10.rész

4.5K 281 5
                                    

Hihetetlen jó volt újra itt lenni, bevallom féltem ide jönni ott volt mindig a kérdőjel a fejemben, hogy miért jöttem vissza és lehet nem kellett volna, de most hogy itt vagyok minden kétségem eltűnt. Will beavatott a dolgokba és kiderült őt gyanúsítják, ami biztosan nem igaz csak valaki rá akarja kenni, mert a barátom úgy szerette Colt mintha a testvére lett volna. Én is szerettem Colt mindig is kedves és segítőkész volt. De most, hogy itt van az egész nap ideje bemennem az őrsre és a kezembe venni az ügyet.

Amikor beértem mindenki üdvözölt. Szerettem ezt a helyet én voltam az egyik legjobb és ezért mindneki tisztelt és nem húztak velem ujjat. Nem messze észre veszem a főnökömet Philipet. Kedveltem, mert jó társam volt igen lehet fura de a főnököm volt a társam, de én ennek csak örültem, mivel igy a legjobbtól tanulhattam. Mikor megpillantott rögtön mosolyra húzta a száját, majd kitárta karjait én meg vissza öleltem őt. Jó kapcsolatunk volt és meg bíztunk egymásban.

-Szia kislány! Hát te? Annyira jó újra látni téged!

-Minden rendben, őszintén szólva jobban örültem volna, ha más körülmények között találkoztunk volna. De nem kertelek azért jöttem vissza, hogy segítsek megoldani a mostani ügyet- feleltem határozottan ő meg kíváncsian meredt rám

-Sejtettem, hogy ez lehet a dologban, persze azért reménykedtem hogy a kedvenc társadat jöttél meglátogatni- kacsintott egyet és mindketten elröhögtük magunkat

-Tudod jól, hogy nálad jobb társam sose lesz. De biztosítalak nem Will ölte meg Coltot

-Hiszek neked, de ezt valahogy be is kéne bizonyítani. Ne is húzzuk tovább az időt kezdjünk neki.

A volt asztalomnál ülök és rengeteg papír van amit át kell néznem, de valahogy fura az egész üggyel kapcsolatban valami. Colt egész testén karmolás nyomok vannak, ami csak egyet jelenthet, hogy természetfeletti van a dologban, szerencsére Philip is egyet ért velem. Még jó, hogy ő is tud a létezésükről így sokkal könnyebb vele együtt dolgozni, hogy nem kell titkolóznom előtte és ezt fordítva is igaz. Úgy tűnik egy másik falka tagja lehet a gyilkos, mert az ő DNS-ét is megtaláltuk a testen, de akkor mért hiszik hogy Will tette? Lehet van egy tégla aki be akarja mocskolni Willt a rendőrségen? Ennek utána kell járnunk.

Ha tetszett kérlek csillagozd⭐️

Vérfarkasba szeretveOnde histórias criam vida. Descubra agora