30.kapitola

487 22 11
                                    

Ráno sa zobudila sama. Izba bolo ako po bombardovaní a každá vec bola preč zo svojho zvyčajného miesta. Nič nebolo na mieste kde by malo.

Po pár minútach sa presvedčila, aby vstala. Išla sa obliecť a upraviť do svojej izby. Popravde ani netušila koho bola tá izba, v ktorej spali, respektíve nespali.

Upravená zišla dole, kde Riki sedel pri stole a riešil cez notebook obchody. Bol si istý, že o chvíľu veci prestane mať pod kontrolou a bude sa musieť vrátiť domov. Urobil by to nerád, ale vedel, že to príde. Takto to dlho neudrží.

Bez toho, aby na ňu len raz pozrel, prehovoril.

,, Chcem ťa zobrať ešte na jedno miesto na ostrove. Možno dve. Potom sa vrátime. Carlos začína byť nervózny a to môže byť nebezpečné. Asi sa budem musieť na pár dní stiahnuť. Budeš sa správať ako dobrá nič nevediaca ženuška. Musíme ho držať pokojného. Aspoň zatiaľ." prikývla a on zaklapol notebook. Tie slová mu boli proti srsti. Jeho žena nikdy nebola taká ako teraz všetci tvrdili. Aspoň v posteli mu dokázala aká je z nej stále šelma, odhodlaná a bez hraníc.

Vyšiel z domu a ona ho nasledovala. Videla, že presne vie kam ide. Chodili dlhšie, ale nevadilo im to.

Nakoniec prišli na miesto, ktoré im bolo blízke v minulosti. Bolo vyvýšené, takže odtiaľ videli až do oceánu a aj krásny výhľad na vodopád zhora.

,, Čo sa stalo tu? "spýtala sa.

,, Tu si prechádzala výcvikom, ako som ti už spomínal. Niekde na týchto miestach na teba púšťali psov. Musela si behať po celom ostrove. Keď si zastavila, pustili ich. Potom si mala skutočný dôvod utekať. Išlo o kondičku. Neskôr si mi tvrdila, že si si na to tak zvykla, že musíš takúto vzdialenosť ubehnúť každé ráno, aby si sa zbavila energie. Potom tu bol ešte tanec. Aby som bol úprimný dúfam, že mi ešte zatancuješ, pretože to naozaj stálo za to. " uškrnul sa, vložil si ruky do vačkov a perverzne po nej prešiel pohľadom. Vedel, že oni sa seba tak ľahko nenasýtia. Predtým než sem prišiel, musel mať niekoľko žien za noc, pretože veľa nevydržalo to, čo on vyžadoval a koľko: ,, To, ja a beh ťa dokázali dokonale zničiť. Ja som nikdy nebol na beh. Radšej cvičím ako behám, ale keď sme tu párkrát boli, tak si ma nahovorila. Väčšinou sme skončili pri tomto vodopáde."zasmial sa a ona pochopila.

,, Náš akože vzťah bol veľmi fyzický, však? Chcela by som vidieť ako sme spolu predtým existovali.... To sme stále boli v posteli?" opýtala sa otvorene. Neboli malé deti. Dokázali sa rozprávať dosť otvorene aj o týchto témach.

,, Naš vzťah tvorila istá rovnica. Obchody+hádka o obchodoch = sex. Väčšinou sme každú hádku ukončili v posteli. Takže áno, bol fyzický. My si ako ľudia podobnej povahy moc nerozumieme, ale táto sféra nám vždy išla ako hodinky. Keď si pre mňa tancovala v bare išlo o to, aby z teba chlapi stratili rozum a to sa ti darilo. Preto som chcel, aby si sa po návrate vrátila do klubu. "

,, Páčilo sa mi tancovať polonahá pred nadržanými chlapmi? Alebo sa mi to páčilo kvôli tebe?" opýtala sa s úškrnom. Ten pohľad, ktorý na ňu vrhol, keď sa pred ním vyzliekla pri bazéne, stál za to. Úplne mu potemneli už aj tak tmavé oči a videla, že už sa to nedá odložiť. A tiež vedela, že ak mu nedá, tak ju pojebe aj proti jej vôli. Ten chlap sa s nikým nehrá a ona je výnimka len vo svete sexu.

,,Vieš, že ani neviem? Páčilo sa ti ako sa ti vrhajú k nohám a ako by spravili čokoľvek, aby ťa dostali. To bolo to, čo sa ti páčilo." skonštatoval a vo väčšine mal pravdu. Keď videla to video, kedy kvôli nim zatvoril bar, bolo jej jasné, že ju baví provokovať ho. A jeho tiež bavia jej provokácie.

,, No teraz začnime riešiť konečne pomstu. Chcem, aby si mi povedala akú máš víziu." povedal a ona sa pousmiala.

,, Ak bude obchodovať s drogami, tak musí prísť o zásielky a všetko ostatné. Nechcem, aby sa mu darilo. Musí byť zničený. Nemôže mu ostať nič. Musí skončiť na lopatkách. Musím vidieť ako prosí."

,, To uvidíš hneď ako ho dostaneme. Ako sa z nás zblázni. Postarám sa, aby mal vidiny, ale začneme niečím ľahším."

,, Napríklad?"

,, Budeš mu znepríjemňovať život. Od tých najmenších blbostí po dôležité veci. Budeme musieť dosiahnuť, že si bude myslieť, že sa zbláznil. Potom prídem ja a postupne ho úplne zničíme. Ale chcem, aby si najskôr myslel, že mu to stále pripomína svedomie. Možno mu podhodíme nejaké tabletky, aby sa mohol zblázniť zo všetkého." navrhol a ona sa usmiala. Páčil sa jej nápad, ktorý navrhol. Chcela aby trpel a aby cítil tú bezmocnosť ako ona. Spolu sa im všetko podarí.

,, Súhlasím s tvojím nápadom a myslím, že dokážem docieliť, aby viac nebol úplne normálny." on sa uškrnul a prikývol. Musia začať naozaj veľkolepo. A hlavne skončiť.

,, A ešte od teba chcem, aby si mu vymyslela spôsob smrti, keď ho dostaneme do úzkych. Niečo pri čom bude trpieť a bude chcieť zomrieť oveľa skôr ako mu to dovolíme. Musíme byť ale originálny ako vždy."zasmial sa. Smrť si musí zapamätať. Takto sa totižto vyvoláva strach. Oni sú dosť obávaní ale viac strachu nikdy nezaškodí.

Ona prikývla a pomaly sa vrátili do domu. V dome sa obaja išli osprchovať a stretli sa až v predsieni s tým, že odchádzajú.

,, Dúfam, že sa sem ešte dostaneme. Tento dom sa mi páči. "povedala otvorene a on sa usmial.

,,Dostaneme, nemaj strach, bábika." povedal a nastúpili do lietadla. Alexis ešte ani zďaleka nevedela o všetkom, ale toto bol viac menej základ. Chcel ju ešte zobrať urobiť jeden obchod, ale rozhodol sa, že to počká. Musela sa najskôr zmieriť so všetkým ostatným.

Keď pristáli v jej terajšom domove, nedostala strach. Cítila práveže silu a bojovnosť. Vedela, že teraz začína tá časť života, v ktorej bude konečne ona pomstiteľkou. A táto nová rola sa jej veľmi páčila. Vychutná si každý okamih Carlosovho pádu a hoci nevie všetky súvislosti, postupne sa dostane na koreň veci.

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now