Împletind Iubirea - Varianta Rescrisă

Împletind Iubirea - Varianta Rescrisă

185K Reads 2.9K Votes 14 Part Story
Alexandra Gheorghe By AlexaandraGheorghe Updated Oct 11

Când crezi că nu mai ai nimic, că sufletul ți se scurge printre degete și inima își pierde din putere, când simți că nu mai poți să faci nici un pas, că îți este trupul amorțit și mintea pierdută, amintește-ți că toate acestea nu vor dura pentru totdeauna. Amintește-ți că atunci când te aștepți mai puțin, soarele răsare, indiferent de cât de grea a fost noaptea, pregătit să hrănească tot ceea ce razele lui pot atinge. 

    Iubirea îți dă aripi și o nouă perspectivă asupra vieții, oricât de tare nu vrei să crezi în ea, oricât de tare o negi și te ferești de ea, apare de nicăieri și se transformă în tot. În acel tot în care te vei pierde fără doar și poate, căci este însăși Raiul tău.

 • dragoste
 • familie
 • iubire
 • mafie
 • prietenie
 • wattys2016
Exypeta Exypeta Oct 13
Eu înțeleg că e o petrecere. Dar tot cred că ar fi indicat să n-o facă așa lată. Unele dintre ele sunt (sau aproape) luate, nu?
LenaHills LenaHills Oct 04
Scoate virgula de după privire și pune-o după oglinda.
               Cred ca acolo ar fi mai okay “ce aproape CĂ ocupă”.
Exypeta Exypeta Oct 13
=]] Drăguț, dar cam tipic. Sau poate e gândirea mea de vină. :))
                #CercNr.9/2017
Of, naivo. Știi cum se spune, ,,No man develops six pack abs to only date one woman.".
Exypeta Exypeta Oct 13
Construcția stilistică „[...] de culoare spicelor de grâu” e o Prea des utilizată. Cred că ar fi bine să o înlocuiești cu altcineva. Sau pot lăsa așa, cum vrei.
Exypeta Exypeta Oct 13
Nu știu dacă să mă bag sau nu, dar, din câte știu, sexul de împăcare nu e cel mai bun mod de a rezolva un conflict. Vrei să sugerezi cumva în mod subtil că între ei doi e o relație toxică, transformând-o pe protagonistă într-o naivă?