77.rész

37 3 0
                                    

*Egy két év múlva*

Az Kook-kal való leány kérés elképesztő volt. NaYeon-t a srácokra bíztuk addig.. Elvitt Jeju szigetére ahol elmentünk hajókázni és..

*Vissza emlékezés*

Éppen a hajó szélén álltam és élveztem a szellő kellemes simogatását. Mikor belekapott a hajamba és ahogy a napfény finoman melegítette bőröm. Elképesztő volt. Aztán ezt az áhitatot Kook törte meg avval,hogy hátulról átölelt és evvel azt érte el,hogy úgy megijedtem,hogy majdnem leborultam a hajóról. Barátom ezen csak jót nevetett. Hirtelen maga felé fordított és megcsókolt.

-Tudod Szívem gondolkodtam. Tae és Yunhee plusz a baba után felbátorodtam és most kiöntön neked a szívem. Rengeteg mindenen mentünk keresztül és rájöttem,hogy nem akarlak elveszíteni. Magamhoz akarlak láncolni egy életre. Úgyhogy Kimberly Smith.-térdelt le.-Hozzá jönnél egy ilyen idiótához,mint én?

-Úristen. Igen igen és igen.-ugrottam rá evvel azt elérve,hogy elborultunk.

*Vissza emlékezés vége*

Ez nem régen volt.. Kb egy éve. Azóta tervezgettük az esküvőt és hát eljött az a nap is amikor én menyasszonyi ruhában várok arra,hogy apukám bekísérjen. Az én tanúm Yunhee, Kook-é pedig Tae. Hirtelen megszólalt az a tipikus zene és apukám belém  karolt majd prónálva nem elérzéskenyülni, kísért az oltár elé. Mielőtt felmentem volna adtam két puszit az arcára. Felmenetem majd végig hallgattuk a papolást majd mi következtünk.

-Te voltál a napfény az életemben.-fogta meg mindkét kezem.- Ki minden nap ott voltál velem. Segítettél,szerettél és vissza fogadtál annak ellenére ami történt. Köszönöm,hogy én lehetek a gyereked apja és a férjed.-mosolygott Kook.

-A sok fájdalom ellenére amit okoztál nekem, voltak boldog közösen töltött perceink. Igaz néha nem viselkedtél úgy,mint ahogy kellett volna,de nem gond. Talán a mi kapcsolatunk ettől olyan tökéletes. Attól,hogy még a sok szenvedés után is képesek voltunk egymásra találni és újra szeretni egymást. Ez a csodás a szerelemben. Fájdalmak, gátak, rossz dolgok és elronott pillantok után is képes az ember boldog lenni a szíve válaszottja mellett.Régen mindig összegyűrt csoki papírnak éreztem magam, amellyel az emberek kipótolják az elveszett bábut a sakktáblán. És így is néztek rám,mint egy csúf idegenre. Arra vártak, mikor ütnek már le végre, hogy ne ronstam az összképet. És mostmár nem vagyok ott a sakktáblán. Nem játszom más szerepét. Veled vagyok, mint ahogy ennek történnie kellett.A valódi szerelem nem múlik el soha: ha egyszer a szívben megfogalmazódott, örökké virít, s teremjen bár rózsát, vagy tövist, de azért oly fa az, melynek gyökerét meg nem őrli idő, szenvedés, oly boldogság, mely sírunkig elkísér, s oly gyötrelem, mely még a föld alatt sem éri végét.Köszönöm,hogy ennyi ideig voltál és vagy nekem hiába voltak bukkanók ebben a kapcsolatban. Köszönöm,hogy szeretsz. Szeretlek és igen Jeon Jungkook hozzád megyek feleségül.

-Megcsókolhatjátok egymást.-és mi így is tettünk. A vendégek örömükben felkiáltottak én pedig csak sírtam miközben barátomat csókoltam.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now