75.rész

37 4 0
                                    

*Yunhee szemszöge*

TaeHyung-gal már egy hete megbeszéltük,hogy el fogunk utazni ketten és ma jött el az a nap. Thaiföld-re megyünk. Már az összes cuccunk össze volt pakolva és a repülőre vártunk. Otthon már mindenkitől elköszöntünk így csak ketten jöttünk ki a reptérig. A cuccunk már nem volt nálunk, csak arra vártunk,hogy beszállhassunk. Mikor ez az idő eljött félve szálltam fel. Félek a repülőkön.

Elég sok idő után de leszálltunk és már nem féltem... Annyira... Na mindegy. Miután megszereztük a cuccainkat fogtunk egy taxit és elmentünk a szállásunkra, ami egyszerűen gyönyörű volt. Amint bepakoltunk Tae még nagyon pihenni sem hagyott mert mennünk kellett sétálni. Ja nem is mondtam... Bangkok-ba jöttünk. Csodaszép hely. Mikor már szinte az egész helyet körbe sétáltuk..este volt...és nem igazán találtunk haza, így ismételten fogtunk egy taxit.

Mikor végre haza értünk fáradtan fürdötünk le és estünk be az ágyba. Tae azonnal átölelt és az egyik keze a hasamon a másik pedig a mellemen volt. Amikor így vagyunk azon mindig mosolyognom kell. Olyan édes. Nem kellett sok idő be is aludtunk. Gyönyörű álmom volt. Tae-vel a kisfiammal és velem. Egy réten voltunk. Mi ketten Tae-vel ültünk egy pokrócon(úgy néztünk ki,mint akik piknikeznek) és a kisfiunk(Aki elképesztően hasonlított Tae-re) ott szaladgált előttünk. Hozott nekünk virágot és aztán azt mondta szeret minket. Mosolyogva keltem ki az ágyból amiben már Tae nem volt benne. Mikor lementem a reggeli az asztalon volt, mellette egy lappal. A reggeli palacisnta volt és a levélben pedig ez állt:

,,Szia édesem
              Remélem ízlik/ízlett a palcsinta. Nem vagyok szakács ezt te is tudod, de erőlködtem a kedvedért. Mindegy is. Az a lényeg,hogy ha ettél készülj el és gyere a szállás előtt lévő parkba. Van egy meglepim. Szeretlek. TaeHyung"

Gyorsan megettem majd mentem is készülni. Felkaptam egy sima fehér pólót, egy farmert és egy fekete sportcipőt. A telefonomat a farzsebembe tettem és kiléptem az ajtón. Bezártam azt majd mentem is oda. Senkit nem láttam, majd egyszer csak Tae-t pillantottam meg egy csokor vörös rózsával a kezében.

-Szia Jagi.-mosolygott mikor közelebb jött. Eddig még sosem hívott Jagi-nak..így egyértelmű,hogy nagyon megdobogtatta a szívem.

-Szia Oppa.-mosolyogtam én is. Én se hívtam még így soha így ő is eléggé meglepődött. Édesen mosolygott.-Mi ez az egész TaeTae?

-Tudod...rengeteget gondolkodtam. Hogy milyen gyönyörű vagy. Hogy mennyire szeretlek. Hogy hogy lehetsz te az enyém. Aztán rájöttem,hogy én vagyok a világon a legszerencsésebb pasi,mert az enyém vagy. Csak az enyém. Aztán most itt van ez a baba,ami  össze köt minket...de szeretném ha teljes mértékben össze kötnénk az életünket.-mondta majd a kezembe nyomta a virágot és elővett egy vörös bársony bevonatú kis dobozkát.-Kim Yunhee.-térdelt le és nyitotta ki a dobozkát.-Hozzám jössz feleségül?-hát én azt hittem ott helyben dobok hátast. A könnyeim csak úgy folytak le az arcomon és nehezen de megszólaltam.

-Igen.-hüppögtem,mire ő vigyorogva felkelt és az ujjamra húzta a gyűrűt,majd szorosan magához ölelt. Ekkor hirtelen üvöltést hallotunk rengeteg hely felől. Tae nevetve elengedett majd megpillantottam a srácokat. Kim azonnal oda szaladt és sírva ölelt meg utána meg folytatták a srácok is. Édesek voltak. Miután kiszaladgáltuk magunkat a városban mindenki ment a saját szállására. Én és Tae fürdés előtt egy elég szenvedélyes dolgot tettünk..de persze vigyáztunk a babára,majd fürdötünk és aludtunk. Újdonsült menyasszonyként szívott magába az álmok világa...

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now