19.kapitola

547 27 9
                                    

Bola pevne rozhodnutá sa pomstiť. Hoci by ju to stálo život. Ten chlap bol asi jej prekliatie. Netušila ako ho spoznala, ale preklínala ten deň.

Doma mu prichytala oslavu ich akože blížiaceho sa výročia, aby ju prestal podozrievať.

Podarilo sa jej to a on bol nadšený. Problém nastal v noci, keď s ňou chcel niečo mať. Vedela, že od sexu ho dlho neudrží, no v poslednej chvíli prišiel Nick, že mal zlý sen. To dieťa ju už po druhý raz zachránilo. Netušila koľko to vydrží. Bude musieť niečo rýchlo vymyslieť.

Toto nevydrží navždy.

Vošla do firmy a už v jej kancelárií sedel Armán. Miloval ju takto ráno prepadať.

,, Dajana! V poslednej dobe sa tváriš ako mŕtvola. Kde máš chuť do života?"zahriakol ju hneď. Chcela mu odvrknúť, že zmizla spolu s každou ilúziou, no hryzla si do jazyka.

,,Som unavená. Nemám dostatok energie a tiež času. Pripravujeme obrovskú prehliadku plus chcem, aby skontrolovali machinácie s financiami."

,, Kto robil s firemnými peniazmi? Ty si predsa vždy dávaš na prachy pozor. A s tvojimi účtami by si si ani nevšimla ak by ti zmizol taký miliónik." zasmial sa.

,, To je možné, ale potrebujem niečo zistiť, preto chcem dať všetko preveriť. Nehovor o tom nikomu." povedala mu a pousmiala sa.

,, Neboj sa. Vieš, že som vždy ticho ako v hrobe. A vešať na nos to nemám potrebu nikomu. Chcem vedieť o čo ide alebo ani nie?" opýtal sa už celkom vážne.

,, Nechceš, ver tomu."

,,Súvisí to s tým sexi týpkom, ktorý ťa tak nahneval? Ver, že ak sa s ním zapletieš začne to byť pre teba nebezpečné. Poznám ľudí ako je on a viem, že je príťažlivý, ale príťažlivosť spojená s arogantným chlapom prináša len problémy. Skončíš zle, moja drahá. "

,, To skončím tak či tak. Jedno popálenie naviac mi neublíži."

,, Toto by ťa mohlo stáť aj život. Nie je dobré sa s ním zahrávať. "

,, No dobre. Teraz sa ťa chcem opýtať na to za akých podmienok si nastúpil a akým štýlom." opýtala sa a cítila ako v nej rastie napätie z jeho odpovede. Zúfalo túžila po informáciách, a to dobrých.

,,No prijal ma tvoj manžel s tým, že ste menili zamestnancov. Nemal som ani tušenie, že si mala tú nehodu. Tvrdil, že sa o biznis staral už dlhšiu dobu kvôli tvojmu tehotenstvu. Veril som mu, ale to som ťa nepoznal. Akonáhle som ťa spoznal, nie som si taký istý. Si rázna žena a viem, že sa o obchody staráš rada sama. Moc neverím, že by si mu to len tak prenechala a ty si sedela doma na zadku. Myslím, že aj keby si mala aké bolesti, tak prídeš a začneš rozkazovať."povedal a ona sa zamyslela. Nenechala by to len tak. Na to je príliš akčná. A to, že vymenil zamestnancov muselo mať nejaký dôvod.

Je na čase prestať byť sprostá a začať sa zaujímať o skutočný svet a škaredú realitu.

Hneď ako opustil jej kanceláriu išla za Stevenom, ktorý bol dôveryhodný a mal na starosti financie. Musela čo najskôr zistiť niektoré veci.

Sedel vo veľkom kresle v obleku, ktorý bol šitý na mieru a úsmevom na tvári. Bolo jej jasné, že sa mu páčila. Popravde, dala by si povedať. A teraz, keď zistila tak zásadné veci, tak určite.

,, Ahoj. Teba som dlho nevidel. Čo potrebuješ?"

,,Možno sa ti to bude zdať hlúpe, ale prisahaj, že to, o čo ťa požiadam ostane medzi nami a urobíš to bez otázok." začala vážne a on na ňu zvláštne pozrel.

,, Keď ide o sex, nemám žiadny problém." zasmial sa, ale potom jej to sľúbil.

,, Nejde o sex. Ide o niečo, čo musíš nájsť. Chcem, bude to znieť hlúpo, aby si skontroloval účty a našiel hocijakú zvláštnu aktivitu. Niečo, čo môže znamenať špinavé obchody, ak mi rozumieš. A ak na niečo natrafíš, potrebujem zistiť čo najviac. Chcem ich presné informácie a ak sa dá aj umiestnenie."povedala a on na ňu len zaskočene pozeral. ,, Chcem tiež, aby si prezrel výpovede pre ľudí spred siedmich rokov. Dôvody prepustenia a aké mali odškodné. Chcem vedieť všetko. Ak niečo nájdeš, rozprávať sa budeš len so mnou a s nikým iným. Ja som tvoja šéfka a ver, že ak si prácu odvedieš dobre, tak dostaneš kvalitne zaplatené." povedala takmer jedným dychom, no potom ju zastavil.

,, Myslíš, že niekto robil s účtami alebo pral prachy cez firmu? Ak je to tak, tak treba zvolať audit."

,, Nie. Pozri, si môj kamarát a vieš, že moja pamäť je nanič, takže je možné, že pred nehodou som nebola taká čistá..." povedala mu otvorene a on nevedel či chce počuť viac.

,, Dobre. Pozriem sa na to, ale priprav sa, že takýto ľudia majú okolo seba múry. Nebude ľahké o nich niečo zistiť."

,, Ja to viem, ale musíš mi spraviť túto láskavosť." povedala s nádejou v hlase. Dúfala, že zistí čo najviac. Bola naozaj zúfalá z celej situácie.

Vo svojej kancelárii sedela asi ešte hodinu a až potom sa odhodlala ísť domov.

Doma však bol len Nick s opatrovateľkou. Bola za to rada. Keď sa za ňou zatvorili dvere, cinkla jej správa. Odblokovala telefón a zbadala správu od Carlosa:

Zlato, narýchlo som musel odcestovať. Dúfam, že o tri dni som doma. Ľúbim ťa, daj pozor na Nicka. 😘

Keď si to prečítala, bola nadšená. Mala pár dní na vymyslenie novej stratégie a tiež toho ako mu znepríjemní život. Mala v pláne ho zničiť, tak že nikto už nebude ani vedieť, že nejaký Carlos existoval.

Pri tomto ju však napadla nebezpečná myšlienka. Čo ak Carlos prevzal jej obchody? Netušila či to tak môže byť, ale musí sa opýtať Rikiho.

No dnes nie. Dnes chcela ostať doma a oddychovať.

Poslala dokonca opatrovateľku domov a so synom pozerala celý večer rozprávky.

Nebola to mama roka, ale on ju mal veľmi rád aj napriek tomu. Ona ho mala rada tiež, aj keď nemusela s ním byť 24 hodín. Bola z toho chaosu vo svojej hlave zmätená.

Dúfala, že sa každý kúsok puzzle postupne konečne dá na svoje miesto a vznikne z toho obrázok, ktorý jej všetko ujasní.

Dúfala, že sa to stane skôr ako sa priveľmi popáli.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin