5.kapitola

567 25 20
                                    

Ráno sa zobudila v neznámej izbe. Netušila, čo sa stalo. Bola v izbe so svojim manželom, niekam odbehla a ďalej mala len tmu. Čo sa stalo dopekla?

Postavila sa a skúsila dvere. Boli zamknuté. Aké nečakané, Dajana! Vyhrešila v mysli samu seba.

Z nejakého nevysvetliteľného dôvodu nezačala búchať na dvere. Čakala.

Po asi pol hodine pozerania cez okno, ktoré jej prezradilo, že je stále v meste, niekto prišiel. Otočila sa a zbadala toho istého chlapa, ktorého stretla v nakupáku. Musel to byť nejaký psychopat.

,,Stále sa budeš hrať, že ma nepoznáš, babika?" začal s úškrnom a ruky si založil do vreciek.

,,Nepoznám vás! A prestaňte ma volať bábika. Volám sa Dajana." vyslovila jedovato.

,,Dajana? Tebe uz načisto jebe, Alexis?" zavrčal na ňu nechápavo.

,,Neviem, o čom to kurva rozprávate." zavrčala tiež.

,,Čo sa ti kurva stalo? A prečo sa kurvíš s Carlosom?" skričal a chytil ju prudko za ramená.

,,O kom to rozprávaš?" vrčala po ňom ako besný pes. Takto sa k nej správať nebude nikto a už vôbec nie neznámy chlap.

,,O tvojom frajerovi alebo kto to do piči je." vrčal a zatriasol ňou.

,, Nemám žiadneho frajera, mám jedine môjho manžela. A konečne by si mi mohol povedať prečo som tu." tykala mu kvôli tomu, ako sa s ňou rozprával. Ak je neuctivý on, môže byť  aj ona.

,,Alexis, si moja žena, tak prečo tu asi si? Ale okej, hrajme po tvojom. Volám sa Rikardo Quintana a strávili sme spolu vyjebaných 6 rokov."

,, Vidím ťa prvýkrát v živote." hovorila pokojnejšie: ,, Netuším, kto si."

,, Čo sa ti stalo?" nahodil nechápavý výraz.

,,Stratila som pamäť, ale aj tak pochybujem, že som niekedy s tebou niečo mala."

Hrdelne sa zasmial a v nej to vyvolalo zimomriavky: ,,Tak pochybuj ďalej, bábika. Ale bola si mojou ženou dlho. Tancovala si v mojom klube. A nie spoločenské tance, ale striptíz. Ani nevieš ako si dokázala hýbať svojim telom. Vôbec si nebola taká svätá ako sa teraz hráš." perverzne po jej tele prešiel pohľadom.

,,Tomu nikdy neuverím. Neverím ti ani slovo." štekla po ňom. Nestihla vôbec nič, pretože jeho pery boli na tých jej. Odstrčila ho od seba a dala mu facku. Toto si k nej dovolovať nebude! Obyčajný pervezený idiot.

Chytil si tvár a otočil sa späť na ňu s úsmevom: ,,Aspoň facky dávaš stále rovnaké."

,,Pusti ma odtiaľto a daj mi pokoj! Musíš byť nejaký psychopat! Ja som žena s usporiadanou rodinou, firmou a domovom. Nikdy by som neurobila nič z toho, čo si povedal. Som podnikateľka, nie štetka. Sme úplne iný a určite nie spolu."

,, Uvidíme, babika." provokoval, odišiel a zamkol za sebou.

,,Kurva!" Zhučala v návale zúfalstva va.

Ostala v tej izbe zavretá do večera. Balkón bol tiež zamknutý, ale aspoň sa mohla pozerať von cez okno. Boli na Filipínach to bolo jasné. Krátila si čas pozeraním cez okno.

Nakoniec ju premohla únava. Ľahla si do postele a po chvíli zaspala.

Zobudila sa na to, ako sa niekto dotýka jej nohy. Nevedela ako to dokázala, ale otočila sa a dala mu ranu až padol na zem. Využila to a utiekla z izby.

Tam ju však zastavil chlap so zbraňou v ruke.

,,Odtiaľto tak ľahko neujdeš." ozval sa za ňou Rikardo.

