44.kapitola

426 24 17
                                    

Alexis znovu odišla od Rikarda a zamierila domov.

Potešila sa, keď bol dom prázdny. Musela sa najskôr dať dokopy a až potom bude schopná čeliť Carlosovi.

Zamkla sa preistotu v kúpeľni a začala s make-upom. Keď bola so svojou prácou spokojná, začala rozmýšľať nad vhodnou výhovorkou. Musela mu nejako vysvetliť prečo nebola toľko doma. Alebo ho nejako umlčať, no na to poznala len jedinú overenú cestu.

Prezliekla sa do iného oblečenia a vymýšľala lož. Odomkla dvere od kúpeľne a veci si zložila na posteli v spálni.

,, Uráčilo sa ti prísť domov? " opýtal sa.

Pretočila očami, zhlboka sa nadýchla a otočila sa naňho. Jej telom prešla vlna znechutenia, ale nemohla to nechať na sebe poznať.

Pristúpila k nemu, zobrala ho okolo krku a pobozkala. Hnusil sa jej, ale toto bola jediná cesta ako ho umlčať. Vedela, že odteraz musí byť ešte lepšia herečka ako kedykoľvek predtým.

Bolo kurva ťažké ho nechať, keď si všetko pamätala. Keď vedela, čo jej urobil.

Po chvíli sa odtiahla a rukou mu prešla po líci. Robila chybu. Toto bola hra na mačku a myš, ktorá ho určite prestane baviť a potom sa ona popáli. Mala pocit, že už teraz je popalená až príliš. Kurva za to všetko ho prinajmenšom vykastruje. A potom ho zodere z kože.

,, Bola som riešiť prehliadku. Vieš aký je Armán vždy predtým nervózny. Musel mať všetko perfektné. Nechcel ma pustiť. Chýbal si mi. "šepla a on ju chytil za zadok.

Mysli na to ako ťa bude prosiť. Ako bude na kolenách.

Spomenula si na Rikardove slová. Musela byť silná. V tej chvíli vedela, že ak by sa s ním mala kvôli pomste vyspať, urobila by to. Aj keď by ju to stálo veľa.

Urobila by všetko, aby dosiahla svoje. Nemôže ju začať podozrievať a už vôbec nie zistiť, že tu je Rikardo.

,, Aj ty mne... Zlato, potrebujem si oddýchnuť. Čo keby si mi pomohla?"opýtal sa jej a ona sa čudovala, že nerieši tú ranu na jej tvári. Rýchlo ju to ale prešlo. Veď mu ide iba o sex, nie?

,, Som zničená."povedala mu a on sa zamračil.

,, Stále ti niečo je! Predtým sme spolu spávali každú noc a teraz? Neviem čo sa stalo, ale nebaví ma to. Máš milenca? Už ti nestačím?"opýtal sa jej a ona sa v duchu zasmiala. Nikdy jej nestačil. Určite z neho nebol taký chlap ako z Rikarda. Ani sa k nemu nepribližoval, ale ona musela hrať podľa nových pravidiel.

Vedela, že po tomto rozhovore bude potrebovať ďalšiu zabúdaciu seansu s Rikim. Potrebovala sa zbaviť spomienok s týmto človekom, ktorý ju tak ojebal.

Neodpovedala. Rozhodla sa, že ho radšej umlčí.

Chytila ho znovu okolo krku a hrubo ho pritiahla do bozku. Párkrát mu kusla do pery a potom sa od neho odtiahla. Bojovala s nutkaním utrieť si ústa.

,, Už nikdy nerozprávaj takéto hlúposti. Si môj jediný chlap, jediný ktorý ma vie uspokojiť, tak sa netvár takto. Ani nevieš aké vyčerpávajúce je počúvať celé dni Armána. Poďme si oddýchnuť. Potom ti dám, čo chceš."zasmiala sa a on sa usmial. Bol spokojný s tým, ako s ňou manipuloval. Myslel si, že to má vyhraté. Nemal.

Alexis sa podarilo ho umlčať. A trvalo jej dlho kým v jeho náručí bez možnosti vydezinfikovania zaspala.

