26.rész

3.4K 160 10
                                    

Zayden

Nem tetszik, hogy ma este nem lehetek Ayla mellett. Ez az átkozott telihold. A legjobban az zavar, hogy még Mike sem lesz ott, szóval teljesen egyedül lesz, miközben Asher Dean szabadon barangol. Mindegy, próbálok nem a legrosszabbra gondolni. Már a falkámmal vagyok, pedig még messze az este. Mindenki feszült, de úgy érzem, most nem csak a teliholdról van szó. Mintha elhallgatnának valamit.

- Na, ide figyeljetek! Mi van veletek? Olyan furák vagytok. – végig pásztázom őket, de semmi gyanúsat nem veszek észre.

- Semmi, haver, semmi – mondja Holden elsőnek. Cole az ablak előtt ül és kibámul rajta. Rhett és Hudson a kanapén ül, Warren pedig a konyhában van és Delaneyvel beszélget.

- Aggódunk egy kicsit, ez minden. – mondja Rhett a szokásos stílusában.

- Nos, akartam kérdezni tőletek valamit. De legfőképp Holdenre irányul a kérdés. – kezdek bele. – Észrevettetek bármi furcsát Aylán? A napokban rosszul lett. Erős szédülés tört rá. Aztán meg olyan gondterhelt. Túl sokat dolgozik.

- Túlaggódod Zay – mondja Holden. Túl nyugodtnak tűnik. – Ayla mostanában nagyon beleásta magát a munkába.

- Ja, így van, ahogy Denny mondja. – vágja rá Cole.

- Aha, oké... - inkább rájuk hagytam. Hirtelen Mike is betoppant.

- Mi ez a kupaktanács? – kérdezi vigyorogva.

- Éppen a húgodról szól a csevej. – mondja neki Warren.

- Ayláról? Mi van vele?

- Épp azt beszéljük, milyen sokat dolgozik mostanság. – mondom neki, és remélem, hogy ő többet tud, mint a többiek.

- Igazság szerint úgy vélem, hogy Ayla bizonyítani akar. Kudarcot vallott tudjuk ki ügye kapcsán, és most őrülten teper. – Mike megrándítja a vállát, majd ledobja magát a kanapéra. Ő sem tud többet. Remek.

Nem sokkal később pedig már nem tudok ezzel foglalkozni, mivel kezdetét veszi a kínzó fájdalom. Elkezdődött az átváltozás. A legrosszabb azon kívül, hogy minden csontom eltörik, az az, hogy nem vagyok a magam ura. Nem tudom merre járok, kit bántok vagy kit nem. Szeretem a farkas létet, de azért ezt senkinek sem kívánom. Még beférkőzik a gondolataimba Ayla, és hogy mi lehet vele, de utána minden elsötétül.

Vérfarkasba szeretveWhere stories live. Discover now