Maybe I was born to be broken...

By jorkosimp

26.6K 1.9K 1.2K

(Valmis) Kahden miehen elämä ei ole millään tavalla täydellistä. Toisella on ongelmia leikkiä puukon kanssa... More

1. Älä lopeta
2. Faktahan se vain on
3. Läheisyys auttaa
4. Nyt tai ei koskaan
5. Paska valehtelemaan
6. Kimaltaa oudosti
7. Erityinen monella tapaa
8. Lista
9. Jälkiviisaus
10. Kuu ja tähdet
11. Mahdoton juttu
12. Kuka helvetti
13. Sokeakin osaa sanoa
14. Itsepäinen peruna
15. Suora viiva
16. Kuollaan hypotermiaan
17. Puolikuolleena
18. Hyviä ja huonoja
19. Rasvaiset paskat
20. Yhdessä
21. Hän kieltäytyi
22. Pysyvästi
23. Minkälainen ja minne
24. Aamen.
25. Täysin paskalta maistu
26. Kokemusta löytyy
27. Laittoman hyvältä
28. Ainakin yhden
29. Näkemisen arvoinen
30. 3.0
31. Ainut mahdollisuus
32. Sisäänkäynti
33. Soitto
34. Murtautuminen
35. Syy
36. Rakastetaan, mut eri tavalla
37. Viestiääni
38. Mietteitä
39. Porot
40. Tuomio
41. Kunnon veli
42. Äitimamma
44. Väärinkäsitys
45. Vittuilutuulella
46. Hillotahra
47. Suomeks vai enkuks
48. Söpö hymy
49. Kaksi blondia
50. Pitäisi käydä kaupassa
51. Taivaan lintu
52. Juokse
53. Pää edellä
54. 93 kertaa
55. Kuka tietää
56. Samanlainen pari
57. Nopeempaa ku Usain Bolt
58. Taidetta
59. Aika hyvä
60. Käpylehmät
61. Viikset ja hieno puku
62. Porkomaisia ideoita
63. Tosissaan
64. Flirtti päällä
65. Juonu liikaa
66. Lähtee ääntä
67. Nytkö ne tietää?
68. Olaf Porko
69. Venyttelyä
70. Tuleva aviopari
71. Mun vai sun
72. Muistikuvia
73. Ylpee
74. Kiittelemistä
75. H-hetki
76. I love you
77. Urhea kihlattu
78. Vettä vahvempaa
79. Tekosyitä
80. Hyvä äiti
81. Muistutus
82. Päiväunet
83. Joelskiille jätskii
84. Termiitti
85. Omat lelut
86. Varovasti
87. Paljon muistoja
88. Itse ostaa
89. Monen vuoden jälkeen
90. Vitun hullu
91. Pahin painajainen
92. Liian myöhästä
93. Nousee vaikka kuolleista
94. Ja mä uskon ihmeisiin
95. Ihme
96. Kaikella on joku tarkotus
97. Paperi
98. Tyhjä olo
99. Murrosikä edelleen päällä
100. Prinsessa

43. Painimatsi

279 25 13
By jorkosimp

Joonas

En olisi uskonut, että suhteemme otetaan näinkin hyvin vastaan. Parempikin niin, sillä jaksaminen on ollut muutenkin koetuksella.

Eihän kaikki muistot ole mitään parhaimpia mitä täällä kotikaupungissa on koettu, mutta suurimmaksi osaksi kylläkin. Ja siitä huolimatta mukava muistella menneitä.

Varsinkin niitä aikoja, kun halusimme saada bändin kasaan ja menestymään, ja tässä sitä ollaan. Ties miten kuuluisa bändi tästä vielä tulee. Tämähän on vielä vasta alkua, eikö?

"Mitäs sä nyt noi mietit?" Joel naurahtaa. "Kaikenlaista. Lähinnä bändii ja ku oltii nuorii ja unelmoitii" vastaan, ja hymyilen tälle.

"Ja nytkö muka ollaa vanhoi?" hän älähtää muka järkyttyneenä, nappaa minut olalleen sängyltä, ja heittää takaisin. "Ei" vastaan nopeasti samalla nauraen kuin pikkulapsi.

"Varmastikko?" blondi varmistaa. En kerkeä vastata mitään, kun painimatsi on jo alkanut. "Haluunks mä tietää mitä siellä puuhastellaan?" Eemil kysyy oven takaa varmasti virnuillen.

"Painitaa- Joel äläh!" kiljaisen, kun poikaystäväni on alkanut kutittaa minua. Yritän päästä pakoon hänen alta, mutta eipä oikein onnistu.

