64.rész

45 3 0
                                    

Reggel mocorgásra keltem és ahogy kinyitottam a szemem megpillantottam Kook-ot. Rám pillantott de engem azonnal elkapott a rosszul lét így szaladtam a fürdőbe és kiadtam magamból a..igazából csak a gyomor savamat. Kook jött és fogta a hajamat.

-Szívem? Te...terhes vagy?

-Nem.. biztos nem vagyok az Kook. Nyugi minden oké lesz ez csak egy egyszerű rosszul lét.

-Rendben. Nem akarsz orvoshoz menni?

-Nem nem nem. Nem megyek. Jól vagyok.-keltem fel és mostam meg a fogam majd utána adtam neki egy puszit... Csak ne legyek terhes kérem istenem. Még csak 20 vagyok.... Anyám apám megöl.  Ezek után gyorsan kerestem magamnak ruhát és bementem a fürdőbe. A mai választottam az egy sima farmer, egy fekete póló, egy farmer dzseki és egy fehér torna cipő lett. A hajam gyors kontyba fogtam és így mentem le a srácokhoz. Jin éppen a reggelit csinálta.

-Srácok. Szeretnénk ha eljönnétek a koncertünkre.-mondta hirtelen Jimin. Dik ez honnan jött neki.

-Minden féle képpen ott leszünk Pabo nyugi van.-kuncogtam mire elmosolyodott. Kaja után ők leléptek mi pedig addig Tv-ztünk míg el nem jött az idő,hogy mehessünk a koncerte. Az én ruhám ez lett:

 Az én ruhám ez lett:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A hajam meg ilyen lett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A hajam meg ilyen lett. Ezek után indultunk. Oda érve egy biztonsági őr a helyünkre vezett, azaz a rajongók melletti kis részlegre ahova még volt rakva egy asztal is. Az asztalon volt víz meg egy kis nasi is. Ott volt még pár celeb, mint például JB, Shawn Mendes, Camila Cabello stb. Egy kis idő után megtelt a terem és már csak a srácokra vártunk. Mikor ott volt az idő,hogy ők jönnek minden elsötétült és hirtelen NamJoon kiáltását hallotuk amitől amúgy nagyon megijedtem. Az ARMY hangosan sikoltozott mikor megszólalt a No More Dream. Egy bő két órás koncert után mindenki ment haza. Hihetlen,hogy ilyen energiával képesek voltak előadni ennyi dalt, ugyanis ez nem egy-kettő volt. Ami még erre is rá tesz,hogy pluszban ugráltak is. Be mentünk hátulra és a fiúkra vártunk. Nem kellett csak pár percet várnunk a srácok már a cuccaikat pakolászták, utána indulhattunk haza. Otthon rendeltünk kaját és Tv-t néztünk. Mindezek után mentünk külön-külön fürdeni utána pedig aludni. Én egy jó ideig nem tudtam aludni mert tele voltam energiával, így inkább néztem a békésen és édesen szunyókáló nyuszi barátomat, közben pedig gondolkodtam. A kapcsolatunkon, a srácokon, a mai koncerten, SeWon-on, ...de legfőképpen azon,hogy...mi van ha tényleg terhes vagyok? Felvállalná? Örülne neki? Szakítana velem? Velem maradna? Kirúgnák? Utálna? Haragudna rám? Ezekkel a gondolatokkal aludtam el nagy nehezen.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now