*******o týždeň *******

Bol deň akcie a ona mala všetko prichystané. Už len čakala na začiatok aj akcie, aj Rikardovho divadla.

Od Carlosovho výstupu sa jej podarilo držať ho od seba. Takmer každý deň bola u Rikarda, nech ho z nej zmyje. Darilo sa mu to. Alexis nedokázala predstierať a práve preto sa držala ďalej. Nechcela s ním nič mať. Už nikdy.

Ale videla, že ju to neminie. Aj keď mu to svinstvo dávala, začal byť len viac majetnícky voči nej a veľmi paranoidný. Nemala z neho v poslednej dobe dobrý pocit. Nespala už niekoľko nocí. Nedovolila si pri ňom zavrieť riadne oči. Bála sa, čo by spravil.

Keď uvádzala prehliadku, hľadala len jednu osobu. Nenašla ho. Bála sa, aby na to nezabudol. V tom prípade by ho zabila.

Po dlhom ceremoniáli jej ľudia začali gratulovať a vypytovať sa na všetko možné. Odpovedala len veľmi stroho. Bola nervózna. Carlos bol v poslednej dobe až príliš nevyspytateľný. Netušila či sa na Rikiho nevrhne, keď ho zbadá.

Rozprávali sa práve s jednou z najznámejších osôb na oslave, keď ho zbadala. Po jej boku stál Carlos a ona sa ho držala za rameno.

,, Dúfam, že sa prehliadka páčila. Som nadšená. Veď pozrite koľko ľudí kvôli mojej práci prišlo." poukázala na ľudí, ktorí ich obklopovali.

Zbadal ho. Cítila to. Celý stuhol a trochu sa akoby prikrčil.

,, Zlato, už musíme ísť." povedal jej a agresívne ju chytil za lakeť. Žena, s ktorou sa bavili na nich zvláštne pozrela a radšej sa vzdialila.

,, Prečo by sme museli ísť? Veď to je moja prehliadka. Nemôžem odísť ako prvá." bezstarostne sa zasmiala. Bola by dokonalou herečkou. Carlos očkom pozrel na miesto kde predtým bol a zatváril sa zmätene, keď zmizol. Riki odviedol svoju prácu dobre.

,, Povedal som ideme!" zavrčal a zosilnil zovretie okolo jej lakťa. Pozrel sa späť na miesto, kde stál Riki, ale už tam nebol. Alexis sa modlila, aby túto scénu nevidel. Vedela aký je horko krvný a ako rád by mu vrazil. Týmto by mu dala len zámienku.

Alexis sa sladko usmiala a priblížila sa k jeho uchu:,, Zlato, neviem čo ti sadlo na nos, ale ja neodídem z vlastnej prehliadky. Ak chceš choď, ale ja ostávam. Alebo sa usmej a začni sa správať normálne." Povedala mu a dala mu na záver pusu na líce.

On jej ešte viac stisol ruku a trhol ňou smerom k nemu.

,, Je mi jedno, čo hovoríš. Rozlúč sa s Armánom a čakám ťa v aute. Ak do troch minút neprídeš, tak ťa odtiaľto vlastnoručne odtiahnem, ale za vlasy." vyhrážal sa jej. Trochu ju od seba odsotil a prerazil si cestu až von.

Alexis sa poobzerala a všimla si Rikarda. Mal ruky zovreté v päste a ona vedela, že mu musí bez slov vysvetliť, že bude okej. Kúsok od neho stál Armán. To využila.

Prešla okolo neho a rukou sa obtrela o tú jeho ako znak, že bude v poriadku.

Rikardo z toho nebol nadšený, ale vedel, že nič nemôže. Bol si vedomý, že sa teraz musí spoľahnúť na Alexis. Musel jej veriť, že sa jej podarí ho upokojiť. Aj keď on by to najradšej urobil päsťami.

No ako dopadlo vysvedčenie? Prajem vám pekné prázdniny a hádam sa vidíme často. 😘😘💖💖

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now