"Eemil auta!!" huudan, sillä en tätä menoa saa happea. "Voi luoja" Eemil huokaisee, avaa oven, ja ottaa veljensä pois päältäni. Hengitän raskaasti samalla katsoen hymyillen kaksikkoa.

"Äläpäs kiusaa Poosua. Jos siis meinasit että se jaksaa sua" Eemil neuvoo Joelia, ennen kuin pudottaa tämän perseelleen lattialle. Alan nauramaan ihan hulluna niin että vatsaan sattuu.

"Sinä perkele!" Joel älähtää. Juuri kun Eemil on juoksemassa pakoon, poikaystäväni nappaa hänen jalasta kiinni, ja pian hänkin makaa lattialla.

Nauran koko ajan vain entistä enemmän, kunnes tunnen jotain sellaista, mitä en vielä näin 27 vuoden iässä olisi uskonut kokevani.

Nauramiseni loppuu heti, ja nousen sängyltä ylös. Hokilla on nähtävästi painimatsi menossa. Kävelen heidän ohi, ja menen vessaan.

Hymähdän itsekseni samalla riisuen housujani. Sinänsä ei mitenkään yllättävää minun kohdalla, että kusen housuun. Hyvin alkoi tämäkin aamu.

Tosiaan olemme olleet Joelin vanhemmilla kaksi yötä, ja nyt illalla oli tarkoitus mennä takaisin porukoilleni. Perjantaina lähdemme takaisin kotia kohti, ja lauantaina jo takaisin töihin.

Joel

Heti kun olen voittanut Eemilin painimatsissa, tajuan miettiä minne Joonas meni. Ei häntä todennäköisesti pitäisi ahdistaa, sillä vastahan hän nauroi itseään hengiltä.

Nousen lattialta, ja lähden etsimään pörröpäätäni. Ei sillä muuten ole väliä mitä hän tekee, kunhan hän ei viiltele. Sitä nimittäin en halua, ja yritän parhaani mukaan auttaa.

Huomaan kylpyhuoneen olevan lukossa. Mietin hetken aikaa viitsinkö häiritä, ennen kuin teen päätökseni. "Joonas?" sanon, ja koputan oveen.

"Mitä?" kuuluu hänen ääni toiselta puolelta ovea. "Mitä sä teet?" kysyn. Varmaan tyhmin asia ikinä kysyä, mutta en minäkään mikään järkevä ole.

"Eiks saa käyä kusella?" Joonas naurahtaa. "Ei. Mulla on sua nyt jo ikävä" lässytän. "Aijjaa. No aattelin kyllä käyä suihkussa, nii tuutko matkaa?" hän kysyy varmasti virnuillen.

"Totta kai" virnistän takaisin. "No hae ekana meille vaatteita" hattarapääni käskee. "Selvä" vastaan, ja suuntaan takaisin huoneeseeni. Eemil on onneksi jo lähtenyt.

Otan meille molemille t-paidan, ennen kuin ajattelen pidemmälle. Joonas tuskin haluaa esitellä viiltojaan porukoilleni, kerta ei halua edes jätkien näkevän niitä.

Ja en tietenkään halua että poikaystävääni ahdistaa, joten etsin yli-ison hupparini, ja niille jotkut kollarit kaveriksi. Vuoden poikaystävä -palkinto tänne kiitos.

Lähden vaatteiden kanssa takaisin kylpyhuoneeseen. Ovi ei nähtävästi ole lukossa, Joonas ilmeisesti on jo suihkussa. Ei sitten kehdannut odottaa minua. Törkeää.

***

Joeliinalle tulee paha mieli 💔

Continue Reading

You'll Also Like

83.3K 4K 101
Tarina kertoo fiktiomaisesti siitä, miten kaksi ystävää huomaavatkin enemmän vetoa toisiaan kohtaan ja tahtovat ottaa selvää, voisiko heillä olla yht...
85.6K 3.8K 67
Juoksin koulun pihalla Ollin kiinni. Otin tuon olkapäästä kiinni ja hän pysähtyi. "Joonas!", hän huudahti ja halasi minua. Mistä tämäkin tuli? Ken ti...
704K 24.6K 200
cute, fluffy, smutty
46.7K 1.5K 48
✅ VALMIS ✅ "OLLI LOPETAA! MÄ RAKASTAN SUA HELVETISTI!" Kuulen Aleksin huutoa Ollin ja Aleksin makuuhuoneesta. Mitä käy, kun tuo sinisilmäinen ja mus...