54.kapitola

417 23 21
                                    

Rikardo bol naliať obom pohárik whiskey, kým sa Alexis trochu snažila dať dokopy.

Krv z pery jej prestala tiecť a ona si vlastne až vtedy uvedomila, čo sa stalo. Dovtedy v nej prúdil adrenalín, ktorý ju nútil konať a bojovať s každým.

Pozrela sa na seba a videla zničenú ženu. Vyzerala, akoby ju prešiel kamión. Modriny na krku aj na zápästiach jej pripomínali, čo sa vlastne stalo. Ako sa všetko dojebalo. Na líci sa jej tiež tvorila modrina. Bolelo ju celé telo.

A v tej chvíli sa presne rozhodla.

,, Rikardo? "oslovila ho.

,, Hm?" ozval sa naspäť a pritom k nej šiel aj s pohármi ľadu a whiskey.

,, Chcem, aby si pokračoval. "povedala a on na ňu nechápavo pozrel:,, Chcem  aby si utobil všetko, aby bol zúfalý. Zostrielaj mu lietadlá, prepadni mu zásielky, objav sa pred ním toľkokrát, koľko bude treba. Chcem, aby bol na dne."

,, Si si istá? Práve si ma chcela zmlátiť za to, že som niečo podnikol." skonštatoval.

,, Som. Vďaka nemu síce vyzerám, akoby ma niečo prešlo, ale chcem ho vidieť takéhoto. Bol šialený zo zúfalstva. To je to, čo potrebujem na ňom vidieť. Dnes ma len prekvapil. Ak mi to dáš v čas vedieť, tak sa budem vedieť pripraviť a hlavne brániť. " povedala mu a on prikývol. Chápal ju. Vedel, že ho už chce mať na kolenách. Aby ju prosil o život. Toto bude hlavne jej pomsta. On si ho len pekne podá za celé tie roky a hlavne za to, že vlastne vďaka nemu skončil v base. To ešte stále neodpustil.

,, Dobre. Urobím to. Viem o všetkých jeho zásielkách. Lietadla zostrelia moji muži ľahko a takisto aj iné obchody sa dajú zničiť ľahko. Veď to poznáš. No potom, keď sa mu zjavím, nastane problém. Veľmi dobre vieš ako vyzeral, keď ma videl po prvýkrát. Čím častejšie to bude, tým bude horší. V spojení so všetkým, čo plánujeme sa zblázni, Alexis. Môže spraviť hocijakú pičovinu. "hovoril vážne.

,, Ja sa o seba postarám. Nicka zajtra pošlem za Kamilou. Armán pôjde s ním. Nemôže tu byť, keď sa jeho akože otec zblázni. Viem, že by ho využil proti mne." povedala a odpila si. Whiskey v nej aspoň trochu hasila tú nekonečnú prazdnotu. Cítila sa zničene. Ten chlap, s ktorým toľko žila, ju ničil.

,, S tým súhlasím. Ten chlap by mu mohol ublížiť. Dobre. Postarám sa o to. Dnes sa už nevracaj domov. Musíte sa upokojiť. Zajtra sa postarám o ďalšie zásielky. Dávaj si naňho pozor. O ostatné sa postarám ja. "

Alexis sa postavila a posadila sa mu obkročmo na nohy. Usmiala sa naňho a rukami ho chytila okolo krku: ,, Ďakujem, Rikardo. Znovu ma zachraňuješ, aj keď tú facku si si mohol odpustiť."

,, Nie, nemohol."zasmial sa:,, Musel som ťa schladiť. Aj keď myslím, že ťa ten skurvysyn napadol aj za mňa." povedal a vášnivo sa pobozkali. Potrebovala sa rozptýliť. Vedela, že s Rikardom to dosiahne.

Rikardo ju chytil za zadok a postavil sa s ňou. Ona sa ho ešte pevnejšie chytila okolo krku a usmiala sa mu do pier, keď ju vo svojej izbe položil na matrac.

*****

Ležali spolu nahí v posteli, no každý rozmýšľal nad niečím iným.

