16.kapitola

516 28 12
                                    

Rikardo sa od nej po chvíli odtiahol, aj keď sa mu to moc nepáčilo.

,, Veľmi rád by som pokračoval, ale máme návštevu."povedal a ustúpil, aby mohla vidieť celý uvítací výbor.

,, Na ženu, ktorá si nič nepamätá si až príliš vášnivá voči cudziemu." skonštatovala Lena, pri ktorej sedela Teresa s Andrém.

,, Dnes ma, prosím vás, za žiadnu cenu nerozčulujte." zavrčala a ako zúrivá šelma si išla po pohárik whiskey. Tváre, ktoré videla jej stále nič nehovorili a to ju privádzalo do šialenstva.

,, Čo sa stalo?" opýtal sa vážne Rikardo.

,, Naozaj to chceš počuť? "zavrčala a prudko sa otočila. Nedala mu možnosť výberu, pretože hneď začala:,,Takze môj milovaný manžel ma zobral k doktorovi a ten sa tváril dosť zvláštne, keď som spomenula lieky, ktoré mi mal predpísať. Aby to nestačilo tvrdí mi, že sa mi pamäť po takom dlhom čase nemusí vôbec vrátiť. A k tomu mi môj milovaný manžel navrhol mať druhé dieťa. Takže ak dnes chcete dostať, tak provokujte ďalej." vrčala a hodila do seba druhý pohár. Rikardo poslal jedným pohľadom všetkých preč. Neprotestovali. Dnes nebola vhodná doba stavať sa obom do cesty.

,, Takže si sa presvedčila, že ťa celý čas ojebáva. To som rád... A čo sa týka toho druhého decka, čo si mu povedala? "

,, Že si to nechám prejsť hlavou. Nemienim s ním spať kým nezistím, kde je tá skurvená pravda."

Zamračil sa keď počul zmienku o posteli. Protivila sa mu myšlienka, že sa dotýkal jeho ženy.

,, Koľko si s ním spala?"opýtal sa zamračene a ona sa zmätene zasmiala.

,, Čo myslíš? Myslela som, že to je môj manžel 7 rokov, takže priveľa. V podstate každú noc, odkedy som sa aspoň trochu dostala do nového života."

Schmatol ju za lakeť a pritiahol nahnevane na doraz k sebe:,,Neopováž mu dovoliť, aby sa ťa ešte dotkol!"

,,To bude ťažké, keďže som jeho žena."provokovala. Za ten krátky čas jej došlo, že si na pomenovaní moja žena potrpí.

,, Ty, moja zlatá, si moja." zavrčal a chytil ju za vlasy. Hnev a túžba mu horeli v žilách. Nikto nebude vlastniť jeho bábiku:,, A zapamätaj si, že nikdy nebudeš patriť nikomu inému. To ťa skôr zabijem."

Zavrčal a pritiahol ju do bozku. Bol odhodlaný ju čo najskôr dostať do svojej postele, aby z nej zmyl toho skurvysyna Carlosa. On musí byť ten, koho bude stále cítiť.

Neprotestovala, pretože sa jej páčilo ako ju majetnícky bozkáva a tým si ju privlastňuje. Bolo to ako hra na mačku a myš. A tá hra sa jej zapáčila.

Odtiahla sa od neho z čírej hravosti. Nechcel ju pustiť, ale vedel, že ak sa zatne už ho k sebe nepustí. Toto bral len ako takú hru presne ako na začiatku. Hra alebo hádka, ktorá vždy nakoniec skončí sexom, ktorý si užijú obaja. Bolo to akoby sa vratili v čase. Bolo zvláštne, že obaja stale cítili rovnakú túžbu ako vtedy. Akoby odvtedy neprešlo toľko rokov. Možno aspoň v tomto bola amnézia výhodná.

,,Pokúsim sa, aby sa ma nedotýkal, ale stále som jeho žena, takže to príliš dlho nevydrží. Bolo to akoby som mu odopierala denny rituál."povedala a čakala. Bavilo ju provokovať ho.

