21.rész

3.8K 171 5
                                    

- Nos, egy nap megjelent Asher Dean. Az az Asher akit te most üldözöl. Mike nem tudta mit akar Asher. De nem Mikeot akarta. Hanem Megant. Tudni akarta, hogyan lehetséges az, hogy Megan nem tudott átváltozni. Ugyanis Mike és Megan úgy döntöttek, hogy életük végéig együtt akarnak maradni. Zayden pedig jóváhagyta, hogy Mike átváltoztassa a lányt. Többszöri próbálkozás után sem sikerült átváltoznia. Asher pedig kiszagolta ezt. Úgy gondolta, hogy a lány vére lehet a gyógyír a vérfarkas lét ellen. Fegyverré akarta formálni Megant. Mike pedig az élete árán is meg akarta védeni őt. Zayden próbálta legyőzni Ashert de nem tudta. Olyan erős fegyverei vannak, hogy lehetetlenség szembeszállni vele. Mi sajnos későn értünk oda. Mire odaértünk már Mikeot és Megant se találtuk ott. Zayden viszont életveszélyes sérülést szenvedett. Delaney ellátta a sebeit, mi pedig Mike után indultunk. De nem találtuk. Több napig kerestük őket. – Holden ismét elhallgat. Meg se tudok szólalni. És én ekkor nem voltam Mike mellett. Nem hívtam, nem támogattam. Szörnyű testvér vagyok. Ez még jobban bosszúra késztet.

- Majd egy nap... - folytatja Holden. – Egy nap Mike váratlanul megjelent. Leharcolva, összetörve. Elvesztette Megan és Asher nyomát. Mike a mai napig úgy hiszi, hogy Megan még életben van. Azt mondta aznap, amikor visszatért, hogy Asher alkut ajánlott neki.

- Egy alkut? Miféle alkut? – már olyan ideges vagyok, hogy fel tudnék robbanni.

- Azt mondta neki, hogy egy nap, majd vissza fog térni egy lány az életébe. Hamarosan. És, hogy ezzel a lánnyal nagyon közel állnak egymáshoz. Az alku szerint, ha Mike elviszi neki a lányt, visszakaphatja Megant. Ám más is tudomást szerzett erről az alkuról. Megan akármilyen ártatlannak tűnik, Mike előtt neki is volt múltja. Sokan meg akarják találni. De ahhoz a másik lány szükséges.

- Uram Isten. Ez... ez mikor történt? – kérdezem.

- 3 éve.

- És eljött a lány?

- Sajnos ezt csak Mike érzi, ha igen. Mi nem tudhatjuk. – mondja szomorúan Holden.

- Istenem, Mike! – szörnyülködöm. – Te hiszel abban, hogy Megan még él? – kérdezem Holdent.

- Elég kicsi esélyt látok arra, hogy ennyi év után életben legyen. És most úgy tűnik a múlt megismétli önmagát.

- Tessék? De hisz én nem vagyok együtt Zaydennel. És nem is akar átváltoztatni. – tiltakozom hevesen.

- Az meglehet. De most Zaydentől kell neki valami. És te is a képben vagy. Valami kell neki, valami nagyon fontos. És nagyon aggódom, hogy mindkettőtöknek baja esik. – megértem, hogy miért aggódik, de ki az a lány, aki közel áll Mikehoz, és hamarosan visszatér? Csak én vagyok lány az életlében. Te jó ég.

- Te. Jó. Ég! – mondom ki hangosan is. – Holden, én vagyok az a lány. Én tértem vissza, és közel állok Mikehoz, mivel a húga vagyok. – Holden rám néz, és látom rajta, hogy az ő fejében is összeállt a kép.

- Ha ez így van, azonnal el kell tűnnöd innen. Ebből a városból, az országból, mindenhonnan. Ayla ez nem játék. Azonnal indulnod kell. – megragadja a karomat és felrángat a farönkről. Olyan erősen szorít, hogy már fáj. Egészen az autómig lökdös, szinte berak a kocsiba.

- Menj, amilyen messze csak tudsz. Ne szólj senkinek, különösen Zaydennek ne. Ha megtudja, hogy feladhatnak téged Meganért cserébe azonnal utánad ered. – végig szemmel tartja ahogy elhajtok az autóval. Hazafelé veszem az irányt mivel Holden egészen addig figyel, amíg el nem tűnök a kanyarban, de ez nem azt jelenti, hogy haza is megyek.....

Vérfarkasba szeretveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن