6.rész

75 6 5
                                    

-Én is így vagyok vele. Várom az igazit..hiába nem hiszek a csodákban.-mondtam mikor elengedett. Istenem de édes amikor sír...

-Én se. Örülök,hogy te megértessz...köszönöm.-ölelt meg ismét.

-Szeretnél lemenni a fiúkhoz?-kérdeztem miután elengedett.

-Felőlem lemehetünk. Valami bugyuta rajzfilmet néznek. Azt hiszem...Lármás család? Nem tudom.-a névre felpattantam és Kook-ot a kezénél fogva magam után rángatva lehuppantunk a kanapéra a fiúk közé. Én leültem Nam mellé Kook meg mellém. Nagyon szeretem ezt a mesét! Kb 5 részt nézhettünk meg mikor nehezedett a szemem és rádőltem Nam vállára majd aludtam is. Egyszer csak arra keltem,hogy valaki egy picit megemel.

-Kook óvatosan tedd le az ágyra.-hallottam meg Tae hangját. Nem tudom miért de amikor letett és megpróbált elengedni magamhoz húztam..

-Ne hagyj itt kérlek.-motyogtam.

-Jó jó nem hagylak itt.-hallottam a hangján,hogy mosolyog.

-Befekszel te is ide?-nyammogtam.

-Ha V-t nem zavarja csak akkor.

-Engem nem zavar csak ne romantikázzatok.-nevetett az említett. Elengedtem Kook-ot és ő befeküdt a jobb oldalamra Tae pedig a balra. Nrm kellett sok idő és mindannyian bealudtunk.

Reggel arra keltem,hogy egyszerre két oldalról használnak párnának...Kinyitottam a szemem és egy mellkassal találtam szemben magam. Amennyire csak tudtam felnéztem és Kook édesen alvó arcát pillantottam meg. Elmosoyodtam majd egy nagyon picit(már amennyire tudtam) hátra pillantottam és egy békésen szunyókáló V-t pillantottam meg. Vigyorogtam,mint a vadkörte amikor hirtelen ajtó nyitódást hallottam meg. Visszabújtam Kook mellkasába és úgy tettem,mint aki alszik de csak hallgatóztam.

-Istenem de édesek!-hallottam meg Jin hangját.

-Ők csak be használják párnának az én hugicámat!-ez Dom. Szerencsére nem látszott de elmosolyodtam.

-Én..őszintén szeretném ha össze jönne valamelyikkel. Kook-nak csak erőltetett kapcsolatai voltak,míg V-nek pedig csak egyéjszakás kalandjai mióta idol-ok vagyunk.-mondta RM.

-Mivel Kook a kedvence gondolom csak vele kéne össze jönnie nem?-kérdezte Richi.

-Mi? Nem azt mondta,hogy Tae a kedvence?-kérdezte Suga.

-Én is mondhatom,hogy apáca vagyok de mégsem igaz.-nevetett Dominic.

-Miért hazudott volna?-kérdezte J-Hope.

-Mert nem mert volns JK mellett aludni.-hallottam meg mögüllem Tae hangját. A kis áruló!

-Mi?-kérdezte Jimin.-Miért nem?

-Mert a biasa te szerencsétlen. Nem mert volna aludni.

-De most mégis alszik.-mondta Suga.

-Igen de akkor már aludt mikor felhoztuk ide.-ez nem igaz...na sebaj.

-Hagyjuk még őket aludni. Tae maradsz?-kérdezte Rich.

-Aham.-bújt vissza hozzám majd már csak az ajtó csukódást hallottam végül pedig ismét szuszogást. Megpróbáltam óvatosan kikelni ami szerencsére sikerült és nem keltek fel. Leültem a füzetkém elé és elkezdtem rajzolni.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now