Maybe I was born to be broken...

By jorkosimp

26.6K 1.9K 1.2K

(Valmis) Kahden miehen elämä ei ole millään tavalla täydellistä. Toisella on ongelmia leikkiä puukon kanssa... More

1. Älä lopeta
2. Faktahan se vain on
3. Läheisyys auttaa
4. Nyt tai ei koskaan
5. Paska valehtelemaan
6. Kimaltaa oudosti
7. Erityinen monella tapaa
8. Lista
9. Jälkiviisaus
10. Kuu ja tähdet
11. Mahdoton juttu
12. Kuka helvetti
13. Sokeakin osaa sanoa
14. Itsepäinen peruna
15. Suora viiva
17. Puolikuolleena
18. Hyviä ja huonoja
19. Rasvaiset paskat
20. Yhdessä
21. Hän kieltäytyi
22. Pysyvästi
23. Minkälainen ja minne
24. Aamen.
25. Täysin paskalta maistu
26. Kokemusta löytyy
27. Laittoman hyvältä
28. Ainakin yhden
29. Näkemisen arvoinen
30. 3.0
31. Ainut mahdollisuus
32. Sisäänkäynti
33. Soitto
34. Murtautuminen
35. Syy
36. Rakastetaan, mut eri tavalla
37. Viestiääni
38. Mietteitä
39. Porot
40. Tuomio
41. Kunnon veli
42. Äitimamma
43. Painimatsi
44. Väärinkäsitys
45. Vittuilutuulella
46. Hillotahra
47. Suomeks vai enkuks
48. Söpö hymy
49. Kaksi blondia
50. Pitäisi käydä kaupassa
51. Taivaan lintu
52. Juokse
53. Pää edellä
54. 93 kertaa
55. Kuka tietää
56. Samanlainen pari
57. Nopeempaa ku Usain Bolt
58. Taidetta
59. Aika hyvä
60. Käpylehmät
61. Viikset ja hieno puku
62. Porkomaisia ideoita
63. Tosissaan
64. Flirtti päällä
65. Juonu liikaa
66. Lähtee ääntä
67. Nytkö ne tietää?
68. Olaf Porko
69. Venyttelyä
70. Tuleva aviopari
71. Mun vai sun
72. Muistikuvia
73. Ylpee
74. Kiittelemistä
75. H-hetki
76. I love you
77. Urhea kihlattu
78. Vettä vahvempaa
79. Tekosyitä
80. Hyvä äiti
81. Muistutus
82. Päiväunet
83. Joelskiille jätskii
84. Termiitti
85. Omat lelut
86. Varovasti
87. Paljon muistoja
88. Itse ostaa
89. Monen vuoden jälkeen
90. Vitun hullu
91. Pahin painajainen
92. Liian myöhästä
93. Nousee vaikka kuolleista
94. Ja mä uskon ihmeisiin
95. Ihme
96. Kaikella on joku tarkotus
97. Paperi
98. Tyhjä olo
99. Murrosikä edelleen päällä
100. Prinsessa

16. Kuollaan hypotermiaan

366 19 14
By jorkosimp

Joel

"Me lähetään nyt mun luo" Tommi ilmoittaa. "No ei helvetissä!" väitän vastaan samalla havahtuen taas tähän maailmaan.

"Joel oikeesti. Sä et oo nukkunu pariin päivään ollenkaa. Et ees levänny" Niko huomauttaa. "En mä nuku muutenkaa" tuhahdan.

Eikö kukaan ymmärrä, että haluan nähdä Joonaksen niin pian kuin mahdollista? Oli hän sitten elävien kirjoissa, tai ei...

"Joel nyt mentiin. Sä kiität meitä vielä myöhemmin" Tommi toteaa, nostaa minut syliinsä paremmin, ennen kuin lähtee ulko-ovia kohti.

"En mä oo jättämässä Joonasta tänne" väitän vastaan samalla kun uudet kyyneleet valuvat poskilleni. Eikö nämä kyyneleet lopu sitten millään? Ei ilmeisesti.

"Meille ilmotetaan kyllä jos siitä kuuluu jotaki" Niko toteaa. Olli ja Aleksi ovat kai lähteneet jo aikoja sitten. Niko ja Tommi taas ovat nukkuneet vuorotellen.

"Silti" yritän vielä, vaikka on sanomattakin selvää, etten saa tahtoani läpi millään. "Joonaski sanois sulle et mee lepää" Tommi huomauttaa.

