14.kapitola

543 28 18
                                    

Všetko sa jej rúcalo pod rukami. Myslela si, že ma dokonalú rodinu, život, prácu, no všetko to boli len skurvené lži. Nedokázala sa vžiť do svojho starého ja pretože netušila aká kedysi bola. Všetci sa zhodli v tom, že to bola vypočítava mrcha, ktorá si tvrdo išla za svojím cieľom. To jej ostalo. Nebola ani teraz nejaké neviniatko. Vedela ako funguje biznis a čo má robiť, keď z neho chce vyjsť čo najčistejšie a najbohatšie. Netušila ale ako sa správať v Rikardových kruhoch. V týchto svojich už mala nejaké to meno.

Bolo to akoby mala rozdvojenú osobnosť. Raz ju považovali za takú, raz za takú. Mala pocit akoby nikto v skutočnosti nevedel aká je. Ani len Rikardo.

Všetci si mysleli, že ju poznajú no opak bol pravdou.

Žena tisícich tvári, no ani jedna nie je skutočná.

Aspoň tak to citila. Nechcela takto žiť. Mala chuť jednu zo svojich identít zmazať a ani sama nevedela, ktorá by to bola.

S Rikardom poslali lieky, ktoré brala na expertízu. Výsledky ešte neprišli. Ani odtiaľ a ani z testov DNA.

Bola nervózna, pretože ešte neprišla ani len tá slávna Lena a to už prešlo 5 dní. Odvtedy uňho nebola. Cítila, že jej jeho prítomnosť lezie na mozog. Netusila, čo všetko by dokázala urobiť.

Bola by však schopná sa s ním vyspať. A to bola vec, ktorá ju desila. Nebezpečný chlap a zabijak, no bola by schopná to urobiť. Bola schopná veľa vecí, aj keď to nebolo racionálne. Ani len trochu.

Rikardo zhŕňal všetko čo mohol, aby seba a Alexis dostal z týchto sračiek. Bol si vedomý, že ak by vtedy všetko Sebastián nezmanipuloval dopadlo by to inak. Dojebávala ho predstava, že to čo sa stalo, bolo riadené. Vedel, že v tom mal prsty Carlos. O tom nemal pochybnosti. No čo Sebastián?

Znovu sa pohrával s myšlienkou, že medzi nimi mohla existovať nejaká dohoda. Nechcel si to priznať.

Keď mu o 5 dní zavolala Lena, že je na Filipínach ostal prekvapený. Popravde, už ani nepočítal s tým, že príde. Domov mu chýbal kurva veľmi, ale vedel, že vrátiť sa teraz nemôže ani náhodou. Podpísal by tým rozsudok smrti vela ľuďom.

Poslal po ňu Andrého. Keď o hodinu vošli do apartmánu, ostali na seba len mlčky hľadieť. Neboli zvyknutí na takéto druhy situácii. Skúmali, na čo myslí ten druhý.

,, Čo sa kurva deje, Quintana?!"prvá sa spamätala a začala z ostra. Neznášala keď ju zaháňajú do kúta a to presne mal on rád. Povedal jej, že niečo zlé sa deje s Alexis a zložil. Presne za toto ho nenávidela. Vedela, že sa rád s ľuďmi zahráva a ešte radšej im tvorí vlastný osud bez toho, aby o ňom vôbec tušili.

,, Alexis žije tu. "začal bez pozdravu. S ľuďmi ako ona nemala zmysel komunikácia na úrovni. Riki mal týchto ľudí len na špinavú robotu, a preto moc často do kontaktu neprichádzali:,, Žije tu a stratila pamäť. Je vydatá, teda aspoň si myslí že je, za Carlosa. Už som ju s celou situáciou zoznámil a chcela sa rozprávať s niekým, kto pozna celý jej pribeh."

,,Spomaľ, Quintana! Alexis nikdy nebola len tak niekto. Aby ju takto odrbali, potrebovali by niekoho silnejšieho ako je Carlos. Toto by jeho samého nikdy nenapadlo." povedala chladne, aj keď jej z toho vrela krv. Alexis bola ako jej sestra a takto ju ojebávať nikto nebude. O to sa postará buď Quintana alebo ona sama.

,,To kurva viem, Lena. Ten idiot by toto nevymyslel. Potreboval by niekoho pomoc..."

,,Napadol ťa niekto? Niekto, kto ju a aj teba má v zuboch. Je dosť možné, že len teba." zasmiala sa. Na to čo sa dialo s jej kamoškou bola celkom pokojná. Aspoň navonok.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now