61.rész

46 3 0
                                    

Másnap reggel mikor felkeltem már volt reggeli de a srácok nem voltak velünk. Gyorsan ettem Jinie finom rántottájából majd mentem készülődni. Egyébként onnan tudtam,hogy ő csinálta,hogy hagyott egy levelet amiben ezt is leírta. Gyorsan felvettem egy kék pólót, egy fehér rövid nadrágot és egy sima fehér Converse-t. Megmostam a fogam és a hajam kontyba fogtam. Ezek után neki álltam dalt írni. Egészen estig írtam és végül sikerült 4 dalt össze hoznom..már csak egy kell. Hirtelen kopogtak. 

-Igen?

-Bemehetek?-hallottam meg Jungkook hangját.

-Nem vagyok itt.

-O dehogynem.-evvel benyitott.

-Figyelj. Nincs kedvem hozzád. Szeretnék dalt írni szóval kérlek hagyj békén. Köszi szia.-intéztem volna el ennyivel..de hát természetesen nem ment. Miért is ne ment volna.

-Te figyelj rám Kim. Ahogy már mondtam lehet,hogy te utálsz de én attól még érdeklődöm irántad, szóval ne zárj ki kérlek. Szeretnék az életed része lenni. Egyébként is beszélni akartam veled valamiről.

-Jó mondd. De siess. Holnapig be kell fejeznem ezt is. Már elkezdtem de nem nagyon megy befejezni.

-Rendben. Segítek megírni..aztán elmondom oké?-bólintottam.-Mit írtál eddig?

-Get a call on a random afternoon. I pick it up and I see that it's you. Like my heart, you were breaking the news, you say. It's over, it's over, it's over. Heading out, cause I'm out of my mind.
All my friends are gonna see me tonight .Staying here 'til the sun starts to rise, And I'm, I'm gonna, I'm gonna, I'm gonna...-énekeltem el neki. Elismerően bólogatni kezdett.

-Ez eddig...király... Mit szólnál ehhez?-vette ki a kezemből a lapot amire írtam és firkálni kezdett. Mikor megvolt elkezdte énekelni.-Dance hard, laugh more, turn the music up now. Party like a rockstar! Can I get a what now? I swear I'll do, anything that I have to. Til I forget about... Jump up, fall down, gotta play it loud now. Don't care, my head's spinning all around now. I swear I'll do, anything that I have to...

-Ez tetszik.-és így írtuk tovább a dalt,egészen amíg vége nem lett. Ez egész jó lett.-Na mostmár szerintem lefekszem.

-M..Még el szeretnék mondani valamit.

-R..rendben..mondd...

-Kezdjük az elején. Mikor azt mondtam,hogy szünet kell...azelőtt egy nappal SeWon rám írt,hogy találkozni akar. Elmentem a találkára és az apja plusz pár fegyveres ember is várt rám ott náluk. Megfenyegettek,hogy nekem muszáj SeWon-nal lennem mert különben bántani fogják azokat akik nekem fontosak. Ha nem SeWon-nal leszek megölnek mindenkit. Ha zsarukhoz fordulok...megölnek mindenkit. Annyira hiányzol Kim. Az édes kis bújos éned. Nem az akit eddig mindig csak sírni láttam. É..és én annyira de annyira szeretlek. Nem akarok nélküled élni, veled akarok lenni. Azt akarom,hogy velem legyél. Mellettem. Mint eddig. Kérlek. Higyj nekem.-mondta én pedig döbbentem hallgattam végig. A végére már sírt..így valamilyen szinten elhittem.-Kim kérlek.-térdelt le és tette imátkozósba a kezét. Csöndben felkeltem és óvatosan átöleltem.

-Hiszek neked Kook..és..én is szeretlek.-ekkor felkapta a fejét és hirtelen felindulásból megcsókolt.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now