Maybe I was born to be broken...

By jorkosimp

26.7K 2K 1.2K

(Valmis) Kahden miehen elämä ei ole millään tavalla täydellistä. Toisella on ongelmia leikkiä puukon kanssa... More

1. Älä lopeta
2. Faktahan se vain on
3. Läheisyys auttaa
4. Nyt tai ei koskaan
5. Paska valehtelemaan
6. Kimaltaa oudosti
7. Erityinen monella tapaa
8. Lista
9. Jälkiviisaus
10. Kuu ja tähdet
11. Mahdoton juttu
12. Kuka helvetti
13. Sokeakin osaa sanoa
14. Itsepäinen peruna
15. Suora viiva
16. Kuollaan hypotermiaan
17. Puolikuolleena
18. Hyviä ja huonoja
19. Rasvaiset paskat
21. Hän kieltäytyi
22. Pysyvästi
23. Minkälainen ja minne
24. Aamen.
25. Täysin paskalta maistu
26. Kokemusta löytyy
27. Laittoman hyvältä
28. Ainakin yhden
29. Näkemisen arvoinen
30. 3.0
31. Ainut mahdollisuus
32. Sisäänkäynti
33. Soitto
34. Murtautuminen
35. Syy
36. Rakastetaan, mut eri tavalla
37. Viestiääni
38. Mietteitä
39. Porot
40. Tuomio
41. Kunnon veli
42. Äitimamma
43. Painimatsi
44. Väärinkäsitys
45. Vittuilutuulella
46. Hillotahra
47. Suomeks vai enkuks
48. Söpö hymy
49. Kaksi blondia
50. Pitäisi käydä kaupassa
51. Taivaan lintu
52. Juokse
53. Pää edellä
54. 93 kertaa
55. Kuka tietää
56. Samanlainen pari
57. Nopeempaa ku Usain Bolt
58. Taidetta
59. Aika hyvä
60. Käpylehmät
61. Viikset ja hieno puku
62. Porkomaisia ideoita
63. Tosissaan
64. Flirtti päällä
65. Juonu liikaa
66. Lähtee ääntä
67. Nytkö ne tietää?
68. Olaf Porko
69. Venyttelyä
70. Tuleva aviopari
71. Mun vai sun
72. Muistikuvia
73. Ylpee
74. Kiittelemistä
75. H-hetki
76. I love you
77. Urhea kihlattu
78. Vettä vahvempaa
79. Tekosyitä
80. Hyvä äiti
81. Muistutus
82. Päiväunet
83. Joelskiille jätskii
84. Termiitti
85. Omat lelut
86. Varovasti
87. Paljon muistoja
88. Itse ostaa
89. Monen vuoden jälkeen
90. Vitun hullu
91. Pahin painajainen
92. Liian myöhästä
93. Nousee vaikka kuolleista
94. Ja mä uskon ihmeisiin
95. Ihme
96. Kaikella on joku tarkotus
97. Paperi
98. Tyhjä olo
99. Murrosikä edelleen päällä
100. Prinsessa

20. Yhdessä

358 22 4
By jorkosimp

Joonas

"Voinks mä tulla sun luo? Ku en haluis mennä kotiin ku-" ehdin selittää, kunnes tunnen Joelin huulet omillani. "Totta kai voit" hän kuiskaa hymyillen.

Hymyilen hänelle takaisin, ennen kuin hän kaivaa avaimensa ja aukaisee oven. Kävelen hitaasti sisälle. Tunnen samassa tuon jätkän törmäävän minuun, kun pysähdyn yhtäkkiä.

"Sori" hän pahoittelee heti. "Ei ku mähän se pysähdyin" mutisen. "Onks kaikki ok?" Joel huolehtii luoden välillemme katsekontaktin, vaikka hän onkin takanani.

"En mä tiiä.." vastaan hiljaa. "Ahistaaks sua?" hän jatkaa kyselemistään kietoen hellästi kätensä ympärilleni. Nyökkään pienesti. "Rakas ei kukaan satuta sua. Mä lupaan" hän kuiskaa, ja painaa pusun poskelleni.

"Voiks sä mennä eka?" kysyn varovasti. Ei herranjumala, olen aikuinen mies enkä uskalla mennä asuntoon missä olen käynyt aivan vitun monta kertaa.

"Voin" Joel vastaa hymyillen. Hän potkii kengät jaloistaan, heittää takkinsa naulakkoon päin, ja auttaa minultakin nuo samat vaatekappaleet pois.

Kävelen hitaasti hänen perässä olohuonetta kohti. "Et oo tosissas" naurahdan, kun huomaan tuon blondin tulevan paistinpannun kanssa keittiöstä.

