45.rész

47 4 0
                                    

Megtöröltem a szemeim,hogy biztos jól látok e de mikor ismét kinyitottam...ott álltak és mosolyogtak. Hát én azt hittem ott halok meg. Imádom őket. MILYEN ARANYOSAK MÁR OMG! Na jó. Nyugi Kimberly nyugi. Ne fangörcsölj. Minden rendben van. Ne égesd le magad. Kifújtam a levegőt és megszólaltam.

-Sziasztok a nevem Kimberly Marshall. Örülök,hogy megismerhetlek titeket. Nagy rajongótok vagyok.-próbáltam nyugodt maradni de közben végig vigyorogtam.

-Mi is örülünk neked Kim.-mosolygott Jennie...azt hittem itt dobok egy hátast. Ó bassza meg.. a kávé. Oda álltam a kávé géphez és neki álltam kettőt készíteni.

-Hé hugi én már ittam.-nevetett V.

-Öhm...nem neked lesz kedves TaeHyung hanem a leader-nek. Megyek felkeltem. Aranyosan alszik az asztalánál.-evvel felmentem és nehezen de lerángattam a fiút. Lenyomtam egy székre és a kezébe adtam a kávét majd egy puszit hintettem a kócos fejére. Rám nézett majd elmosolyodott. Viszonoztam tettét majd fogja a saját mentő italomat leültem Kook mellé. 

-Hogy kerültél te Nam szobájába?-kérdezte engem méregetve barátom.

-Hajnali háromkor arra keltem,hogy Namie eltört egy vázát és segítettem neki össze szedni majd felmentünk a szobájába dalt írni.-mondtam rá sem nézve. Végig a nevető leader-en tartottam a szemeim miközben mosolyogtam. Félre értés ne essék nem jön be de vicces volt ezt így ketten átélni. Rápillantottam Kook-ra és az arcán kis idegességet véltem felfedezni. Felhúztam az egyik szemöldököm és ránéztem.-Minden oké?

-Persze...-morogta.-Beszélhetnénk?-bólintottam. Elindultunk a szobájába. Belépve becsukta az ajtót..és be is zárta majd annak neki nyomott.

-Kook szivem. Minden rendben van?-simogattam a haját.

-Neeem.-biggyeztette le ajkait. Elmosolyodtam majd pipiskedni kezdtem. Vette,hogy mire gondolok és lehajolt majd megcsókolt. A derekamra fogott én pedig átkaroltam a nyakát. Úgy tartott,mintha éppen szökni készülnék és úgy csókolt,mintha ez lenne az utolsó alkalom. Belemosolyogtam a csókba majd közelebb bújtam hozzá. Már amennyire ennél jobban lehetett persze. Megnyalta alsó ajkam én pedig azonnal szét nyitottam párnácskáim. Szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Elkezdte felhúzni a pólóm és mikor levette arrébb dobta.

-Srácok! Gyertek már le! Mondani akarunk valamit!.-kiáltott Dom. Azonnal elváltunk egymástól. Végig mért majd a kezembe adta a pólóm. Végig nézte míg felveszem utána lementünk.

-Na mi van?-kérdezte Kook kicsit zabosan. Elmosolyodtam aranyosságán majd a nadrágjára vezettem a tekintetem. Aha. A kis kanos.

-Azon gondolkoztunk a lányokkal együt.hogy lesz a Blackpink-nek nem sokára egy koncertje és elmehetnénk rá.-mondta Jin. Mindenki nézte a reakcióm. Azonnal fangörcsben törtem ki és Kook nyakába ugrottam aki csak nevetve tartott meg a fenekemnél fogva. Óvatosan letett.

-Én benne vagyooook.-ugrándoztam. Mindenki csak mosolygott rajtam. Ránéztem Kookie-ra és az jött rám,hogy meg akarom csókolni. Vajon Lisa-ék tudják,hogy mi együtt vagyunk?-Jungkook? Beszélhetnénk?-komolyodtam el. Bólintott majd elindultunk vissza a szobájába.

-Baj van?-csukta be az ajtót.

-Nem csak meg akartam kérdezni,hogy Lisa-ék tudják,hogy mi együtt vagyunk?

-Igen tudják.

-Oké.

-Miért?

-Csak mert meg akartalak csókolni de nem voltam benne biztos,hogy tudják e.-vakartam meg a tarkóm kínosan nevetve.

-Jajjj Babaa. Azt hittem baj van.-nevett ő is. Közelebb léptem és pipiskedve puszit nyomtam ajkaira. A derekamnál fogva vissza rántott és hosszasan megcsókolt.-Szívem... el akarom mondani a rajongóknak,hogy te vagy a mindenem....

-Kook. Szerelmem.-simítottam arcára.-Nem akarom,hogy elveszítsd a munkád. Miattam. Imádod. Na és az ARMY-k..ha kirúgnak.. mi lesz velük? Minusz egy tag nélkül nem BTS a BTS. Majd ha lejárt a szerződésed akkor majd elmondjuk.. Rendben?

-De..Kicsim. Szeretném ha tudnák. Ők is és te is fontos vagy számomra. Ők is a családom részei..de főleg te. Szeretném ha tudnák,hogy foglalt vagyok és az is leszek. Kirúgni nem fognak mert mindkettőnket imádnak az ARMY-k és PD Min is.  Bízz bennem egyetlenem. 

-Bízok benned.

-Akkor majd elmondjuk oké?

-Oké.-bólintottam nehezen. Óvatosan ajkaimra hajolt és átkarolta a derekam. Én a nyaka köré fontam karjaim és úgy csókoltam vissza. Egy idő után már égett a tüdőm a levegőért ezért el kellett válnom tőle.-Szeretlek Kookie-m.

-Én is téged Kincsem.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now