47.kapitola

459 22 12
                                    

Keď jej Alexis viac-menej všetko vysvetlila, tak zavolala Rikardovi nech dovedie toho malého.

,, Riki, prosím doveď Nicka. Dúfam, že ti neodhryzol hlavu. Kamila ho chce stretnúť. " zasmiala sa. Rikardo nenamietal. Bol rád, že už nemusí byť s tým malým sám. Aj keď vedel, že za toto ešte Alexis dostane.

Keď prišli do domu, Alexis vysvetlila Nickovi, že oni majú ešte nejakú robotu, takže on zatiaľ ostane s touto tetou na noc. Klamala mu. Nemohli za ním len tak prísť a povedať mu, že tá žena, ktorú vidí prvýkrát je jeho matka a tú, čo za matku považoval len jeho teta. To malé dieťa bolo nevinné. Navyše celá pravda zničila všetkých. Jeho by to zničilo o to viac.

Nechali ho tam a v aute Alexis vysvetlila všetko Rikimu. Svojej sestre veľa vecí zamlčala. Vôbec nespomenula Carlosa ani Sebastiána. Bola na to príliš zmätená a sestru chcela od tejto pomsty držať ďaleko. Po tej prvej neskončila najlepšie.

,, Takže si to zopakujme. Tebe zavolala tehotná sestra s tým, že sa toho dieťaťa chce zbaviť. Ty si jej pomohla tak, že si sa v podstate vrátila do stredu bojového pola. Nakoniec si aj s deckom záhadne havarovala..." zhrnul to Riki.

,,Hej. Podľa toho, čo mi povedala, tak som ho mala zaniesť do nejakej náhradnej rodiny,no to sa nikdy nestalo."

,,V tom prípade, tí, čo toto spôsobili o ňom nemali ako vedieť. Alexis mám pocit, že toto bola len skurvená zhoda náhod. Myslím, že toto bol len nevydarený plán."

,, Súhlasím s tebou. Musíme už konečne zistiť, čo sa stalo." Rozprávali sa a pri tom nastupovali do výťahu v hoteli. Mali rezervovanú izbu. Riki to bol s tým malým vybaviť.

Vošli do izby a Alexis opatrne začala. Sama nevedela, ako bude reagovať na to, čo povie. Ona by tiež nereagovala najlepšie.

,,Riki, nerozčuľuj sa. Len chcem, aby si si ma teraz vypočul."

Zazrel po nej, ale kývol nech pokračuje. Sadla si na posteľ a vydýchla: ,,Riki, ten chlap mi prestáva veriť. Začína niečo tušiť a práve preto mu musím dať niečo, po čom prestane pátrať..." Naznačovala, no on ju prerušil.

,, Nepáči sa mi kam týmto smeruješ."

,, Ver, že ani mne. Riki, veľmi dobre vieš, na čo narážam. Nepáči sa mi to rovnako ako tebe a potom mi budeš musieť znovu pomôcť zabudnúť, ale budem to musieť urobiť, keď ma donúti. "

,, Teba nikto nedonúti. Nemyslíš, že tie dve znásilnenia stačili? Ty si moja a ja ti nedovolím, aby si s ním opäť spala." zavrčal a stlačil jej bradu.

Alexis zareagovala inak akoby čakal: ,,Som tvoja. To kurva veľmi som, ale toto je pre naše dobro. Vieš, že skôr či neskôr mu docvaknú súvislosti a potom môže spraviť čokoľvek. Práve preto od neho chcem držať ďaleko aj Nicka. Prepne mu a potom spraví hrozné zverstvá. Obaja to vieme. Riki, ani nevieš ako sa mi hnusí, ale inak to nepôjde. Obaja vieme ako sex upokojuje. Musím to urobiť. Ak začne znova naliehať, tak to urobím. Či sa nám to páči alebo nie."

Riki zosilnil zovretie na jej tvári. Nepáčilo sa mu to.