"No vittu okei" tiuskaisen. Huomaan meidän olevan jo auton luona. Minut lasketaan etupenkille, ja laitetaan oikein turvavyökin valmiiksi. En minä kyllä mikään pikkulapsi ole...

~~~~~

Niko

"Nukahtiks se jo?" kuiskaan Tommille. Emme ole kerenneet ajaa edes sairaalan pihasta pois, kun Joel on jo nukahtanut. Huomaan brunen nyökkäävän vastauksena kysymykseeni.

Hieron silmiäni väsyneenä. Kello on jotain seitsemän aamulla, ja olemme olleet sairaalassa jo reilusti yli kellonkierron.

Tajuan siinä samalla etten ole kertonut missään vaiheessa Minnalle missä olen. Hupsista... Onneksi asian voi korjata nyt heti.

Ja onneksi se muija ymmärtää, millaista elämä on jätkien kanssa. Kaikkea sitä vain sattuu. Yleensä Porkon ja Joelin toimesta, mutta kuitenkin.

"Tuuks säki mun luo?" Tommi kysyy. "Pärjääks Joelin kaa?" esitän itsekin kysymyksen. "Enköhän" hän toteaa. "No jos ei oo liikaa vaivaa nii heitä himaan" hymähdän.

Hetkessä olemmekin jo kerrostaloni luona. "Ilmota jos tarvit apuu tai jotai. Kyllä mäki voin Hokasta huolehtii" kerron, ennen kuin astun autosta ulos.

~~~~~

Joel

Herään jostain. Katselen hetken aikaa ympärilleni. En ainakaan sairaalassa ole. Voi helvetti. Onko Joonas vielä tässä maailmassa?

Nousen sängyltä ylös ja lähden olohuoneeseen. Huomaan Tommin puhuvan jonkun kanssa puhelua. Minun puhelimella.

"Joo, me tullaan heti" "Joo, hei". Katson tuota brunea ihmeissäni. "Kenen kaa sä puhuit?" kysyn. "Ai sä heräsit jo. Joonaksen lääkärin" Tommi vastaa kääntyen minuun päin.

"No?" kysyn lopettaen hengittämisen. "Kuten sanoin, Joonas selvis. Sitä voi mennä kattoo, vaikka se nukkuuki vielä" hän kertoo. "O-oikeesti?" kysyn helpotuksen vallatessa kehoni.

"No joojoo. Mut me ei mennä minnekää ennen ku oot syöny ja käyny suihkussa" hän ilmoittaa. "No tee sä jotai ruokaa nii mä meen suihkuu" hymähdän samalla alkaen jo riisumaan huppariani.

Olemme tunteneet ensinnäkin niin kauan, että ei tässä ole enää mitään hävettävää. Pitäisi kyllä olla huolissaan, jos en kehtaisi olla kuin kotonani Tommin luona.

Okei, en levittele tavaroitani joka puolelle, mutta kaikki varmasti ymmärsi pointtini. "Tommi Tapio vitun Lalli mitä helvettiä" kiljun.

"Mä unohin et nyt tuleeki vaa kylmää vettä" mies hymähtää keittiöstä. "Vitun neropatti" kiljaisen. Peseydytään sitten helvetin kylmällä vedellä, ja kuollaan hypotermiaan.

Tiedän, positiivista ajattelua, mutta ainahan olen ollut tällainen pessimisti. No jaa, oli tämä kuinka kylmää tahansa, niin ainakin pääsen näkemään Joonaksen.

Se jos jokin on se pääasia. Ottaisin vaikka lokin kädelleni, jos se pelastaisi sen enkelin hengen. Epäilen kyllä, mutta kuitenkin. Kaikkihan tietää miten vitusti pelkään lintuja...

***

Totesin et tää juoni ei oikee edenny mut jaa 😭

Continue Reading

You'll Also Like

1K 88 9
Musta tuntui että mä räjähdin. Mä käännyin, ja katsoin sitä silmiin. Mä olisin halunnut melkein lyödä sitä. Mä olisin halunnut, että sitä sattuu. Yh...
178K 7K 79
Valmis✅ Oleksi=Olli ja Aleksi Kaikki menee hyvin. Musiikin teko sujuu ja on ihana tyttöystäväkin. Mutta mitä sitten, kun alkaa tuntea outoa vetoa oma...
14.3K 1.4K 101
Shotti kirja vaan näille kahdelle! <3 Tässä on myös muut jätkät, siellä täällä Crewiä! Mun Oleksi aivot alko käymään ylikierroksilla ja piti päästä v...
180K 9.1K 100
Tarina alkaa lukioajoista, kun pojat tutustuvat toisiinsa. Tiivis poikaporukka kokee hyviä ja huonoja hetkiä. He päättävät perustaa bändin ja mukaan...