72.rész

38 3 0
                                    

Reggel arra keltem,hogy Tae és Kook beszélgetnek.

-Szerinted bele menne?-kérdezte Kook.

-Mit mondott róla?-kérdezte Tae.

-Azt,hogy várjuk meg a szerződést, de én már nagyon szeretnék tőle egy gyereket. Olyan csodás anya lenne és annyira szeretem őt. Feleségül akarom őt venni TaeHyung.

-Én is Yunhee-t, minél hamarabb már ötleteim is vannak de azokat majd máskor elmondom oké?

-Oké. Amúgy már én is gondolkodtam ezen, mármint azon,hogy hogy fogom megkérni a kezét. Többet nem engedem el őt...magamhoz akarom láncolni. Kicsit betegen hangzik tudom de nem akarok nélküle élni... Ahj mi lett velem?-kérdezte mire Tae felnevetett.

-Ezt hozza ki belőled a szerelem. Én is így vagyok. Yunhee teljesen megváltoztatott, de persze csak jó értelemben.-itt elkezdtem nyammogni mint aki most kelt majd kinyitottam a szemem.-Jó reggelt hugi.-nyomott egy puszit a fejemre.

-Jó reggelt Kicsim.-csókolt meg Kook.

-Nektek is.-mondtam rekedtes hanggal.

-Hogy aludtál?-érdeklődött Tae.

-Jól köszönöm bár kicsit fáj a fejem.-kuncogtam.

-Tessék ezt vedd be.-ugrott azonnal Kook és nyomott a kezembe egy tablettát meg egy pohár vizet.

-Köszönöm.-mosolyogtam majd megtettem amit kért.-Egyébként Kicsim... A kép.. Nagyon szexi volt..de anyáék hamarabb látták,mint én.-vakartam a tarkóm zavartan.

-Mi van?-kérdezte nevetve miközben az arca egyre vörösebb lett.

-És az a legggázabb,hogy anyu azt mondta jó tested van.-mondtam mire mint mind a hárman hangos nevetésbe kezdtünk. Kook nagyon vörös volt amin muszáj volt mosolyognom. Zavarba jött az én kicsikém.-Amúgy a lányok?

-Már haza mentek.-mondta Tae.

-Ugye haza kísérted Yunhee-t?-kérdeztem mire bólintott.

-Na de gyertek le reggelizni, Kook mi meg még ezt folytatjuk.-evvel kiment. Mint aki nem tudja miről van szó rákérdeztem.

-Mit folytattok?

-Nem fontos, gyere. Biztos éhes vagy.

-Mjad meghalok.-evvel lementünk és enni keztdünk. Kaja után gyorsan felöltöztem. Ezt vettem fel:

 Ezt vettem fel:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Szíveeem.-ugrott mellém egy teljesen felöltözött és vigyorgó Kook.

-Igen édesem?

-Szeretném teljesíteni egy álmod.-kérdőn néztem rá.-Gyere.-lökött le az ágyra majd a laptoppal a kezében mellém mászott. Hátulról átkarolt és elém rakta a laptopot. Elindult egy film de nem láttam mi az,mert nem volt kiírva a címe...csak mikor magában a filmben elmondták. A szürke ötven árnyalata.

-Még emlékszel rá?-kérdeztem meghatódottan... Ezt még jó régen mondtam neki egy folyónál..

-Mindenre ,emlékszem ami veled kapcslatos.-csókolt bele a nyakamba. Mikor jöttek az erotikus jelenetek Kook keze felfedező útra indult és simogatni kezdett ott ahol ért. Amint vége lett a filmnek arrébb tettem a laptopot és mentem bezárni az ajtót. Ez a film nem csak neki indította be a fantáziáját, hanem az nekem is. Kicsivel később egymás mellett pihengtünk.- Szívem tudom,hogy ezt már megbeszéltük..de én nem szeretnék olyan sokat várni... Szeretnék tőled egy gyereket. Minél hamarabb.-elmosolyodtam majd hozzá bújtam.

-Rendben.-egyeztem bele majd nyomtam egy puszit a mellkasára.

-Mi? Tényleg?-tepert hirtelen maga alá. Kuncogva bólogatni kezdtem mire ő azonnal rám feküdt és megcsókolt. Meztelen és forró teste nekem nyomódott ezét a szájába nyögtem. Ezek után ismét kezdődtek a dolgok..de most a kis zavaró anyag nélkül.... Most én teljesítem az ő álmát..

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now