68.rész

36 3 0
                                    

Reggel nagyon hamar keltem így ahol felöltöztem lementem reggelit készíteni. Felkaptam egy sima fekete pólót, egy rövid nadrágot és egy szint úgy fekete sport cipőt. A reggeli palacsinta lett. Mikor kész lett lefotóztam:

Ezek után mentem és keltettem a fiúkat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ezek után mentem és keltettem a fiúkat. Elég nehezen de felkeltek. Mindenki megreggelizett és utána mentek elkészülni. Megcsörrent a telóm. Kook volt az. Azonnal felvettem.

-Szia egyetlenem miújság?-szólt bele fáradtan. A szívem heves dübörgésbe kezdett.

-Szia kicsim. Nincs semmi. Nem rég keltem. Arra?

-Én is. Itt most három múlt. Ott hány óra van?

-Reggel 8 múlt egy kicsivel. Jó sokat aludtál picim. De az a lényeg,hogy kipihented magad.

-Akkor jobban kipihenem magam ha mellettem vagy.-éreztem,hogy mosolyog.

-Olyankor én is. Biztonságban érzem magam veled.-kuncogtam.-Szeretlek.

-Én is téged édesem.

Legalább 3 órán keresztül beszélgettünk majd letette mert mennie kellett. Ott este hat körül van...itt meg 11 múlt. Ez így nem jó. Hiányoznak...

*Yunhee szemszöge*

Ma van az a nap amikor a fiúk végre vissza jönnek. Hiányoztak. Kim is nagyon hiányzik. Mindannyiunknak. Viszont most azért örülök,hogy a srácok végre vissza jönnek...mert hát... Szóval én és TaeHyung nem tudom mikor lefeküdtünk... de nem védekeztünk. Rám jöttek a rosszul létek, ezért elmentem dokihoz...és ő megállapította,hogy már 5 hetes terhes vagyok... És ez így úristen... De nem telefonon akartam elmondani Tae-nek hanem személyesen. Már vettem egy baba cipőt plusz írtam egy kis levelet is amit majd hangosan felolvastatok vele.

Mikor eljött az idő elindultunk a lányokkal a repülő térre. Ott szerencsére nem kellett sokat várni meg is pillantottuk a fiúkat. Mindenki feketében volt és sapkát, meg maszkot viselt. Nagyon szexin néztek ki. Még a nyál is kifolyt a számon mikor TaeHyung-ra néztem... Ő lesz a gyerekem apja... Még mindig nem fogtam fel. Mikor oda értek, mindenki leölelkezett a párjával, én meg még Kook-ot is megöleltem,hogy ne maradjon ki,majd elindultunk a fiúkhoz. Az egész napot ott töltöttük de este fele áthívtam magamhoz Tae-t.

Ezen a héten szerencsére anyuék nem voltak együtt mert dolgoznak, így nyugodtan el tudtam neki mondani mi a helyzet.  Mindketten gyorsan lefürödtünk és kaja után mentünk a háló szobába.

-Édesem.-szóltam neki mosolyogva,de ez a mosoly sok mindent rejtett. Félelmet, örömet és izgatottságot.

-Igen Kicsim?-pillantott rám miközben levette a pólóját. Általában mindig így alszik de nekem állandóan össze szalad a nyál a számban ha így látom. Nagyon de nagyon szexi.-Baj van?

-Nem dehogy is. Csak azt kérem tőled,hogy ülj le az ágy végébe és csukd be a szemed.-egy ideig nézett rám, de bólintott és végül megtette. Letettem mellé egy kis dobozt a tetejére meg a levelet majd ismét megszólaltam.-Jött neked egy csomag, tőlem. Felolvasnád hangosan?-kuncogtam. Levette a kezeit és a levélért nyúlt.

-Khm. Kedves TaeHyung és Yunhee. Csak annyit akartam mondani,hogy nagyon örülök,hogy már 5 hete boldogíthatlak titeket. Már most nagyon szeretlek titeket és remélem ti is engem. 9 hónap múlva jövök és a karotokban tarhattok, de addig is anya hasában fogok rosszalkodni.-olvasta fel,majd rám pillantott. A szemei könnyesek voltak.-E..Ez komoly?-csuklott el a hangja.

-Igen édesem ez komoly.-kuncogtam de az én arcomat is könnyek borították. Felpattant és azonnal oda rohant konkrétan és megcsókolt. Ebben a csókban benne volt minden. Szerelem, boldogság, izgatottság ,gyengédség és öröm. Ezek után megnézte mi van a dobozban és elmosolyodott.

-De..ugye nem szívatsz? Tudod én nagyon szeretnék gyereket tőled...

-Nem szívatlak TaeHyung.-nevettem.-És én is szeretnék tőled gyereket, szóval mindkettőnk vágya teljesült. Itt vagyok én 5 hetes terhesen.-mosolyogtam.

Sokat beszélgettünk még. Például arról,hogy Tae el fogja kényeztetni és 1000%,hogy a keresztszülők Kook és Kim lesznek. Akkor feljött az is,hogy milyen szép gyerek szobája lesz. Tae azt is mondta,hogy a gyerek kedvéért megtanul főzni és egy kicsi könnyítést kér a Big Hit-nél,hogy minél többet lehessen velünk. Miután mindent kibeszéltünk-köztük azt is,hogy hogyan fogjuk elmondani a többieknek- lefeküdtünk pihenni.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now