34.kapitola

473 25 23
                                    

Rikardo prudko zanadával a vyšiel zo skladu. Nemôže teraz strácať čas. Musí zastihnúť Hectora skôr ako ju nájde a odcestuje za ňou alebo spraví nejakú hlúposť. Vedel, že by ju nemal obraňovať ani sa starať o ľudí ako je ona, ale potreboval zistiť, čo sa stalo a čo sa tak skurvene dojebalo. Nemal dosť času rozmýšľať. Musel konať, a to veľmi rýchlo. Alexis bola doteraz pre všetkých mŕtva, ale teraz, keď išiel za ňou, tak sa to mohol dozvedieť ktokoľvek. Išlo o veľmi veľa vecí akoby to bol uzol, ktorý sa veľmi pomaly rozmotával. Vedel, že sa nestíha vrátiť. Všetko sa postupne dojebávalo a on musel držať všetky múry, aby sa naňho nezvalili.

Zavolal si auto so svojimi ľuďmi a rovno zamieril k Hectorovi. Vedel, že mu momentálne bude jedno, že im kedysi Alexis zachránila krk. Teraz, keď ide o tak veľa prachov, si nenechá ujsť príležitosť ju zabiť.

Keď auto zastavilo, vystúpil. Keď ušli všetci traja sa usadil tu. Chlapi pri dverách ho uvideli, ale ani sa nepohli. Poznali ho, ale mali svoje rozkazy a to on chápal dosť dobre.

Rýchlymi krokmi prešiel schody a chcel cez nich prejsť, no oni mu to nedovolili.

,, Čo vám kurva je?! Poznáte ma. Som Rikardo Quintana. "zavrčal, ale oni sa nepohli.

,,Prepáčte, pane, ale máme svoje rozkazy. Šéf tu momentálne nie je a my nie sme oprávnení vás sem pustiť." Rikardo potichu zavrčal a spýtal sa.

,, A kde kurva je? Potrebujem sa s ním súrne porozprávať. "

,, Práve odcestoval. Presnejšie vám nemôžme nič povedať. "povedali a Rikardo im mal potrebu vraziť. Ovládol sa len tak-tak. Jeho nervy boli momentálne v piči. Nechápal ako to, že mu nemôžu povedať kde je. Veď išlo predsa o neho kurva!

Otočil sa a v kontaktoch v telefóne hneď hľadal jeho číslo. Keď ho konečne našiel, tak okamžite volal.

Po pár pípnutiach zdvihol:,, Prosím? "

,, Tu je Rikardo." povedal a ďalej sa nedostal. Rýchlo nastúpil do auta a počkal čo povie.

,, Riki! Čakal som, že budeš volať. Asi si sa dopočul, čo urobila tvoja žena. Neboj sa dnes nám zo sveta ten problém znesiem. Určite sa potešíš, ak ti poviem, že práve cestujem za ňou. Neboj sa. Teba možno dokázala presvedčiť, ale ja jej to nedarujem. Ojebala ma a aj keď som bol v tom, že je mŕtva, tak teraz konečne nadobro bude. " povedal so smiechom a Riki buchol v aute do sedačky pred sebou. Bol skurvene vytočený za to, čo im dvaja bastardi dokázali spôsobiť. Za toto si och riadne podajú. Dvaja skurvení skurvysynovia.

,, Hector, počúvaj ma chvíľu. Nie je to tak ako to vyzerá. Celé to bolo inak...."chcel pokračovať, ale on ho rýchlo zastavil. Neveril mu ani slovo. Vedel, že tou ženou je istým spôsobom posadnutý a aj keď ju dlho nevidel vedel, že taká obsesia len tak nezmizne. Potreboval ju zabiť. A ak to bude za cenu, že si Rikarda znepriatelí, bol to ochotný podstúpiť. Túto hru hrali silný ľudia, takže jeden nebezpečný nepriateľ naviac mu neublíži. Nič nebude horšie ako zrada a tá žena to stále sexom nevyhrá. Aj keď by stála za hriech. Napokon na účte majú všetci priveľa hriechov na to, že ešte nie sú v pekle.

