9.rész

4.5K 181 0
                                    

Megérkeztem. Annyira furcsa megint itt lenni, olyan mintha el se mentem volna, tudom nem rég mentem Michalhez, de akkor is. Elindultam a csomaghoz és közben Willt kezdtem el hívni.
Pár csörgetés után fel is vette.
-Szia, most szálltam le a gépről eltudnál jönni értem?

-Igen, persze. Nem sokára ott leszek. Ne mozdulj, sietek

Leültem egy padra és vártam, hogy megérkezzen. Bevallom kicsit izgultam, mert nem gondoltam volna, hogy miatta fogok vissza térni ide. Nem sokkal később meg pillantottam őt. Felém közeledik, hogy kéne köszönnöm neki? Ölelés? Puszi? Vagy csak egy szia? Ám, ő csak hirtelen megölelt, ezzel eltűntette a kétségbeesésemet. Nem igazán szóltunk egymáshoz, segített vinni a cuccaimat. Beszálltunk az autóba és ránéztem a telefonomra. Hát mit ne mondjak van egy pár nem fogadott hívásom és üzenetem.
12 nem fogadott hívás - Michael
Ez még nem is volt annyira furcsa na de hogy Zayn is hívott 6x az már az volt. Ráadásul üzenetet is küldött. Nagyot dobbant a szívem, de miért váltotta ki belőlem ezt az érzést? Összeszedtem a bátorságomat és megnéztem mit írhatott nekem.

Szia, ha megérkeztél hívj fel! - Zayn

Kérlek válaszolj! Kezdek aggódni! Minden rendben?-Zayn

Ayla?! Válaszolj!

Ajjaj! Eléggé nincs jó kedvében, csak tudnám miért. Gyorsan válaszolok neki hátha attól megnyugszik.

Szia, igen minden rendben. Nem rég szálltam le a gépről és egy barátom eljött értem - Ayla

Pillanatok múlva már jött is a válasz, de nem néztem meg, hanem inkább a csendes Willt kezdtem el faggatni.

-Szóval mi volt ez a sürgős "dolog" amiért azonnal ide kellett utaznom? -meredtem rá

-Ha nem lett volna sürgős tudod, hogy nem hívtalak volna - nem válaszoltam rá mert tudtam igaza van, azonban ő folytatta- van egy kis probléma és segítened kéne, oké nem húzom az időt.Valaki megölte az egyik falkatagomat és segítened kellene megtalálni kivolt az.

Nem tudtam mit válaszolhatnék neki, túlságosan is meglepett. Ki képes ilyenre? Megölni egy embert, sose tudtam eldönteni, hogy valaki hogyan képes tovább élni ezzel a tudattal.

-Oké, legyen segítek neked. De gyorsan ki kell derítenünk ki volt az, mert lehet újra támadni fog és az nem lenne jó...

Az út további része csöndben telt és egyikünk se tudta mit mondjon a másiknak majd később a gondolatainkba estünk.

Az autó megállt, ekkor vettem észre , hogy megérkeztünk. A fiúk siettek ki hozzánk és üdvözöltem őket. Jóban voltunk egymással, szeretem őkeg mert jó fejek és mindig segítik egymást. Ők egy igazi család.

Igyekszem hozni a következő részt minél hamarabb. Most már (sajnos) elkezdődött az iskola is és bevallom rengeteg a tanulni valóm. Nem igazán van időm, de ígérem nem sokára hozom a kövi részt!

Vérfarkasba szeretveWo Geschichten leben. Entdecke jetzt