23.rész

3.8K 152 1
                                    

Zaynnel kezdünk egyre közelebb kerülni a másikhoz, de nem tudom mit kellene tennem. Félek, hogy neki is csak a 2. lennék, mint Willnek is. De Zay nem Will ezt nem szabad elfelejtenem.

A titokzatos Asher Deant fel kell kutatnom, és ha tényleg Zayden kell neki akkor őt ki kell hagynom ebből az egészből. Nem bírnám elviselni ha valami történne vele, főleg ha miattam. Segítséget kell kérnem valakitől. Túl sok a titok. Kiben bízhatók meg teljes mértékben?

Mike? Nem, ő most nem a megfelelő személy, bár tény és való általában nincsenek titkaink egymás előtt, de ha Zayn mint alfa bevetné hatalmát Mikenak mindent el kéne mondania neki. Az pedig nagyon nem lenne jó. Sőt az maga lenne a katasztrófa. Minden tervemnek oda lenne.

Ezáltal a többi farkas is kiesett. Pedig Holden biztos tudna segíteni. Annyira megfontolt és bölcs. A többiek, hát igen, ők kevésbé azok szerintem.

Megvan!

Tudom is kitud nekem segíteni!

Noah, a társam! Benne megbízok teljesen!




Bementem az őrsre, hogy megtaláljam Nohat. Meg is pillantottam az asztalánál, ahogy a délutáni kávéját iszogatja. Amikor észre vett mosolyogva köszönt nekem.

-Neked is szia! - nem tudtam, hogyan állítsam a dolgok elé - figyelj... - kezdtem bele miközben a karkötőmet kezdtem el piszkálni idegességembe - szóval el kéne a segítséged egy pár dologban.

-Okééé, mi lenne az? - hangja tele volt kíváncsisággal, de azért szerintem egy kicsit mégis megdöbbent

-Először is amit mondani fogok és ami ezzel kapcsolatos senkinek nem mondhatod el! Meg kell ígérned!

Ön elégülten ült a székében miközben a szája fülig ért, hogy segítséget kértem tőle. Most biztos még nagyobbra nőtt az egója ez miatt.

-Ígérem de most már kezdj bele mert kíváncsivá tettél!

-Szóval emlékszel a múltkori lányra akit megöltek - kérdeztem, válaszul ő csak bólintott, hogy folytassam - na igen kiderült, hogy egy vérfarkas vadász ölte meg, Asher Dean. Igen, vérfakasok valóban léteznek, tudom ez most hihetetlenül hangzik, DE IGAZ! És amit meséltek régen alakváltokról történeteket is. Ők a vérfarkasok, van egy másik fajta teremtmény is őket régen hidegeknek neveztek. Ma csak úgy ismerik őket, hogy vámpírok. Én nem találkoztam még velük szóval nem tudom mennyire fogalmazták át az emberek a meséket. Ami meg hihetetlenebb, hogy mostanában álmokat látok, vagyis inkább látomásokat. Tegnap éjszaka is álmodtam egyet, egyre sűrűbben látok dolgokat. Néha csak egy-egy képet, de van amikor személyeket is. Nem tudtam kihez fordulni ezekkel kapcsolatban - hadartam el az egészet egy levegővétellel. Megnyugodva fújtam ki a levegőt, amint végeztem a mondanivalómmal

-Azta! Szóval azt próbálod nekem elmondani, hogy van egy farkas vadászunk Asher és ez az az Asher Dean aki a halott lány ügyének gyanúsítottja. Ja és, hogy farkasok meg vámpírok tényleg léteznek? És te mi vagy boszorkány? Róluk is hallottam meséket gyerekként, de azért nem így képzeltem el egyet sem, hiszen még seprűd sincsen...

-Igen pontosan ezt! És várj.. Mi? Neeem!! Én nem vagyok boszorkány! - Noah egészen jól fogadta a dolgokat szerencsére. Kicsit érdekesnek találtam, hogy ennyire lazán vette ezt az egészet. Sőt hihetetlenül lazán, annyira nem is lepődött meg. De vajon miért? Lehet már tudott róla vagy ő is közéjük tartózik? Vagy  alapjáraton ilyen.... Biztos csak nekem tűnt fel, hiszen ő Noah hogy lenne már bármi természet ellenes

-És ezt el is kéne hinnem?

-Igen és erről nem beszélhetsz senkinek sem- a társammal még beszélgettünk és örülök nagyon, hogy végre valakiben megbízhatok. Megkönnyebbültem, hogy végre valakivel megoszthattam ezt a sok információt ami eddig a vállamat nyomta.

Már kezdett későre járni, ideje volt hogy haza menjek. Ám mikor beléptem a lakásomba egy olyan személy várt engem akire nem számítottam...

Vérfarkasba szeretveWhere stories live. Discover now