,, Ja ti to nedovolím. Počuješ ma? Nedovolím ti s ním znovu spať. Ak to urobíš budem to brať ako zradu a tentoraz to bude potrestaná zrada." hovoril jej a v očiach mal plamene zlosti. Nechcel pochopiť jej dôvody.

,, Riki...." chcela ho presviedčať, ale on jej to nedovolil. Zmocnil sa jej pier.

,, Riki..." snažila sa pokračovať v komunikácii, ale on ju zastavil.

,, Buď už ticho, bábika. Buď ticho." šepol a opäť sa zmocnil jej pier. Netrvalo dlho kým sa mu úplne vzdala. Spolupracovala s ním. Túto tému ešte otvorí, ale teraz potrebuje oddych práve touto formou.

Keď potom ležala ako vždy na jeho hrudi, na jazyku mala nezodpovedanú otázku.

,, Riki? Čo si si prvé pomyslel, keď si zistil, že spolu možno máme dieťa?" opýtala sa zvedavo. On bol na jej zvedavé otázky zvyknutý. Poznali sa až príliš dlho.

,, Kurva. To bola moja prvá myšlienka. A hneď potom som si spomenul na našu dajme tomu rozlúčku. Vedel som, že som si nedával pozor. A tiež som uvažoval či nemôže byť Carlosove."

,,Až tak veľmi si nás nevieš predstaviť ako rodičov?" zasmiala sa. Vedela, že aj ona by takto reagovala, ale zaujímalo ju to.

,, Alexis, nám obom ide najlepšie zabíjanie. To máme v krvi. A mať dieťa? Ja som rodičov nemal a ty v podstate takisto alebo teda skurveného otecka. Ak by som mal decko, viem, že by som z neho spravil vraždiaci stroj, rovnako ako zo mňa Alejandro a ako ja z teba. Nemyslím si, že to za to stojí. Ty mi nehovor, že by si chcela. Stále si pamätám tú scénu, ktorú si spravila kedysi." zasmial sa.

,, Nehovorím, že by som chcela, len ma to zaujíma. Tvárila som sa, že som mama už sedem rokov. Myslím, že tá skúsenosť mi stačila."

,, No vidíš. Veľmi dobre poznáš naše pravidlá. Už zachviľu končíme a potom sa uvidí. "

,, Zabiješ ma, však?" opýtala sa ho pokojne. Vedela, že toto je jej osud. Zaslúži si to.

,, Je to pravdepodobné. Ale ešte máme pred sebou cestu."

,, Len som to chcela vedieť. Ďakujem, že so mnou hráš čisto. Aspoň ty. Teraz ale k Sebastiánovi. Chcem ho zavolať k nám na večeru. Potrebujeme zistiť viac. Myslia si, že som úplne mimo, tak pri mne možno budú hovoriť aspoň v kódoch. Pokúsim sa zistiť čo najviac...."

,,Potom s ním chceš spať?"opýtal sa bez emócií.

,, Riki, tu nejde o to čo chcem ja. Ak by to bolo na mne, tak by bol už dávno prevŕtaný guľkami. Tu ide o to, čo je potrebné. Keby som mohla, som radšej miliónkrát v posteli s tebou ako raz s ním. Radšej by som zomrela, ale ak to musím kvôli pomste urobiť, tak to urobím. Som schopná spraviť čokoľvek, aby už konečne skapal. Ver, že tu budem najviac trpieť ja. Budem musieť spraviť niečo, čo sa mi totálne hnusí. Potom však prídem za tebou a ty zariadiš, aby som zabudla. V tomto sa spolieham na teba." hovorila a pritom mu pozerala do očí.

Riki naveľa prikývol :,, Dobre, urob to. Prvý a posledný krát. Potom ho zničíme tak, že sa už nepostaví. Chcem, aby si sa s ním vyspala a potom si okamžite prišla za mnou. Postarám sa, aby sme obaja zabudli."

Rikardo svoje slová myslel smrteľne vážne. Ak niečo dokázal, tak to bolo práve toto. Potom, čo Alexis chystá bude potrebovať práve takého chlapa ako je Rikardo.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now