29.rész

48 7 0
                                    

*Másnap*

Reggel Kook mellett ébredtem. Ő vigyorgott rám és bámult. 

-Mit bámulsz?-kérdeztem kómásan.

-A gyönyörű barátnőmet.-mondta majd egy puszit nyomott az ajkaimra.

-Gyönyörű vagyok kócos hajjal meg full kómás fejjel?-erre bólintott egyet.-Menj el szemészetre Egyetlenem.-próbáltam meg kikelni mellőle de ő fogta magát és teljes mértékben rám feküdt.-Kook szívem mit csinálsz?

-Egyetlenem? Szívem?-nyomott csókot nyakamba. Oldalra néztem és a fiúk már nem voltak ott..csak mi ketten.

-Igen.-nyöszörögtem alatta.-Talán nem tetszik?

-De. Nagyon tetszik.

-Hol vannak a fiúk?

-Elpateroltam őket és bezártam az ajtót.

-Minek?

-Mert szeretnék veled lenni. Csak veled.

-És mit szeretnél csinálni?

-Hm..lenne egy két ötletem de ahhoz még túl friss a kapcsolatunk.-csókolt bele megint a nyakamba. Egyébként állandóan puszilgatta az érzékeny pontomat. Én csak állandóan nyöszörögtem alatta.-Mit szólnál ahhoz ha elmennénk egyet kajálni ma vagy esetleg fagyizni. Vagy nem tudom.

-Én benne vagyok.

-Akkor jó.

-Na de az ARMY-k? Mi van ha oda jönnek?

-Akkor mittomén...azt mondjuk,hogy barátok vagyunk? Majd mikor meg lesz a kapcsolatunk vagy komolyabbra fordul akkor elmondjuk nekik jó?

-Én is így gondoltam.-mosolyogtam.-Elengedsz öltözni?

-Uhum.-mondta majd leszállt rólam én pedig egy random ruhát megfogva bementem a fürdőszobába és átöltöztem. A ruhám egy fehér póló, egy zöld pulóver és egy fekete farmer lett. Kimentem majd megcsináltam egy kávét és megittam azt. Ezek után kinyitottam az ajtót és vissza rángattam a fiúkat. 

-Na mit csináltatok?-ugrott rám NamJoon. Felnevettem majd mosolyogva megszólaltam.

-Nem sokára megyünk kajálni vagy fagyizni és ezt beszéltük meg.

-Áh. Biztos?-kérdezte V.- Ugye nem ért hozzád úgy?

-Nem dehogy.-nyomtam puszit az arcára. Ezt mondjuk Kook nem annyira szereti de törődjön bele. V is olyan nekem,mint Dom meg persze a többiek is. Nagyon szeretem őket de csak haverként.-Csak a nyakamat puszilgatta és ennyi volt.

-Kook! Ha hozzáérsz a hugomhoz levágom a farkad!-mondta V barátomra nézve.

-Igen is kapitány!-húzta ki magát. Elmosolyodtam hülyeségükön majd oda mentem Kook-hoz és egy puszit nyomtam az ajkaira. Egy ideig a szobában csöveskedtünk majd Kook-kal elindultunk kajálni. Sajnos nem mehettünk kézen fogva de így is élveztem. Most nem használtunk se maszkot se kapucnit. Csak magunk voltunk. Az oda fele úton nem volt semmi. Amikor beértünk leültünk és rendeltünk majd amint megkaptuk enni kezdtünk. Ezek után nagy sajnálatomra Kook fizetett és mentünk fagyizni. Itt már jó páran megismertek és oda is jöttek képért meg aláírásért, amit barátom persze azonnal teljesített. Édes volt ahogy beszélt az ARMY-kkal. Néhányan tőlem is kértek képet meg olyan is volt akik egyszerre mindkettőnktől. Ebbe bele kell szoknom úgy néz ki...

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now