Prudko sa otočila a zakričala naňho nebojácne:,, Nemôžeš byť v poriadku. Musíš byť riadny blázon ."

,,Šéfe, charakter jej ostal." zasmial sa ten chlap.

,,Charakter diabla, André." opravil ho chrapľavým hlasom.

,,Pusti ma!" zavrčala na poskoka a on to urobil: ,,Neviem, čo tu za psycho hru hráte, ale prestáva ma to baviť. Takže raz a navždy! Volám sa Dajana a v živote som ani jedného nevidela. Mám svoj život, svoju rodinu a neverím, že som mala niekedy niečo s ľuďmi ako vy."

,,André, choď. Vybav to, čo som ti hovoril. Ja jej to objasním." povedal a ten poskok bol v momente preč. Pristúpil k nej a chytil ju za lakeť a otočil na seba. Vzdorovito mu pozrela do očí. Na jeho tvári sa roztiahol úsmev. Ten úsmev... Pri ňom pochopila, že neklame. Minimálne v tom, že ju pozná. Vedela o ňom málo, ale aj z toho mála pochopila aký je nebezpečný. Nebála sa a to si nevedela vysvetliť. Aj keď ho nepoznala, vedela, že jej neublíži. Mala by sa triasť od strachu, hlavne pri tej zbraní, ktorú má za opaskom, a báť sa čo spraví, no namiesto toho tu len stojí, provokuje ho a vzdorovito mu hľadí do očí.

,,Páčiš sa mi takto. Ak by si nebola v tejto situácií ani nevieš ako rád by som ťa po tak dlhom čase pojebal, bábika." zavrčal a ruku si vplietol do jej vlasov.

,,Skús ma ešte raz pobozkať a tvoj kamarát neskončí dobre." zavrčala, na čo sa zasmial a urobil presný opak. Pritlačil ju k sebe a začal bozkávať. Zavrčala naňho výhražne a kusla ho do jazyka. Odsotila ho od seba a chcela ho kopnúť medzi nohy. Avšak on presne vedel, čo spraví a presne včas nohu zachytil. Chytil ju pod kolenom a postupne prešiel až na zadok, ktorý stlačil.

,,Poznám ťa a ty mňa nie.... Dávaš mi navrch a to sa mi nepáči. Radšej by som sa s tebou hral ako sme to vždy robili." hovoril. Ona len neveriacky pokrútila hlavou a odstúpila od neho.

,,Nechápem ako sa môžeš takto rozprávať so ženou, ktorá má rodinu." nerozumela tomu. Veď má predsa svoju rodinu a nebude sa zahadzovať s nejakým pošahaným bastardom.

,,Rodinu? " začudoval sa: ,,Akú rodinu?"

Nepovedala nič len zdvihla ruku, na ktorej mala obrúčku. Bola čím ďalej tým zmätenejšia a on vyzeral podobne. Potom, čo si konečne ako tak dala dokopy svoj život a svet sa objaví tento a začne jej motať hlavu bláznivými scenármi.

,, Takže Carlos dosiahol svoje..." skonštatoval.

,,Aký Carlos? O kom to dopiči zas hovoríš? Kurva, vidím ťa prvýkrát v živote, pokiaľ si pamätám a hneď mi začneš hovoriť o ľuďoch, ktorých nepoznám s menami, ktoré mi nič nehovoria."

,,Alexis, ja neviem ako ti mám kurva dokázať, že si moja žena." zvolal trochu frustrovane.

,,Kurva ukáž mi niečo čo mi pomôže si spomenúť!"

Vybral z vrecka telefón a niekomu zavolal.

,,Teresa, okamžite mi pošli všetko  čo máš o Alexis." niečo mu žena na druhej strane povedala a potom zložil.

,,Daj mi nejaký čas. O pár dní ti dám dôkazy, ale teraz mi porozprávaj o tom tvojom úžasnom manželovi."

Nerozumela ničomu. Neverila mu, ale konečne sa chcela dozvedieť pravdu o svojej minulosti. Ak bola tá doterajšia klamstvom.

Mám zlú náladu, tak idem potešiť aspoň vás. 😡😊

Rules of new Life (Rules of mafia 2)Where stories live. Discover now