73.rész

40 3 0
                                    

Ezek után elmentünk fürdeni utána pedig le a többiekhez kajálni. Mikor avval megvoltunk Jin-nel elmentem bevásárolni. Ott egy csomóan felismertek mind a kettőnket és képet meg aláírást kértek. Elég sokára de végeztünk és mehettünk haza vacsit csinálni. Közös megegyezés után hamburgert csináltunk Jin anyával. Amint meg lettünk vele mindenki enni kezdtett. Kaja után neki áltunk filmezni. Nagyban néztem a filmet mikor esezmbe jutott Daniel. Gyorsan ráírtam.

Kimmy: SZIA DANNY. Rég beszéltünk miujság?

Ekkor Kook-nak jött egy üzenete. Fura volt..ezért megpróbáltam újra.

Kimmy: Haragszol rám,hogy nem írsz vissza?..

Bevallom féltem elküldeni...de megtettem, Kook-nak ismét üzenete jött. Ekkor már rám nézett és így egymás szemébe bámultunk. Intett a fejével,hogy menjek utána.

-Ez mi Jungkook?-kérdeztem már fent.

-Szívem, figyelj. Az van,hogy mikor még rosszban voltunk csináltam egy kamu profilt,hogy tudjak veled beszélgetni... sajnálom,hogy nem mondtam el...de ha szeretnéd össze ismertetlek az igazi Kang Daniel-el...

-Szóval..Danny végig te voltál?-mosolyogtam.

-Igen, de miért nem kiabálsz velem?-kérdezte félve.

-Ez édes. Igaz kicsit aljas és értekeltem volna, ha hamarabb elmondod..de attól még aranyos,hogy még így is próbáltál velem maradni. Köszönöm-öleltem meg, mire kuncogott egyet.

-Tudod te vagy a legjobb barátnő a világon.-csókolt meg. Ezek után vissza mentünk és néztük tovább a tv-t. Amint vége lett a filmnek, aki még éhes volt ment enni és ezek között én is ott voltam, kaja után meg mentünk fürdeni. 

-Kook?-szóltam neki a fürdő kádban. Megint ő ült mögöttem én pedig előtte.

-Igen?-szippantott egyet a nyakamból.

-Holnap megyek és veszek egy terhességi tesztet oké?

-Oké.-éreztem,hogy mosolyog.-Remélem pozitív lesz.

-Én is.

Gyorsan megfürdötünk és utána mentünk is aludni. 

Reggel egyedül keltem így kaja előtt gyorsan felöltöztem:

Reggel egyedül keltem így kaja előtt gyorsan felöltöztem:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

majd így mentem le enni. Már mindenki lent volt. Mindenkinek adtam egy puszit de Kook-ot egy jó hosszúban részesítettem,majd enni kezdtem. Kaja után ahogy megígértem barátomnak mentem is és vettem kettő terhességi tetszet majd otthon megcsináltam őket. Elég hamar meglett az eredmény..és...mindkettő pozitív lett. Én ott majdnem sírva fakadtam. Úgy döntöttem különlegessé teszem. Fogtam a rég nem használt kamerám és elindítottam a fürdőszobában. 

-Heloka. Itt a fiatal 20 éves Kimberly Smith beszél...csak annyit akartam mondani,hogy most néztem meg..és terhes vagyok.-mutattam fel a két pozitív tesztet. A könnyek a szemeimben voltak.- Fel akarom venni mindenki reakcióját..remélem ugyan úgy fognak örülni,mint Yunhee és TaeHyung babájának. Már alig várom,hogy őt is és Kook-kal a sajátunkat is a kezemben tarthassam. Na de akkor most beállítom valahova a kamerát és behívom Jungkook-ot.-ezt is tettem.-Szóval életem.-kezdtem bele már mikor ő is bent volt.-Készítsd magad...mert terhes vagyok.-mondtam,mire ő egy pillanatra lefagyott majd hirtelen ölelt át és csókolt meg. 

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now