74.rész

40 3 0
                                    

-El sem hiszem, apuka leszek édesem.-mosolygott.-Te pedig a legjobb anyuka leszel a világon.-simult hozzám,majd csókolt meg. Ezek után kikapcsoltam a kamerát és lent állítottam be majd lehívtuk a srácokat. Ismételten mindenki itt volt.-Na szóval srácok most,hogy mindenki itt van..ismét..mi is bejelentenénk valamit Kim-mel. Ma tudtuk meg,hogy terhes.-mondta boldogan. V azonnal felpattant és megölelt  utána következtek a többiek is. Mindenki szoros ölelésben részesített mindkettőnket.

-Kook...most jönnek a szüleim....-mondtam félve.- Mindig azt mondták,hogy 25 éves koromig nem lehetek terhes..és csak 20 vagyok...meg fognak ölni éldesem.-bújtam hozzá.

-De ne félj szívecském. Minden rendben lesz és mindent megoldunk. Mindennél jobban szeretlek így meg foglak védeni, rendben?

-Rendben, akkor csörgetem őket.-mondtam majd a laptopomon megnyitottam az alkalmazást majd ahogy megbeszéltük, videóhívást indítottam. Nem kellett sok idő felvették és a mosolygó arcukat pillantottam meg.-

-Sziasztok.-köszöntünk egyszerre mind a négyen.

-Na szóval anyu és apu...az van,hogy tudom,hogy azt mondtátok,hogy 25 éves koromig nem lehet és ,még csak 20 vagyok...de...

-Terhes vagy?!-kérdezte anya. Félve bólogattam.-Tényleg?! Úristen! Mióta tudjátok?

-Ma reggel óta...de azt hittem,hogy mérgesek lesztek...

-Miért lennénk azok? Örülünk nektek.-mosolygott apa. Anya már sírt...

-Na és mikor lesz az esküvő?-érdelődött anya,mire teljesen elvöröstem Kook meg felkuncogott.

-Már tervezgetem.-nyomott puszit a nyakamba, majd oda is bújt. Milyen aranyos úristen! Csak a kis, félelemmel teli részünk hiszi azt, hogy nincs szeretve, ugyanis mi mindannyian maga a szeretet vagyunk. Sokszor ragaszkodunk olyan dolgokhoz, amelyekről azt hisszük, megadják nekünk mindazt, amire vágyunk, de ezek a dolgok valójában megakadályoznak minket abban, hogy megkapjuk mindazt, amire igazán vágyunk. Ha vágysz a szeretetre, és azt hiszed, hogy szükséged van valakire vagy valamire, hogy szeretetet érezhess, akkor önmagad gátolod abban, hogy igazán érezd azt a szeretetet, ami valójában te magad vagy. Nekem Kook-ra, a barátaimra és a csalásomra van szükségem. Még egy jó ideig beszélgettünk a szüleimmel utána letettük és vissza mentünk a fiúkhoz.  Természetesen ezt is felvettem a kamerámmal. Leültünk Tv-t nézni és mikor meg éhesek voltunk akkor meg ettünk. Vagy éppen a Jin által készített vagy a Jin által rendelt kajából. Este mindenki elment fürdeni végül meg aludni. Amikor Kook már aludt nekem csak az járt a fejemben,hogy...már tervezgeti az esküvőt... Mikor már teljesen elfáradtam ebben a gondolkodásban szépen lassan bealudtam.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now