Capitolul 21

5.4K 328 19
                                    

- Iubito? Știi că te joci cu focul? întreb curios când observ că, în sfârșit, am rămas singuri. O privesc insistent, în timp ce mă las sprijinit de peretele de lângă ușă, și nu îmi vine să cred cât este de frumoasă. Este o femeie pe care orice bărbat și-ar dori-o în patul lui.

A fost înzestrată de mama natură cu un corp ce pare sculptat de unul dintre cei mai buni sculptori ai lumii. Sânii plini, talia subțire, fundul rotund și bine proporționat, picioarele lungi și mintea ageră, fac din ea o adevărată zeiță a lumii contemporane. Numai Dumnezeu știe câte filme mi-am făcut cu ea săptămâna aceasta, în câte feluri mi-am imaginat-o în patul meu, cu părul răsfirat pe perna mea, cu corpul pierdut în așternuturile fine ce ar împrumuta parfumul pielii ei.

Ochii ei albaștri îmi bântuie, atât ziua cât și noaptea, mintea; iar de fiecare dată când ne sunt conectați, ca în acest moment, am impresia că, dacă mă chinui puțin, îi voi putea citi sufletul și descoperi cele mai mari secrete și neliniști pe care căpuțul ei frumos le ține bine ascunse.

Este amuzant să o văd ușor amețită din cauza alcoolului, stând turcește, cu sticla de bourbon în brațe, încercând să pară mai dură și mai indiferentă decât este în realitate, însă în van... Ochii ei îmi dau posibilitatea să văd tumultul de emoții din suflet ei, ce este bine disimulat de masca pe care singură și-a creat-o de-a lungul timpului pentru a reuși să învingă și să răzbească într-o lume a bărbaților.

Roșeața din obrajii ei nu mi se pare deloc copilărească... Ba din contra, mi se pare chiar sexy la ora asta. Felul în care mă privește, modul în care pare că se pierde în ochii mei, cred că o face să nu scoată nici un cuvânt, doar tace... tace și mă privește... mă privește de parcă așteaptă ceva, de parcă își dorește ceva ce îi este frică să ceară.

Fără să îmi mut privirea dintr-a ei, mă desprind de peretele de care stăteam sprijinit și, cu pași mici, mă apropii de ea. Cedează contactului vizual, în momentul în care ne mai despart vreo doi pași și își mută privirea pe corpul meu. Ochii îi lucesc atunci când ajung în dreptul pieptului meu, iar dorința este singurul lucru pe care îl pot citi în ei atunci când ajunge în dreptul abdomenului meu.

Dacă continuă să mă privească în felul asta, nu știu cât timp îmi voi mai putea stăpânii instinctele primare, cât timp îmi voi mai înfrâna dorințele trupești, membrul meu deja dă semne de trezire, iar asta nu prea este de bine. O văd prinzându-și buza de jos în dinți, iar pentru a doua oară în seara aceasta trebuie să îmi suprim imboldul de a o lua în brațe și a-i mușca, tachina și săruta buzele.

- Se pare că îți place ce vezi, scumpo!!! afirm cu mândrie atunci când observ că nu își mută privirea de pe corpul meu. Nu știu dacă realizează ce efect are asupra mea modul în care își ronțăie buza de jos atunci când este nervoasă, dar în momentul ăsta mi-o imaginez făcând asta în timp ce eu îmi plimb mâinile pe corpul ei, mă joc cu sânii săi, îi ating cu buzele fiecare bucățică de piele ce este lăsată la vedere de hainele ei, îi răsfăț cu limba fiecare colțișor acoperit de pânză ce o păzește de privirile flămânde ale bărbaților ce o înconjoară, terminând prin a-i degusta mierea din interiorul coapselor sale. Înghit în sec datorită filmulețului ce mi s-a format în minte, în timp ce omor și ultima fărâmă de distanță dintre mine și frumoasa femeie ce stă lejeră pe măsuța mea de cafea.

Se ridică în genunchi când ajung lângă ea și își plimbă mâinile pe corpul meu până ajunge să și le odihnească pe ceafa mea. Împinsă de dorință și cu un curaj de care nu o credeam capabilă, mă trage într-un sărut flămând, îmi degustă, tachinează, mușcă și sărută fiecare buza în parte. Pentru un moment rămân nemișcat din cauza socului, însă când realizez că tot ceea ce mi-am tot imaginat zilele acestea este real, o trag într-un sărut lent dar pasional.

Împletind Iubirea - Varianta RescrisăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum