32.kapitola

475 24 26
                                    

Na ďalší deň sa stále spamätávala z rozhovoru s Armánom. On sa jej veľa vypytoval hlavne čo sa týkalo jej kariéry tanečnice. Nevedel si predstaviť, čo by ona robila medzi tanečnicami. Pekná bola, to hej, ale nevedel či by vedela robiť striptíz. Ona to tiež nevedela.

Ráno, keď sa zobudila stál nad ňou Carlos. Skoro dostala infarkt. Z jeho pohľadu mala pocit, že ju môže hocikedy v noci zabiť. A on od toho nebol ďaleko. Mal poslednú kvapku trpezlivosti, ktorá o chvíľu pretečie. Ona sa rozhodla, že to medzi nimi na malú chvíľku dá dokopy. Vedela, že nie je až tak hlúpy. Za tých sedem rokov sa takmer nehádali, a preto by mu bolo teraz podozrivé ak by len tak začala byť hašterivá.

Preto sa posadila a nahodila najsmutnejší a pritom najnevinnejší pohľad. On si sadol vedľa nej na posteľ a čakal čo povie. On sa nemienil ospravedlňovať. Podľa neho nemal za čo.

,, Nicolas, prepáč. V poslednej dobe som veľmi nervózna a nemám náladu na nikoho. Bola som hnusná, viem. Ale aj ty si mi nepovedal práve príjemné veci. A aj keď do manželstva hádky patria, tak si ich treba vydiskutovať. Nemôžme sa potom len nerozprávať. "povedala s ťažkým srdcom a dodala so schovaným odporom:,, Mal si pravdu. Musím sa naučiť lepšie zvládať hnev."

On sa len usmial a z jej ospravedlnenia sa mu do žíl vliala spokojnosť. Toto od nej nikdy nepočul. Vždy počúval len prijebané rozkazy a to, ako mu nadávala. To čo spravil bolo to najlepšie čo mohol...

,, Zabudnime na to, dobre?" zašepkal a objal ju rukami. Po krátkom objatí si ju hneď pritiahol k sebe a začal ju bozkávať. Stálo ju veľa síl neprotestovať, ale zvládla to. Dokonca ju aj poľahol na posteľ a ona si obmotala okolo jeho krku ruky.

Začal ju bozkávať na krku a ona si utrela pery od jeho bozkov. Nenávidela, že sa jej dotýkal, ale musela to zniesť. Bolo dôležité, aby nemal podozrenie.

Vedela, že ho musí čo najrýchlejšie stopnúť, keď jej chytil lem trička. Chytila ho za tú ruku a preplietla si s ním prsty. On sa od nej po dlhom bozku na pery odtiahol. Aj keď veľmi proti svojej vôli.

Ona sa naňho milo, aspoň si myslela, usmiala a pohladila ho po tvári. Ruka ju potom pálila od hnusu.

,, Zlato, musím ísť do práce. Dlho som tam nebola. Toto dokončíme neskôr." povedala presvedčivo a venovala mu vášnivý bozk.

On ju ešte stále omámený jej perami a jazykom, nechal len tak prejsť. Bez výčitiek.

V kúpeľni sa oprela o dvere a predýchavala situáciu. Rukou si utierala ústa akoby si ich chcela zodrať. Nepoznala celý príbeh, ale keď videla ako jej klamal a podvádzal ju celé tie roky, tak naozaj nechcela, aby ju niekedy ešte pobozkal.

Po pár minútach, keď si práve dočistila zuby, tak sa prikradol k nej a objal ju zozadu.

,,Láska? Spravme si dnes pekný večer. Čo tak ísť do hotela a tam si upratať myšlienky?"opýtal sa a dával jej bozky na rameno.

V duchu škaredo zanadávala, ale inak sa usmiala a prikývla.

,,To by bolo super. Napíš mi adresu a čas. Musím sa stihnúť upraviť, aby som pre teba bola krásna." usmiala sa, otočila sa naňho a obmotala mu ruky okolo krku. On ju niekoľkokrát pobozkal a až potom jej dovolil opustiť kúpeľňu.

Po tomto incidente sa Alexis veľmi rýchlo vyparila. Vedela, že dnešné stretnutie v hoteli nemôže dovoliť. Musí sa z toho nejako vyzuť a nemôže z toho vyjsť ako tá najhoršia.