,, Nie, Riki! "zastavil ho tvrdo:,, Tá žena spravila priveľa chýb, ktoré musia byť potrestané. Viem, že je pravdepodobne dobrá v sexe, ale to momentálne nie je všetko. Chcem ju potrestať a ver, že zariadim, aby trpela. Mňa nikto nebude ojebávať. Na to čo spravila žije priveľa rokov. Teraz skončí a je mi jedno čo povieš ty alebo jej pravdepodobná ochranka. Toto je moje posledné slovo. Už musím končiť, ale ak chceš dám ti vedieť, keď zomrie." povedal mu a zložil. On znova päsťou udrel do sedadla.

Hrubo rozkázal chlapom nech idú na letisko. Je minimálna pravdepodobnosť, že sa tam dostane na čas, keďže on už pomaly letí, ale musí to vyskúšať. Lietadlo museli ešte skontrolovať a on zatiaľ zavolal Alexis.

Zdvihla až po desiatom zvonení a on bol z toho na nervy. Kurva! Keď ide tej ženskej o život, tak sa hrá na nedostupnú.

,, Prosím? " opýtala sa do telefónu zamyslene. Ani sa nepozrela kto jej volá. Nemala doma manžela, takže mal pokoj a neriešila nič. Bola doma a práve stála pred obrovskou skriňou. Problém bol stále rovnaký : aj cez plnú skriňu si nemala čo obliecť.

,, Alexis, kurva počúvaj ma! "zavrčal, keď začul jej nezainteresovaný tón. Vedel, že absolútne nevníma.

Alexis tento jeho výstražný tón zaujal.

,, Čo sa stalo, keď znieš takto?" opýtala sa a odložila späť do skrine šaty, ktoré mala v ruke.

,, Práve sa ťa chystá zabiť jeden z dôležitých chlapov z môjho sveta. Ojebala si ho o prachy a teraz ti to dá vyžrať. Ak si doma, tak nikam nechoď. Pochybujem, že sa momentálne dokážeš ubrániť pred jeho ľuďmi. Zamkni sa a zavolaj si aj nejakú ochranku. Nemôže sa k tebe dostať, lebo on sa pýtať nebude. Aj keď si mu kedysi pomohla nie je to také jednoduché. Prachy sú prachy. Silnejšie než vďačnosť. Rozumieš mi?"

,, Riki, ja dnes doma neostanem. Mám dôležitú akciu z mojej firmy a ja ako majiteľka nemôžem chýbať. Možno len zveličuj..." rázne ju prerušil a ona z jeho tónu cítila, že je zle. Keď je on takto nervózny, tak je zle.

,, Alexis, toto nie je skurvená hra! Nemôžeš tam ísť, pretože ak ťa tento chlap nájde, tak skončíš prevŕtaná guľkami a ak to tak bude, tak sa s pomstou môžeš rozlúčiť. " vrčal po nej a ona sa začínala báť. Vôbec sa jej toto nepáčilo, a to ani netušila, čo vlastne mala spraviť. Riki už sedel v lietadle a z telefónu v jeho ruke, ktorý prisilno stláčal, zachvíľu nič neostane.

,, Riki, sám si tvrdil, že to mám v krvi. Postarám sa o seba. Nedovolila by som, aby ma tak ľahko zabil. Stále son príliš bojovný človek. Neviem, o koho ide a ani prečo ma má v zuboch, ale nedarujem mu to len tak ľahko. "

,, Dobre." povedal, pretože videl, že sa zatla. Nepohol by s ňou a to on dobre vedel:,, Choď tam, ale neopováž odísť z domu bez zbrane. Máš odo mňa aj náboje. Ak budeš musieť strieľať, tak to nerob pred ľuďmi. Ani on si to nedovolí. Je tmavší a hneď pochopíš, že ide oňho, keď ho zbadáš. Ak ho budeš musieť zabiť mier na brucho. Je väčšia pravdepodobnosť, že trafíš a trafíš dôležitý orgán. Ja prídem hneď ako doletím. "vzdychol si a pochopil, že táto situácia ostáva celá na nej. Musí si poradiť.

,,Neboj sa. Stará Alexis sa prejaví a ona sa len tak zabiť nenechá." usmiala sa a pozrela sa na šaty, ktoré si zoberie.

Tento večer bude určite stáť za to.

Minimálne za jej život.

Ľudia cez víkend časť nečakajte, takže sa vidíme niekedy budúci týždeň alebo až ďalší víkend. 😣😣♥️♥️♥️

Prepáčte! 😘😘😘😘

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now