51.rész

42 3 0
                                    

Otthon áthívtuk a csapat többi részét és elmeséltük a dolgokat utána együtt néztük meg a cikkeket amik erről szóltak. Nagy részt jókat írtak..de volt ahol egy két érdekesség is becsúszott.. Mint pl.: Fogadok csak a pénzre mennek.   Na de hát oké..minden embernek van véleménye. Már vártam az ilyeneket amúgy. De a kedvenceim azok voltak amiben SeWon-t is megemlítették. Mint például úgy,hogy Kook velem csalja őt miközben köztudott,hogy még a BTS létre jötte előtt szakítottak.. Na mindegy. Ezek után mindenki haza ment de Tae elment valahova..amit még nekem sem mondott el... Leültünk a Tv elé és elkezdtünk keresgélni valami érdekeset.

*TaeHyung szemszöge*

Eldöntöttem... Elhívom Yunhee-t randira. Végre szeretném magam mellett tudni. Éppen hozzájuk sétálok. Fájt nem el mondani Kim-nek..de majd később megtudja. Csak nem haragszik meg. Odaérve hármat kopogtattam az ajtón és ahogy nyílt Yunhee anyukáját pillantottam meg.

-Jó napot. Kim TaeHyung vagyok. Yunhee-hoz jöttem. Itthon van?

-Szia. Igen. Gyere be. Az én nevem Kim MinAh. Lehívom neked.-mondta mire elmotyogtam egy köszönömöt. Otthagyott majd felment az emeletre én addig ott bámultam a padlót és gondolkodtam mit is mondhatnék.. Alig telt egy fél perc Yunhee jött le rohanva a lépcsőn és a nyakamba ugrott. Felnevettem de megtartottam tökéletes testét.

-Minden oké Tae? Gyere menjünk fel a szobámba és mondd el ott oké?-erre a kérdésére bölinottam majd elköszönve anyukájától felmentünk és leültünk az ágyára. Már vagy két perce full csöndben ülünk ott.. Nem jön ki egy hang sem a torkomon... Mikor neki akarok kezdeni csak tátogok,mint egy hal.

-Tudod gondolkodtam.. Sokat..és látva a srácokat,hogy képesek voltak bejelenteni a kapcsolatukat... Rájöttem,hogy..én is szeretnék egy kapcsolatot...veled... De nem akarom elsietni..ezért gondoltam elmehetnénk egy randira... Basszus valami különlegeset akartam ne haragudj olyan béna vagyok.-temettem a fejem a kezembe. Ő csak édesen felnevetett. Felnéztem rá mire ő csak mosolygott egy sort.

-Benne vagyok. A randiban és a kapcsolatban is.

-Azt is érzékiesebben akartam megkérdezni...de annyira leblokkoltam.-nevettem fel.-Szánalmas vagyok.

-Dehogy vagy az.-simított a hátamra majd hozzám bújt. Zavarba jöttem de élveztem tettét. Nyomtam egy puszit a fejére.-Köszönöm TaeHyung.

-Mégis mit köszönsz?-mosolyogtam.

-Hogy segítessz. Kun Woo után nehéz volt boldognak lenni...de te akkor is velem voltál...Most pedig újra boldogságot hozol az életembe.

-Én is köszönöm. Velem vagy.-hajoltam volna az ajkaira de akkor pont kopogtak az ajtón majd valaki berontott rajta. Egy kisfiú volt. Mi azonnal arrébb ugrottunk egymástól és csak pislogtunk a gyerekre. Aki amúgy mellesleg nagyon cuki volt.

-Szia DaeHyun. Tae ő itt az öcsém. Dae ő itt a barátom...TaeHyung.

-Szia!-mosolyogtam rá,mire ő a nyakamba ugrott és elborított az ágyon.

-Szia TaeHyung. Leszel a barátom?

-Persze,hogy leszek.

-Rendben köszönöm.-ölelt magához majd ott hagyott. Felültem és kérdőn néztem Yunhee-re aki csak nevetett.

-Mi a fene történt?-kérdeztem nevetve.

-Dae-nek nem nagyon vannak barátai tehát akit haza hozok vagy csak szimplán hozzám jön azonnal betámadja. Mármint csak azokat akik szimpik neki. A fiúk közül te vagy az első akivel ezt csinálta.

-O értem. 

Még egy ideig maradtam és lebeszéltük a randi idejét és utána boldogan öleltem meg majd battyogtam haza. Otthon becsöveztem a srácok mellé és együtt néztük a Tv-t.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now