70.rész

35 3 0
                                    

-Tényleg?-kérdezte boldogan Blake.

-Igen!! Úristen szólnom kell a srácoknak!-evvel előkaptam a telóm és tárcsáztam Kookie-t.

-Szia Szívem hogy tetszett a kép?

-Szia! Még a nyálam is kifolyt...de mondanom kell valamit édesem.

-Baj van?

-Nem dehogyis. Készítsd a többieket mert 2 nap múlva utazunk Szöulba a srácokkal!-mondtam boldogan.

-Úristen. Oké. Szólok mindenkinek, ti csak pakoljatok. Írj ha indultok és ha leszálltatok vagy ha közel vagytok mert akkor kimegyek elétek kocsival.-mondta izgatottan.

-Szia hugi!-hallottam Tae és Jimin hangját.

-Sziasztok.-kuncogtam.-Miujság srácok?

-Semmi, hallotuk mi van! Bulit csapunk!-kiáltotta TaeHyung.

-Megint Tae? Megint? Múltkor is olyan részeg voltál,hogy az asztalról kellett leszedni.-nevettem mire hallottam három külön féle nevetést is.

-Nem jöhettek hamarabb?-kérdezte Kook.

-És ugye sokáig maradtok?-kérdezte Jimin.

-Nem tudom és nem tudom sajnos, de nem fűzök hozzá sok reményt, viszont rá kérdezek és majd megírom okés?

-Okés!-mondták egyszerre amin muszáj volt mosolyognom.

-Majd még beszélünk, szeretlek titeket és vigyázzatok magatokra. Sziasztook.

-Mi is téged. Szia!-mondták megint egyszerre majd letettem. A szívem ezerrel vert. Izgatott voltam. Nagyon. Hiába mentek el alig 2 napja..már hiányoztak. Rossz így külön.

-Ahj annyira hiányoznaaaaak. Vissza akarok menni hozzájuk.-bigyesztettem le az ajkaim. 

-Hugi. Figyelj. Lehet most még nehéz de jobb lesz. Majd megoldjuk valahogy,hogy minél többet találkozhassatok.-mondta Blake majd oda jött és átkarolt. Rádőltem a vállára majd bólintottam. Anyu könnyes szemmekel nézett minket. Ezek után anyáék még maradtak egy kicsit, de utána arra hivatkozva,hogy nekünk pakolnunk kell elmentek haza. Mi mentünk pakolni. Egész gyorsan me voltam így amíg a fiúk még szenvedtek én gyorsan össze dobtam egy ebédet. Amerikai fánkot csináltam desszertnek, egy kis levessel és Mac and Chees-el. Mikor meg voltam akkor lehívtam a fiúkat és enni kezdtünk. Miután ettünk ők mentek tovább pakolni én meg gyorsan elpakoltam mindent. Mit pakolnak ezek ennyit? Jézusom rosszabbak,mint a lányok.

*Két nap múlva*

Ma van a nap,hogy a srácokkal indulhassunk Koreába.. Végre.. Elvileg 3 hétre maradunk. Mikor oda értünk a reptérre és eljött az idő elköszöntünk a szüleinktől és felszálltunk. Gyorsan dobtam Kook-nak egy SMS-t,hogy elindultunk majd elkezdtem zenét hallgatni. Mikor mr majdnem ott voltunk ismét ráírtam Kook-ra, így elindult értünk. Nem kellett sok idő már szálltunk is le. A cuccainkkal együtt mentünk le és kezdtünk el nézelődni Kook-t keresve, mikor megpillantottam egy teljesen feketébe öltözött, kapucnis és maszkos DARK WINGS táblát tartó embert. Kuncogva indultunk meg felé. Már mikor pár méterre volt tőlünk lassan letette a táblát és szét tárta karjait. Azonnal ráugrottam és a dereka köré fontam a lábaim, ő pedig a fenekemnél fogva tartott. Beszívtam kellemes és férfias illatát, majd mikor sikerült elengednem köszönt a többieknek is és elindultunk a dorm felé.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now