39.rész

44 4 0
                                    

A vidámparkban jól éreztük magunkat. Megrohamoztak a fanok de jól el voltunk. Ezek után haza mentünk és aludtunk is.

*1 hét múlva*

Ma van a nap,hogy mennünk kell haza. Össze pakolt cuccokkal álltunk a repülő téren és búcsúztunk el anyuéktól. Amint szállhattunk fel megtettük és nem sokkal később indultunk is. Nagyon sok idővel később már otthon pihentünk a kanapén és a Tv-t bámultuk . Természetesen a lányok társaságában. 

*6 hónap múlva*

Eltelt fél év. Mindenki boldog. Kook-kal a kapcsolatunk egyszerűen tökéletes. JiHun és Jin szinte már bejelenthetik,hogy együtt vannak..lassan 3 hónapja. Chim és ChaeYoung között lehet érezni az energiát. Hobs és Ji-Yeon szinte egy hónap múlva össze jöttek. A Nam- MInGi ésSongRa-Suga páros elég félénk így még nincs köztük semmi. Yunhee-nek meg barátja van, így Tae-nek nem nagyon van esélye..  Egyszer csak megcsörrent Yunhee telefonja. Kicsit elmosolyodott majd felvette.

-Szia Szívem.-szólt bele. Szóval a barátja.- Aham. Persze. Baj van? D..De..miért?-könnyezett be.- Nem teheted ezt velem. Kérlek Kun Woo. Beszéljük ezt meg.. Ne ne tedd le. Szia.-suttogta a végét majd a telefont elejtette és hangosan sírni kezdett. Én és Tae azonnal pattantunk hozzá,hogy megvígasztaljuk és egy kicsit később jött mindenki más is.

-Hé. Csajszi minden rendben van?-simogattam a karját.

-Kun Woo...szakított velem.-szipogott. V-vel össze néztünk és azonnal hármas ölelésbe húztuk. Belőle előtört a hangos és keserves sírás. 

Legalább egy órája nyugtattuk és végül sikerült elaludnia. Igen szegénykém álomba sírta magát. Bunkóság tudom de megfogtam a telefonját és mivel nem volt kódja megnéztem mindent a srácról.

-Srácok. Nem sokára jövök.-mondtam majd felpattantam és azonnal vettem a cipőm.

-Hova mész Kicsim?-kérdezte Jinnie.

-Megyek beszélek evvel a Kun Woo gyerekkel. Megmondom neki mekkora egy paraszt és,hogy mit vesztett avval,hogy dobta a barátnőmet. Meg talán megismertetem az öklömmel.-mondtam miközben vettem fel a cipőm.

-Megyek veled.-mondta Kook azonnal és rohant felvenni ő is a saját bakancsát. Bólintottam.

-Oké. 

-Nem mentek ti sehova.-mondta anyáskodóan Ji-Yeon.

-Figyu csajszi nagyon szeretlek de most ellent kell neked mondanom.

-Én is szeretlek szóval ezért maradsz itthon.

-Puszii.-mondtam majd megfogva Kook karját indultunk el amilyen gyorsan csak lehetett. Kikerestem a címét Yunhee telefonjából és Kook-kal oda indultunk. A házhoz érve szinte ráfeküdtem a csengőre és egy félmeztelen barna hajú srác nyitott ajtót. Szép kulcs csontok.

-Mit akarsz Szívi?-kérdezte.

-Engem te csak ne hívj Szívinek mert esküszöm megfosztalak attól az esélytől,hogy egyszer az életben édesapa legyél! Átverted, kihasználtad, elhitetted vele,hogy szereted és semmibe nézted! Hogy tehetted ezt? Yunhee az egyik legjobb ember akit ismerek! Nem ezt érdemelte! Egy seggfej vagy és össze sem kellett volna jönnie egy ilyen tahóval,mint te!-lökdöstem meg ütögettem a mellkasát.

-Ó szóval a barátnője vagy. Nem is mondta,hogy ilyen csinos barátnői vannak.-erre a mondatára fogtam magam és neki ugrottam majd egyszer kétszer meg is ütöttem.-Hé! Cica hagyd abba!

-Szívem.-emelt le róla Kook mire én csak kapálóztam. Elengedett a srác meg felkelt.

-Legalább lett volna benned annyi,hogy a szemébe mondd és ne telefonon szakíts vele.-túrtam bele a hajamba mérgesen.

-Jó jó. Felfogtam. Mostmár mehetnétek mert vár vagy 3 csaj bent.-itt megint ugrottam volna de a barátom vissza fogott.

-Semmire való vagy! Szégyelhetnéd magad! Nem érdemelted meg Yunhee-t. Rohadj meg.-köptem neki a szavakat majd megfordultam és Kook-kal elindultunk.

-Pfuha. Ilyet még nem láttam tőled Szerelmem.-kuncogott fel.

-Hát igen. Ritka amikor ilyen vagyok. Barátokért akármit tudod.-mosolyogtam rá. Ezek után haza mentünk...

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang