17.rész

52 6 0
                                    

A fiúk már a repülő téren voltak. Felszálltunk majd indultunk Mikor oda értünk  hamar be is pakoltunk. Egyenlőre még csak a nappaliba.

-Kim kivel szeretnél lenni? Van Suga-nál, Jungkook-nál és V-nél egy szabad szoba.-mondta Jimin. Ránéztem először Yoongi-ra, majd Kook-ra és végül Tae-re.

-Nekem mindegy.-rántottam meg a vállam unottan.

-Minden rendben?-kérdezte azonnal V mire bólintottam egyet.

-Minden fasza.-tettem zsebre a kezeim. Feszült volt a hangulat.-Tudtommal Suga csöndes. Mehetek hozzád Cukorka?-néztem rá a szőke srácra aki mosolyogva bólintott egyet.

-Dom akkor te hova mész?-kérdezte V.

-Megyek hozzád tesó.-mondta. V bólintott egyet és pakolni kezdtünk.

-Csinálok helyet a szekrényben.-mondta Suga.

-Nem kell. Maradhatnak a bőröndben.

-Biztos?

-Aham.

-Minden rendben van?

-Te ne kezd kérlek. Igen minden okés csak hagyjatok.-dőltem le az ágyamra és vettem elő a füzetem.

-dőltem le az ágyamra és vettem elő a füzetem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez lett belőle. Miközben rajzoltam Yoongi próbált beszélgetést kezdeményezni de nem válaszoltam így feladta. Bedugtam a fülesem és tovább rajzolgattam:

 Bedugtam a fülesem és tovább rajzolgattam:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez már egy nagyon régen elkezdett rajzom..és most fejeztem be végre. Feltettem a füzetem és a ceruzáim a mellettem lévő éjjeli szekrény tetejére és továbra is zenét hallgattam. Mikor meguntam kihúztam és a füzetem mellé tettem. Ránéztem Suga-ra aki szintén vissza nézett.

-Most már beszélgetsz velem?

-Igen de csak akkor ha nem arról kérdezel mi a baj.

-Gyere ide te lány.-mutatott maga mellé mire én oda ültem és a fejem a vállára hajtottam.

-Tudod..én mindig azt hittem,hogy te olyan vagy,mint aminek elmondanak. Egy flegma,kemény stílusú swag srác. Erre kiderül,hogy lehet veled érzelgősködni. Hm. Király vagy.-nevettem fel.

-Végre mosolyogsz és nevetsz. Amúgy is. Én swag vagyok de igen is lehet velem érzelgősködni. Ha baj van én szívesen meghallgatlak. Meg fogom verni a Kuksit.-hajtotta a fejét az enyémre.

-Őszintén én sem tudom mi a baj Suga... Szar,hogy nem lehetek mellette úgy.. ahogy én akarom. Hogy a barátnője lehessek.. Az a baj,hogy ha össze is jönnénk az ARMY-k szét szednének. Mert ők Tae-vel shippelnek erre össze jönnék a maknae-vel... az botrány lenne. És még az is lehet,hogy kirúgják. Azt meg nem akarom. Semmi féle képpen nem akarom,hogy egy ilyen miatt,mint én veszítse el az álom állását. Jungkook csodás ember és sokkal jobbat érdemel nálam. De annyira szeretem Yoongi.-sírtam el magam és bújtam bele a mellkasába. Ő csak ölelgetett és simogatta a hátam míg én hangosan sírtam. Egyszer csak nyílt az ajtó...

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now