10.rész

52 5 0
                                    

Reggel ahogy felkeltem felöltöztem:

Reggel ahogy felkeltem felöltöztem:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És utána azonnal mentem is le. Láttam,hogy Jin készíti a reggelit ezért beálltam mellé és segítettem neki. Ezek után csináltam magamnak egy kávét és Jin-nel enni kezdtünk. Kaja után mentem kelteni a többieket. Először Nam-ot és Suga-t mentem kelteni ami ahhoz képest könnyen ment. Ezután jött Dom és Rich,majd Jimin(ő Jin-nel van egy szobában)aztán V, végül pedig Kook és Hobi. Kook ébresztéstől féltem de végül őket is mint mindenki mást "fel simogattam,,. Mindenki olyan aranyos komásan... Lementünk és enni kezdtek. Én addig beültem a Tv elé és nézni kezdtem valami mesét. Azt hiszem Clarence a címe. Nagyban néztem és közben nézegettem a híreket amikor az egyiken megakadt a szemem. Bassza meg.....

,,Kiderült,hogy a BTS nyaralni van! Ám ez nem minden. Mint mindannyian tudjuk már réges régen bejelentették,hogy lesz 3-4 hónap kihagyásuk mert pihenni fognak. Azt viszont nem tudtuk mikor. Nos ez az idő most eljött. A híres koreai banda Los Angeles-ben nyaral Dominic Harrison-nal(Yungblud) és Richard Baker-rel(Machine Gun Kelly) viszont...van velük egy lány is. Biztos,hogy nem az utóbbi kettő barátnője,ugyanis Dom-nak ott van Halsey, Rich-nek meg a felesége és a lánya. Vajon valamelyik BTS tag barátnője? Reméljük a fiúk majd beszélnek erről és reménykedjünk abban is,hogy ez a titokzatos lány nem valami cafka vagy valami. Kíváncsi vagyok kinek a barátnője lehet és mikor jelentik be. Puszi minden ARMY-nak és srácoknak plusz a titokzatos lánynak is!🤗😘 Legyetek jók!''

-Fiúk! Kurva nagy baj van..-mentem be hozzájuk majd felolvastam.

-Nyugi. Minden rendben van.-mondta Kook. Talán egy kicsit megnyugodtam de még így is paráztam.

-Majd elmondjuk,hogy te nem vagy senki barátnője. Okés? Ne izgulj.-simogatta meg a fejem Tae. Nyeltem egyet majd bólintottam.

-Ma mondjuk live-olhatnánk.-mondta Nam. Mindenki bele egyezett és így ott lesz elmondva... Hu de jó..

-Itt az idő skacok!-kiabált Jimin kettő órakor. Leültek a kanapéra és elindították a live-ot. Én is néztem de hang nélkül..és minden 2.kérdés az volt,hogy ki az a lány. Kb a live közepe fele Nam oda hívott maga és Kook mellé.

-Na szóval. Kérlek mondd el ki vagy.

-Huha. Oké. Szóval. Sziasztok ARMY-k! A nevem Kimberly Smith vagyok 19 Memphis-ből jöttem. Sokatokat érdekel,hogy én mégis ki a fene vagyok... de meg kell nyugtatnom mindenkit. Nem vagyok egyikőjük barátnője sem és nincs tervben,hogy esetlegesen az leszek.-kuncogtam fel. A fiúk mind nagyon mosolyogtak.- Láttam a kérdéseket és az is érdekel titeket,hogy hogyan kerültem ez a bolond társaság közé. Na szóval ez a csoda.-mutattam Dom-ra.-Ő kiskorom óta a legjobb barátom vele együtt.-mutattam Rich-re.-De Dommy fogta magát és semmi megbeszélés nélkül azt mondta elhoz nyaralni. Nem értettem túlzott kedvességét mert igazából sosem csinált még ilyet. Megjöttünk ide és ezek itt.-mutattan végig a BTS-en.-megjelentek,hogy velük leszek egész nyáron. Igen. Nagyon nagy ARMY vagyok.-kuncogtam megint.-Remélem azért nem utáltok annyira.-vakartam meg a tarkóm zavartan.

-Csak nem.-borzolta össze a hajam Suga mire egy gyilkos pillantását kapott.-Oké.. úgy érzem,hogy meg fog ölni.-nevetett fem hangosan mire mindenkiből kitört. Még belőlem is.

-Szeretnétek ha továbbra is itt maradna a live-ban?-kérdezte Jimin. Elkezdtük nézni a kommenteket és egy nemet sem láttam.-Akkor marad.-nevetett fel. Hirtelen elkaptam egy olyan kommentet,hogy ,,Nem zavar,hogy Kook nem tudja rólad levenni a szemét és szinte levetkőztet?'' Hangosan felnevettem és ezt a fiúk nem értették.

-Mi történt?-kérdezte Hobi.

-Láttam egy kommentet. Mindegy.-mosolyogtam majd ránéztem a mellettem ülő Kook-ra aki még mindig bámult.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now