Rikardo však prelomil ticho zlými slovami. Slovami, ktoré bohužiaľ myslel vážne.

,, Toto mi bude chýbať, keď ťa zabijem, bábika." Alexis privrela oči a potom odpovedala.

,, Aj mne, Riki." povedala a zostala na chvíľu ticho:,, Už mi nezostáva veľa času, však? "opýtala sa.

,, Vieš, že už sme na konci. Chýba už len zabiť tých bastardov. Carlosa máme už skoro vybaveného. Ostáva už len Sebastián." povedal a rukou jej prešiel po chrbte.

,, Oňho sa postarám ja. Chcem zorganizovať zopár "náhodných" stretnutí. Nedáva si pri mne pozor. Myslí si, že som úplne sprostá a nič neviem. Niečo mi povie. Tým som si istá. "povedala a prešla mu rukou po vypracovanej hrudi a bruchu.

,, Dobre, bábika. Nechám túto časť na teba. Aj tak som veľmi zvedavý, čo sa vlastne stalo. Mám pocit, že na to prídeme až pri úplnom konci."

,, Hej. A mám na teba ešte jednu prosbu. "pozrela mu do očí a on ju nabádal, aby pokračovala:,, Chcem zažiť ešte jednu akciu. Hocijakú hocikde. Chýba mi ten adrenalín." zasnene sa usmiala. Naozaj to chcela zažiť. Poslednýkrát v živote.

,, To je samozrejmosť. "usmial sa. ,, Plánoval som to už keď si si nič nepamätala. O pár dní ti poviem viac o akcií, ktorú plánujem a pôjdeš so mnou. Možno budeme mať šťastie a budeš si môcť zastrieľať na živý cieľ." usmial sa a Alexis takisto. Vzrušovala ju predstava opäť byť so zbraňou v bojovom poli.

,, Rikardo, prísahám, že si dospel." zasmiala sa na ňom:,,Niekedy nechápem, ako ma nemôžeš o niečo hodiť ako predtým. Ale myslím, že momentálne sme postúpili na oveľa viac sexuálnu úroveň. Všetko sme začali riešiť sexom." zasmiali sa.

,, Buď rada. Zistil som, že sex je oveľa príjemnejší ako keď ťa prehodím cez polovicu miestnosti, ale môžme sa k tomu vrátiť, keď veľmi chceš." zasmial sa.

,,Nie. Radšej miliónkrát sex. "usmiala sa naňho.

Bolo jej jasné prečo to robí. Nedospel. Jednoducho si uvedomil, že možno o týždeň bude mŕtva a to znamená žiadny takýto sex. Len boj s každým, kto príde a striedanie žien ešte viac než predtým.

Práve preto sa rozhodol využívať čas s ňou príjemnejšie než vecnými hádkami.

,, Bábika ? " ozval sa, keď už zaspávala.

,, Hm?"

,, Vieš, že keď sa mu budem často zjavovať, tak pochopí, že nie som prelud, ale som živý. Potom sa ťa bude snažiť odtiahnuť odtiaľto. "povedal.

,, Viem, ale v tej chvíli preňho už budeme mať pripravenú truhlu a sklad, v ktorom mu spravíme toľko vecí, až bude považovať smrť za vykúpenie." usmiala sa mu do hrude a zaspala.

,, V tom máš pravdu. Smrť bude vykúpenie pre viacerých. " skonštatoval. Pomaly sa mu v hlave tvoril obraz toho, čo mu urobí a už teraz vedel, že až keď bude pred ním mŕtvy, pocíti zadosťučinenie. Za to všetko, čo spravil mu toto bude tak akurát.

Zomrie bolestivo a za ním pôjde aj Alexis. Už bude všetkému koniec.

Vedel, že tentokrát necúvne.

Tretí krát ju žiť nenechá. To by bola samovražda.

Takmer 21k na prvej časti Rules! 😍😍😍
Milujem vás!

Som rada za úspech série a milujem vás za to!

Budem len rada ak sa obom častiam bude aj naďalej dariť tak, ako doteraz! ❤️❤️❤️❤️

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now