23.rész

51 5 2
                                    

-Kimmy! Egyetlen pici Kimmy!-ugrott elém Jin.-Egyetlen reményem!

-Az egyetlen remény az Hobi.-mondtam mire az említett felkuncogott.-Na de mit szeretnél Jin anya.

-Eljössz velem vásárolni?-kérdezte kiskutya szemekkel.

-Persze,hogy elmegyek.-pattantam fel Kook mellől,majd felkaptam a cipőm.

-Itt hagysz?-kérdezte Jungkook mikor elém jött.

-Nem sokára vissza jövök.-mondtam majd egy puszit nyomtam ajkaira amitől egy kicsit lefagyott de vissza rántott magához egy hosszabb csókra. Kicsit meglepődtem..de ügyetlenül vissza csókoltam. Mikor elváltunk Jin-nel maszkban meg kapucniban elindultunk vásárolni. Egész úton jókat nevettünk és beérve meg elkussoltunk,hogy ne keltsünk túl nagy figyelmet. Én toltam a kocsit és Jin meg elment asszem tejért amikor egy magas barna hajú lány véletlen nekem tolta a kocsiját mert a bevásárló listát nézegette.

-Oh bocsánat!-nézett fel. Úristen de szép ez a lány! Tipikusan azok a nagy szemei vannak és azok gyönyörű barnák. Vékony alkata volt és rövidebb barna haja.

-Semmi baj. Én sem figyeltem.

-Miért van rajtad maszk?-kérdezte-Meg kapucni. Ha szabad tudnom.

-Inkovnitó módban vagyok.-kuncogtam fel,majd levettem a kapucnim és a maszkom is,hogy lássa ki vagyok de utána vissza tettem.-Kimberly Smith.-nyújtottam a kezem.

-Kim Yunhee.-rázta meg félve.

-Örülök Yunhee.

-Én is neked Kim.-még egy csomó ideig beszélgettünk és addig Jin bevásárolt. Nagyon megkedveltem ezt a lányt. Telefonszámot cseréltünk majd utána mentünk is haza. Jin-nel gyorsan elpakoltunk mindent és elkezdtünk vacsit csinálni. Gyorsan össze dobtunk egy ,,kis" adag Kimchee-t és enni kezdtünk. Kaja után már nem tudtunk mit csinálni és így megint lefeküdtünk TV-t nézni..de annak az lett a vége,hogy bealudtunk.. Én Jungkook és Jimin között aludtam barátom karjai között. 

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now