"Mun Joonasta ei satuteta" tämä ilmoittaa vakavana. Itselläni meinaa pettää pokka, sillä onhan hän huvittavan näköinen.

"No mut entä jos sun Joonas haluu et laitat sen paistinpannun pois ja tuut halaa sitä?" ehdotan. Koko ajan hirveä halipula, mutta onneksi on tuo jätkä auttamassa.

"No sit mun varmaan pitää totella" Joel hymähtää, laskee paistinpannun pöydälle, ja tulee luokseni. "Sä oot lämmin" mutisen hänen rintakehää vasten.

"Kiva tai jotain?" hän naurahtaa painaen pusun hiuksiini. Rakastan eniten tuossa jätkässä sitä, miten hän haluaa pitää esimerkiksi minusta huolta.

Ja varsinkin, kun hänen ei tarvitsisi. Kukaan ei pakota Joelia pitämään minua hänen luonaan, mutta hän tekee sen silti. Ihana jätkä, ei voi muuta sanoa.

Joel

Irrottaudun halauksestamme, kun ovikello soi. Joonas nostaa katseensa minuun selvästi alkaen jännittämään. "Kaikki menee just niiku pitääki" rohkaisen.

Käyn aukaisemassa jätkille oven. "Moi" Olli sanoo ensimmäisenä Aleksi vierellään. Niko ja Tommi ovat heidän takana. Päästän kaikki sisälle ennen kuin suljen oven.

"Oliks joku syy sille miks meiän piti tulla tänne?" Niko kysyy, kun olemme päässeet olohuoneeseen. Silitän Joonaksen kättä rauhassa hänen nojatessa minuun.

"Oli" vastaan lyhyesti. "No?" Aleksi kysyy, samalla katsoen minua ja Joonasta vuorotellen. "Jotain vakavaa?" Ollikin kommentoi. "No miten sen nyt ottaa" huokaisen.

Tunnen Joonaksen puristavan kättäni. Huomaan kyllä miten paljon häntä jännittää. "Multa löydettiin paniikkihäiriö" hän sanoo nopeasti, kääntäen katseensa minuun.

"Kaikki hyvin" kuiskaan, ja vedän hänet hellästi halaukseeni. "Sulla paniikkihäiriö?" Olli toistaa katsoen järkyttyneen oloisena Joonasta.

"No joojoo" vastaan hänen puolesta. "Voi veli" Niko sanoo, ja liittyy halaukseemme. Pian Aleksi, Olli ja Tommikin ovat meidän ryhmähalauksessa.

"Eli niiku... saatat saada paniikkikohtauksii ihan yllättäen?" Aleksi varmistaa. Joonas nyökkää katsoen maata. "Mut siihen on kyllä lääkkeet" totean.

"Me ei kyllä käyty apteekista hakee niitä, mut kai tässä vielä kerkee" jatkan. "Joonas kyllä sä selviit tosta. Me tuetaan sua, et sä tollaselle mitään voi" Niko sanoo hymyillen hieman.

Huomaan tuon hattarapäänkin hymyilevän hieman. Osasin odottaa, että jätkät suhtautuvat tähän ihan hyvin.

Olenhan tuntenut heidät niin kauan, ja olemme selvinneet yhdessä pahemmastakin, joten miksi ei tästäkin? Sitä minäkin.

"Niko nouse hetkeks" käsken. Niko osoittaa minulle hieman kyseenalaistavan katseen, mutta nousee sohvalta. Nostan Joonaksen syliini, ja autan hänet sohvalle makaamaan.

Menen uudestaan istumaan ottaen hänen pään syliini silittäen hänen hiuksia. Niko taas menee toiselle puolelle sohvaa ottaen hänen jalat syliinsä.

Ihan hyvin tähän mahtuu kaikki kolme. "Yritä levätä mahollisimman paljon" sanon Joonakselle samalla katsoen hänen kauniita silmiä. Hän mutisee söpösti jotakin epämääräistä.

***

Taas tylsä luku 😭😭

Continue Reading

You'll Also Like

2.5K 200 12
-Poikien elämästä pätkiä- Jokaisessa luvussa uusia kohtauksia. Pyrin vaihtelee shippejä, mut aika Oleksi painotteinen🫶🏻 Mikään näistä EI perustu to...
704K 24.6K 200
cute, fluffy, smutty
218 27 26
Tämä on Drarry tarina/fanfiction, joka sijoittuu Harry Potterin ja muiden hänen ikäisten kuudennelle vuodelle. Tämä tulee ehkä joissain kohdissa peru...
411K 21.3K 100
Suomenkielinen Larry-versio suositusta fanficistä After. Louis Tomlinson on 18-vuotias opiskelija, jolla on yksinkertainen elämä, erinomaiset arvosa...