Bolo to kurva ťažké. Netušila ako to urobí, ale nech sa stane čokoľvek potrebuje Rikarda.

Preto namiesto firmy, zamierila k Rikardovi.

Okamžite ako jej otvoril sa naňho vrhla. Nemal šancu nič povedať.

Len okolo nej obmotal ruky a vtiahol ju dnu.

Bozkávali sa dlho a vášnivo. On ju hneď poľahol na gauč a začal ju vyzliekať. Ani jeden nemal sprosté otázky. Ona to potrebovala a on jej s radosťou vyhovel.

Bez zbytočných rečí ju dostal zo šiat a ona jeho zo saka a košele.

Keď už boli polonahí Rikardo uznal za vhodné, ju preniesť do postele. Nezdal sa mu ten gauč najpohodlnejší.

Bez akýchkoľvek ťažkostí ju zdvihol na ruky a preniesol do spálne na posteľ. Ona si okolo neho obmotala nohy a stále sa bozkávali všade kde sa dalo.

Položil ju na posteľ a skôr ako ho tam stihla stiahnuť, sa zbavil nohavíc.

Posledné látky, ktoré mali na tele pre nich neboli nijakou prekážkou.

Riki ju zbavil posledných kúskov rovnako rýchlo ako ona jeho.

Ani sa nenazdala a už bol v nej aj s ochranou. Prirážal veľmi rýchlo a tvrdo. Obaja vzdychali na celú izbu a boli ako v raji aspoň na chvíľu v ich živote.

Vedeli, že ich k tomu viedla čistá živočíšnosť a vášeň. Nič viac, nič menej. Chceli sa zbaviť nervozity a stresu.

Keď boli obaja uspokojení, ľahli si vedľa seba.

Alexis sa však po chvíli natiahla za jeho nohavicami a vytiahla z nich cigarety. Všimla si ich, keď sa vyzliekol. Bola pokojná, ale toto jej na jej pokoji len pridá.

Vložila si cigaretu do úst a otočila balíček naňho. Prijal, a tak mu po sediačky vložila do úst cigaretu a pripálila im. Keď si obaja spokojne potiahli ona sa uložila tak, že bola na ňom opretá hlavou a nohy jej kolmo naňho viseli z postele.

,, Prečo si takto prišla? Niežeby som sa sťažoval

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,, Prečo si takto prišla? Niežeby som sa sťažoval. Kľudne prídi častejšie."opýtal sa, keď so smiechom výfukol dym.

,, Mala som blbý deň. Potrebovala som to. "povedala a zatiaľ nespomenula Carlosa.

,, Tak čo spravil ten kokot?" opýtal sa pokojne. Postupne prichádzala k názoru, že ak od tohto chlapa niečo chce, tak s ním musí mať najskôr sex, aby to bral pokojne. Niežeby sa vtedy sťažovala. Musela sa zasmiať ako dobre ju poznal.

,, Chce so mnou ísť dnes do hotela a o to ja dnes fakt nestojím. Keď sa ma dotkne, mám chuť ho zabiť. "zavrčala a on sa zasmial. Naozaj až takéto dobré účinky má sex?

,, Tak mu nedovolíme, aby sa tam mohol dostaviť." usmial sa a dravo ju pobozkal:,, Podaj mi mobil."

Bez slova to urobila a sledovala ako telefonuje a pritom vyfukuje dym. Nerozumela mu, pretože hovoril rusky, ale keď zložil všetko jej vysvetlil.

,, Tvoj manžel bol práve teraz zavolaný do Ruska kvôli podpísaniu kontraktu, ktorý sa neodmieta. O chvíľu ti napíše, že bude týždeň mimo, takže z toho nič nebude." usmial sa samoľúbo. Zobral jej z ruky cigaretu a spolu s tou svojou ich zahasil v popolníku: ,, Takže to znamená, že na toto máme hromadu času."

Povedal a dostal ju pod seba.

Zasmiala sa mu do pier, keď o pár minút počula z vedľajšej miestnosti pípnuť svoj telefón.

Tento chlap dokáže ovládať ľudí ako hodinky.

Hádam zatiaľ maturity dopadli celkom okey. 😁😁💖💖

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now