Znovu ju schmatol za vlasy a pás: ,,Zapojíš každú bunku vo svojej hlave a postaráš sa, aby sa ťa dotýkal čo najmenej. Toho skurvysyna ti veľmi rýchlo vymažem z kože aj hlavy. Keď spolu my dvaja skončíme už nebudeš ani vedieť, že nejaky Carlos existoval. Ver mi že ťa privediem na úplne iné myšlienky. Ak by si si aspoň niečo pamätala, tak spolu spíme hneď ako si tu bola prvýkrát."

,, Nehovor niečo, čo nemôžeš splniť. Keď si taký obávaný mafián, prečo si si ma nezobral hneď? Prečo čakáš? "

,, Lebo ja ženy neznásilnujem. Viem, že každá jedna dobehne do mojej postele. A viem, že ty k nim budeš patriť. Neublížim ti tak ako iní."povedal a pustil ju. Dajana sa zháčila. Ako jej ublížili iní?

,, Ako to myslíš?" opýtala sa a bála sa odpovede.

,, Keď si robila v mojom klube... Môj dobrý kamarát ťa zneužil. O niekoľko rokov neskôr to zopakoval aj jeho otec..."vyslovil a čakal na jej reakciu. Bol si vedomý, že túto časť jej zivota mohol zamlčať. Ale je to lepšie než Carlos, ktorý ju držal v klamstve niekoľko skurvených rokov.

,, Znásilnili ma? A... Ako som to zvládala?" opýtala sa šokovane a hravá nálada ju prešla.

,, Na začiatku si ešte nepatrila k mojim ľuďom, tak nie príliš dobre, no potom si sa cez to dosť rýchlo preniesla. Bol to jeden z dôvodov, prečo si chcela patriť k mojim ľuďom. Aby ti nikto takto už neublížil."

,,Akú som to mala kurva minulosť? Vlastne aj súčasnosť...." ironicky sa pousmiala a hodila sa na gauč za sebou:,,Asi máš pravdu v tom pomenovaní bábika."uchechtla sa:,,Vždy som asi patrila do niekoho rúk, ktoré rozhodovali o mojom osude. Veď ja som vlastne akoby úplne nesvojprávna." zasmiala sa a tentoraz sa neobťažovala nalievaním si pohárika a napila sa rovno z fľaše whiskey.

,, Nebolo to vždy tak. Rovnako ako aj teraz, aj predtým si si išla za svojím a sama si sa hoci s mojou pomocou dostala na moju úroveň. Pomohol som ti, ale ostatné si dosiahla sama. Nikdy si nepatrila nikomu a vždy si chcela svoju slobodu. Aj kvôli tomu si odo mňa utiekla."

,,Ďakujem, že sa snažíš to zachrániť, ale z tohto mi vyplýva, že sa o mňa vždy musel niekto starať... Veď to nie je normálne."

,,Alexis ak by si bola taká nesvojprávna, nikdy by si si nedokázala postaviť vlastné drogové impérium a už dávno by si skončila mŕtva. Zapamätaj si, že svet patrí mocným. Ak mocný nie si, okamžite prestávaš dýchať. A ty na to koľko si spravila chýb, stále dýchaš. "

Povedal jej a ona sa pousmiala.

,, Takže čo sa stalo s tými chlapmi?"

,, Jedného si zastrelila a druhého sme zmlátili a namočili do kyseliny." povedal akoby hovoril o počasí. Ona sa zatvárila trochu zhrozene, ale hneď ju to prešlo.

,, Takže čo máš v pláne s týmto bastardom, ktorý ma obral o toľko rokov života?"

,, My, Alexis, sme boli vždy dobrý tým a ak to tak ostalo, tak potom tomu chlapovi pripravíme pomstu, na ktorú nikdy nezabudne. Postaráme sa o to, aby oľutoval, že sa narodil."

Zasmial sa Rikardo škodoradostne a ona sa tak isto usmiala.

Bola si istá, že pomsta bude sladká.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now