48.kapitola

422 22 30
                                    

Ráno sa najskôr zobudil Rikardo. Prvé, čo spravil bola sprcha. Postavil sa pod vodovodný kohútik a nechal na seba tiecť vodu. Aspoň takto sa zbavoval stresu. To, čo mu včera Alexis povedala, ho nenechalo chladným.

Bola to jeho žena. Nebolo mu to jedno. Za žiadnu cenu nechcel dovoliť, aby to urobila. Nedokázal si ju predstaviť s iným chlapom. Nie teraz. Avšak vedel, že to je nutné. Ten chlap bude stále horší a to je to, čo nechcel, aby sa stalo. Ak by bol, tak by si ľahšie spočítal dve a dve.

Celý včerajší rozhovor sa mu nepáčil. Cítil z toho blízky koniec. Niečo, čo nevedel ako skončí. Nepáčilo sa mu nič z toho čo sa dialo. Niečo mu na celej tejto kauze nesedelo.

Bol to plán, ale bol aj úspešný alebo sa niečo kráľovsky dojebalo a toto z toho len vyšlo? Alexis tvrdí, že Sebastián je na Carlosa nahnevaný. Ak by to tak bolo tak, tak nemôže vedieť o polovici. Nevie ani len, že má syna. To mu najviac vŕtalo v hlave. Nedokázal si to vysvetliť. Keď Carlos našiel dieťa s Alexis, tak určite chcel vedieť kto je otec. Možno bol v tom, že práve Rikardo.

Niečo na celej tejto kauze vôbec nesedelo. Niečo bolo zle on musel vedieť, čo to bolo.

Oprel sa rukami o stenu sprchy a nechal na seba tiecť vodu. Zrazu však zacítil niekoho ruky na svojich ramenách. Prudko sa otočil a chytil hrubo dotyčného ruky. Bola to Alexis.

,, Čo tu toľko robíš? Sledujem ťa už dlhšiu dobu a vôbec si ma nezaregistroval. To sa tebe nestáva. " poznamenala a on jej pustil zápästia. Vypol vodu, obišiel ju a zobral si uterák.

,, Zamyslel som sa. Mali by sme ísť pre to decko. Určite by sme ho tam nemali nechávať. Môže sa o niečom pred Kamilou prekecnúť." hovoril a pritom si okolo bokov obviazal uterák. Chcel ju znovu obísť a ísť do izby.

,, Rikardo!" zvolala, keď na ňu ani nepozrel. Inokedy by sa ju už dávno snažil do tej sprchy zatiahnuť.

,, Nepozeraj na mňa takto. Veľmi dobre vieš, že sa mi to nepáči rovnako ako tebe. Neznášam ho a najradšej by som to s ním hneď skončila, ale to nejde. Ani nevieš, ako ľutujem každý moment strávený s ním, no ojebal ma a ak toto pomôže k tomu, aby sme s ním skoncovali, tak to spravím. Obaja sme na toto boli pripravení. Táto pomsta nás bude stáť omnoho viac než všetky predošlé. Sám si povedal, že táto musí byť po tých rokoch úplne dokonalá. Spravíš s ním za to, že sa ma opäť dotkol, neskôr čokoľvek, ale momentálne sa musíme obetovať. Netvár sa tak. Ak mi ty nepomôžeš potom zabudnúť, tak už nikto." vzdychla si a on len prikývol.

,, Nehovorím, že nemáš pravdu. Ja viem, že máš, ale zabíja ma predstava, že s ním zas budeš v posteli. Že opäť budeš patriť niekomu inému. A navyše človeku, ktorý je zodpovedný za veľa kokotín v najmä tvojom živote. Ak by neexistoval ani by som sa nedostal do basy. My dvaja by sme možno dopadli úplne inak. Mala si pravdu a ja tiež. Veľmi veľa krát som oľutoval, že som ťa nezabil. My dvaja sme mali skončiť na tej lodi, keď nie na tom Sandersonovom večierku. Bola pičovina nechať ťa žiť. Možno som to urobil len zo zvyku. Možno by sme mali potom obaja pokoj. "

,, Nechal si ma žiť už trikrát a asi to je tak ako sa hovorí. Do tretice všetko dobré. Som si vedomá, že štvrtý krát to už neurobíš... Chcem len od teba, aby si sa na mňa prestal takto vyčítavo pozerať a aby si mi pomáhal aspoň kým budú tí dvaja bastardi dýchať. "

,, To mám v pláne. O to sa neboj. Chcem len, aby si mi ho už nikdy nespomenula, čo sa týka postele. Chcem, aby si potom hneď prišla ku mne a nechala mi voľnú ruku." povedal a ona už vtedy vedela, že s Rikardom to bude ťažké. Vedela, že momentálne si pri každom pohľade na ňu predstavuje ich dvoch v posteli. Aj ona mala dnešnú noc vďaka tomu problémy so spaním. Nevedela ten skurvený obraz dostať z hlavy.

,, Nechám. Nebudem pri ničom protestovať." on sa na ňu usmial a nechal ju v kúpeľni. Toto vyhlásenie ho trochu potešilo.

Alexis sa tiež osprchovala a potom spolu opustili hotel. Riki mal pravdu bolo nebezpečné nechávať tam toho malého toľko.

Keď prišli k nim, otvorila im opäť Kamila. Včera Alexis vysvetlila, že jej manžel je odcestovaný a že s ním má dvojročnú dcéru a trojročného syna. Alexis ich spoznať nechcela. Vedela, že ich už neuvidí.

Kamila sa rozlúčila s malým s tým, že ho ešte určite uvidí. Mala o svojho syna záujem. Vedela, že to pred rokmi bola hlúposť. Niečo, čo spravila len zo strachu.

Alexis vedela, že jej ho dovedie hneď ako toto celé skočí. Pravdupovediac sa bála, čo by mu mohol Carlos spraviť. Ak zistí to, čo plánujú skôr, ako sa stihnú pomstiť, tak toho malého použije. O tom nemala pochybnosti.

Keď o veľa hodín vystupovali na Filipínach, strácali nervy. Boli nervózny. Viac ako bolo vhodné. Alexis sa bála, že sa nejako prezradí. Že nedokáže dlho znášať jeho dotyky.

Vystúpili z lietadla a Alexis zastavila Rikarda. Malý už sedel v jej aute.

,, O pár hodín som u teba a na túto hroznú záležitosť zabudneme. Chcem ho pritlačiť k múru, aby musel zavolať Sebastiána. Predo mnou sa možno prekecnú. "

,, Dobre, hádam to zvládneš." povedal, ale ona ho zastavila.

,, Netvár sa takto a nezabudni, čo mi stále opakuješ.... Som tvoja bábika." on sa na ňu usmial a stiahol ju do bozku.

,, To teda kurva si! Takže, keď s ním budeš, tak urob čo musíš, ale pri tom si predstavuj mňa. Bude to pre teba lepšie. Si moja žena a jedna noc s tým bastardom to nezničí. Potom si ťa opäť osvojím." povedal jej sebaisto, na čom sa obaja zasmiali a ona sa potešila, že ju starý Rikardo nesklamal.

Rikardovi stačí spomenúť, že je jeho žena. Toho si je až príliš vedomý a Alexis si to konečne, po mnohých rokoch, uvedomila.

A dokonca sama dobrovoľne priznala a vyslovila nahlas.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now