46.rész

51 3 0
                                    

Ezek után lementünk és beszélgetni kezdtünk. Nem tudtam levenni a szememet Kook-ról. Annyira szeretem ezt a fiút. Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege - a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget. Állítólag a nyári szerelem könnyen elillan, de néha ami flörtként kezdődik, abból lesz az igazi szenvedély. Néha csak egy tengerparti utazás kell ahhoz, hogy kiszellőztessük a fejünket, kitárjuk a szívünket, és új véget írjunk egy régi történethez. Egyesek megégnek a forróságban. Ők felejteni akarnak és újra kezdeni. Mások azt akarják, hogy minden pillanat örökké tartson, de mindenki egyetért valamiben: a barnaság megfakul és utáljuk, hogy a homok bemegy a cipőnkbe. De a nyár vége egy új időszak kezdetét jelenti. Így várakozásteljesen tekintünk a jövőre. Az én nyári szerelmem nem illant el. Még mindig itt van velem és itt is lesz.

Amikor vele vagyok, amikor ölelem, amikor csókolom, amikor érzem az illatát, amikor fogja a kezem, minden probléma megszűnik körülöttem. Csak arra gondolok, hogy milyen jó vele... a pillanatra, amikor úgy csókol, mint még senki ezen a világon, amikor olyan szorosan magához ölel, mintha sohasem szeretne elengedni, úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb embere. Semmivel nem foglalkozok....csak vele, csak a pillanatnak élsz. Én csak neki élek. Rájöttem,hogy magamban sokkal romantiuksabb vagyok... Na mindegy... Úgy döntöttem neki ülök dalt írni. Egy csomószor kezdtem már el de sosem fejeztem be egyet sem mert nem tetszettek. Valahogy nem éreztem őket az igazinak. De most..neki állok egy tökéletesnek..és ez a dal...talán..lehetne a fiúké... Ha elfogadják persze. Felmentem majd neki is álltam. 

Rollin' past graffiti walls,
Billboards lighting up the block
Everyone of us on a mission
Got a whole crew by my side
Cars beep, beep when they pass us by
Be ready to get down to business

Hm..nem is rossz. Ezek után végig írtam és arra csináltam valami dallam szerűséget. Felénekeltem a hangrögzítőmbe és boldogan hallgattam vissza az egész angol dalt. Nagyon tetszett. A címe City Is Ours lett. Le akartam menni,hogy megmutassam de aztán belém csapott az az érzés,hogy..mi van ha nem tetszik majd nekik... Francba már... Inkább hagyjuk. Megírom őket magamnak és majd egyszer ha lesz hozzá elég erőm..akkor meg is mutatom nekik.  Ezek után írtam még párat annyira rám jött az ihlet. Címek: Paralyzed, If I Ruled The World, Elevate, Superstar, Halfway There, Back To Life, Rock Bottom és Most Girls. A végén olyan számok is vannak már amiket magamnak írtam... Mindet felnékeltem a hangrögzítőmbe majd vissza mentem a srácokhoz. Már majdnem este volt... Leültem közéjük és hozzá bújtam Kook-hoz. Belehúzott az ölébe és átkarolta a derekam. Belebújt a hátamba és a póló alatt kezdte el simogatni a hasam.

Élveztem ezt a helyzetet. A többiekkel együtt beszélgettünk és nevettünk közben a barátom simogatott néha egy egy puszival ellátva hátam. Elkezdtem gondolkodni... Mi lesz avval a SeWon-nal...vagy...ha talán..mégse engedik a kapcsolatunkat? Mi lesz ha kirúgják? Vagy ha szakítanunk kell? Mi lesz velem...mi lesz velünk? Nem akarom őt elveszíteni. Nagyon szeretem és fontos nekem.

-Ugye Szívem?-ébresztett fel Kook a gondolkodásomból.

-Mi?-néztem körbe hirtelen.

-El fogjuk mondani a rajongóknak,hogy együtt vagyunk. Igaz?

-Igen igaz.-bólintottam. Kicsit nagyon félek...

-Minden rendben?-kérdezte Jennie.

-Öhm igen csak gondolkodtam..-nevettem fel kínosan.

-Nem félsz?-kérdezt Rose.

-De...nagyon.

-De nem kell. Minden rendben lesz csajszi.-mosolyogott Lisie.-Gondolj arra,hogy mi,a lányok meg a srácok..de legfőképpen a abarátod..ott leszünk melletted. Nem hagyjuk,hogy valami baj legyen.

-Köszönöm.-mosolyogtam rá. Mostmár értem Kook miért szereti ennyire. Csodás lány. 

-Na de emberek! Csináljunk valamit!-mondta Jisoo.

-De mit?

-Nem tudom.

-Nekünk menni kéne.-mondta Yunhee. Még egy ideig maradtak majd mind a hatan elindultak haza. TaeHyung Yunhee után ment majd egy puszit hintett arcára..ezek után minden srác a szíve választottjához ment egy egy pusziért. Valaki szájra..valaki arcra kapta vagy adta. Aranyosak voltak. Én körbe ölelgettem mindenkit majd elmentek. Egy ideig a Blackpink-es csajok is maradtak de utána ők is mentek. Mi mind megfürödtünk majd vacsi után zúztunk aludni.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now