CAPITOLUL 11

7.1K 478 27
                                    

               Perspectiva Mayei

    — Stați așa, am un alt titlu și mai interesant, continuă Cristina, geamăna brunetă și cu ochii verzi. „Și-a găsit, oare, nașul omul de afaceri Alexander Marquez?“

        Dar ea nici nu termină bine de rostit fraza, căci eu imediat îmi simt obrajii luând foc.

         Dumnezeule! Mă așteptam la diferite reacții din partea presei, dar nu la asta! Jur!

          Pe de altă parte, dacă aș încerca să văd partea bună a lucrurilor, toate articolele acestea ar putea avea menirea de a-l ține pe Eduardo la distanță. Nu cred că ar fi atât de fraier încât să îl înfrunte direct pe Alex. Și dacă ar face-o, până la urmă, bărbatul de lângă mine a început jocul acesta, parcă nu îl văd dând înapoi tocmai acum.

     Omorâm într-o clipă distanța dintre noi și prietenele mele și nu ezităm nici un moment, înainte de a ne așeza lângă fete, pe canapea. Atât eu cât și el luăm câte o revistă de pe măsuța din fața noastră, în timp ce îi fac cunoștință, lui Alexander, cu ele.

     — „Femeia care i-a cucerit inima și nu doar patul lui Alexander Marquez... “continuă Alexander și ne pufnește râsul pe toți cinci, în timp ce deschid și eu ziarul pe care îl țin în mâna, însă imediat regret că am făcut-o.

       Pur și simplu rămân mută, simt cum zâmbetul îmi dispare imediat și nu sunt în stare să zic nimic. Nu mai sunt în stare să reacționez nici cum.

       Cata este prima care îmi observă schimbarea de atitudine, căci este cea care, o clipă mai târziu, îmi smulge bucata de hârtie din mână și începe să citească tare și clar:

      — „Se pare că în seara aceasta rolurile s-au inversat. Dacă până acum trei ani o vedeam pe frumoasa Maya Fernandez la brațul lui Eduardo, iar pe domnișoara Amanda, întotdeauna la brațul lui Alexander Marquez, în seara aceasta, se pare că perechile au fost inversate. Cele două povești inițiale de dragoste au luat sfârșit, dar se pare că cei doi Adoniși au schimbat între ei partenerele, dând astfel naștere a două noi povești de amor.“, cu fiecare cuvânt rostit, îmi simt corpul devenind din ce în ce mai rigid, în timp ce o voce îmi tot șoptește să fug. Să plec departe de toți cei care mi-ar putea face rău.

        De ce acum a ales trecutul să se întoarcă?

          — „Dacă în fața camerelor Alexander a declarat că >> Maya este femeia care ar putea să îi încălzească inima și nu doar patul<< în spatele acestora, din surse sigure știm că cei doi au recunoscut că sunt logodiți și urmează să se căsătorească. În ceea ce îi privește pe Eduardo și Amanda, nu este prima dată când camerele de filmat îi surprind împreună, făcându-și avansuri, sărutându-se și zâmbindu-și drăgăstos...“ Bla! Bla! Bla! continuă aceasta zâmbind, sărind peste ceea ce nu i se pare interesant.

         — „Oare vom avea parte de două nunți în vara ce vine? Oare cei doi oameni de afaceri cu faimă de băieți răi și-au găsit cu adevarat jumătățile? Oare cele două domnișoare au reușit să cucerească cu adevărat inimile celor doi bărbați?“, sfârșește articolul, în timp ce eu îmi sprijin fruntea în palme.

       Am crezut că am reușit, cu mult timp în urmă, să învăț cum să trec peste prostiile scrise în presă, dar tot ceea ce se întâmplă acum îmi arată că nu!

      Îmi este mai clar ca niciodată că tot ceea ce am reușit să fac a fost să îmi creez un bol de cristal în care mă simțeam protejată. Nu mă afecta nimic din exterior, pentru că evitam să citesc presa și nici nu discutam cu nimeni despre ceea ce scrie, însă acum, după ce m-am aruncat direct în ghearele lupilor, nu mă simt în stare să jonglez cu tot ceea ce aduce această nouă situație,fără să îmi fac rău.

Împletind Iubirea - Varianta RescrisăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum