69.rész

37 3 0
                                    

*Továbbra is Yunhee szemszöge*

Reggel amint felkeltem csináltam reggelit ami nem más lett,mint gofri. TaeHyung odaáig meg vissza van a gofriért.

-Hm..Mik ezek a finom illatok?-ölelt át hátulról Tae.

-Mivel ez a kedvenced...így gondoltam kedveskedek egy picit az újdonsült apukának.

-Még mindig felfoghatatlan,hogy te leszel a gyerekem anyja.-csókolt bele nyakamba én pedig sóhajtottam egyet.

-Nekem is az,hogy a nagy Kim TaeHyung, aki a BTS egyik vokálja és akárkit megkaphatna mégis egy átlagos lányba szeretett bele... és most te leszel a gyerekem apja...-fordultam meg.-Miért engem választottál? Van a világnak rengeteg gyönyörű lánya akik közül választhattál volna. A legdögösebb modellek nagy része is utánad koslatna..de te mégis egy átlagos lányt választottál...

-Nem kell nekem modell vagy más gyönyörű lány. Nekem itt vagy te és csak te leszel. Szeretlek. Mindennél jobban és azon leszek,hogy neked és a kicsinek mindent meg tudjak adni, meg persze azon,hogy sokkal több időt tölthessek veletek. Látni akarom ahogy a kislányom vagy a kisfiam felnő.

-Én is szeretlek Tae.-mondtam könnyes szemekkel majd megcsókoltam. Egyszer csak égett szagot véltem felfedezni.-Basszus a gofri.-váltam el hirtelen TaeHyung-tól és vettem ki. Tae csak nevetett mögöttem.

-Hagyd egy kicsit azt a gofrit, gyere velem...van egy meglepim.

-Te vagy a meglepi?-kérdeztem fent a szobában.

-Becsomagoljam magam neked?

-Kérlek.-kuncogtam,majd oda mentem és a nem rég felkapott pulóverét elkezdtem szét nyitni. Mikor ez meg volt levettem róla és arrébb dobtam. Köbetkezett a pólója,de ekkor már az ő keze is felfedező útra indult így az én pólóm is a földön volt.

Kis idő elteltével már megint a gofrikat csináltam TaeHyung meg úgy falta be,mint a gyerekek. Ezen muszáj volt felnevetnem.

-Mi olyan vicces édesem?-kérdezte teli szájjal.

-Olyan vagy,mint egy nagyra nőtt gyerek és rájöttem,hogy nekem két gyerekem lesz.

-Akkor már legyen három. Nekem kell egy kisfiú és egy kislány.-gondolkodott el mire megint felnevettem.-Te melyiket szeretnéd?

-Nekem mindehy,csak egészséges legyen. Tudom kicsit klisés de igaz.-tettem ki a tálcára az utolsó adag finomságot és én is enni kezdtem.-De szülök neked egy fiút és egy lányt.-kuncogtam.

-Köszönöm.-mosolygott én pedig nyomtam egy puszit ajkaira.-Na de hogy mondjuk el a srácoknak? Kim-nek csak telefonon tudjuk.

-Majd megoldjuk Kim-et, a többiekre meg van már ötletem. Mi lenne ha kapnának egy képet a kicsiről? Mármint a hatodik hétben kell elmenni és akkor kérhetünk egy képet a babáról...szóval ja. Én erre gondoltam.

-Tökéletes. Kiváncsi leszek. A srácok  imádni fogják. Kook főleg mert hát ő lesz a keresztapja.-kuncogott miközben a legjobb barátjáról beszélt. Elmosolyodtam majd ettünk tovább.

*Kim szemszöge*

Reggel mikor fáradtan de kikeltem az ágyból mentem le de megpillantottam anyáékat.

-Jó reggelt.-tettem le a telefonom a pultra.-Sziasztok.-pusziszkodtam le anyuékkal.-Hát ti?

-Szia. Csak jöttünk meglátogatni.-bólintottam majd megcéloztam a kávé gépet.

-Ti kértek kávét?-néztem anyuékra majd a srácokra. Senki sem kért így én megcsináltam magamnak, majd nyugodtan inni kezdtem. Mikor megittam felmentem és felöltöztem. A ruhám egy sima fehér póló,egy farmer és egy kockás ing lett egy fehér converse-vel társítva.

Vissza mentem és anyáék a telefonomat bámulták. Eléggé meglepődöttek voltak.

-Kislányom. Ez mi?-mutatta felém a telefonom apa. Kook volt a képen...anya szült meztelenül és pózolt. Nyeltem egyet és még a nyálam is kifolyt.

-Khm.. Anyám..-nyeltem még egyet,de nem tudtam levenni a szemem a képről. -Huha. Ilyet se kaptam még, de hát wow.-vettem ki a telefont a kezéből. Gyorsan lementettem.-Na de ez nem tudom mi volt...-tettem zsebre a telefonom.

-Jó teste van a barátodnak.-mondta anya mire mosolyogva bólogattam. Apa a háttérben elfintorodott. Elnevettem magam majd neki láttam a reggelinek. Most rántottát csináltam. Gyorsan össze dobtam majd mindenki elé tettem ki egy-egy adagot. Mikor mindenki evett megcsörrent a telefonom. Hailee az.

-Szia Haiz miújság?

-Szia Kim. Képzeld jó hírem van.

-Na. Mi az?

-Két nap múlva lesz egy kisebb koncertetek...

-Wow. Hol?

-Szöulban...

-Mi van?! Komolyan? Úristen de jó!-kiáltottam fel.-Köszi,hogy szóltál. Sziaa.

-Sziaa.

-Srácok! 2 nap múlva koncertünk lesz Szöulban!!!-kiáltottam megint majd ugrálni kezdtem.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now