32.rész

44 4 0
                                    

-Srácok!-mentünk be a nappaliba. Mindegyikük egyszerre pattant fel a kanapéról.-Megtennétek,hogy nem vetkőztetitek le őket már a szemeitekkel?-kérdeztem mire mindegyikük(kivéve KookxD) megrázta a fejét és elkezdett közelíteni. Kook mellém állt és átkarolta a derekam.

-Sziasztok!-köszönt Nam.-Örülünk,hogy megismerhetjük Kim barátait. Remélem jóban leszünk.-kacsintott. A lányok lefagytak.

-Nem akartok bemutatkozni?-kérdeztem mire észre vették magukat és egyesével megszólaltak.

-Kim Yunhee.

-Soo Ji-Yeon.

-Lim Min Gi.

-Park SongRa.

-Park JiHun.

-Shin ChaeYoung.

-Mi ha nem gond nem mutatkozunk be. Úgy is ismertek minket. Elmondjátok a biasaitokat is?-kérdezte Tae.

-V és Kook.-mondta Yunhee.

-J-Hope.-suttogta Ji-Yeon.

-Jin-mosolygott Ji Hun.

-Suga.-pirult el Song Ra.

-Nam.-vakarta a tarkóját Min Gi.

-Jimin.-kacsintott ChaeYoung. Elmosolyodtam milyen aranyosak a lányok,hogy ilyen zavarban voltak.

-Csináltam enni. Éhesek vagytok?-kérdezte Jinnie. Mindenki bólintott majd mentünk enni. Egész végig jól el beszélgettek. Én csak néha tudtam bele szólni mert mindenkinek volt egy témája. Én leginkább csak csöndben ettem. Igazából nem zavart. Örültem,hogy jól el vannak és már ilyen hamar ennyire közvetlenek egymással. Mint akik már ősidők óta barátok. Mindenki elképesztően jóban lett a biasa-val. Kook és Yunhee már olyanok lettek,mint a testvérek. Ahhoz képest,hogy barátom az elején nagyon zavarban volt ennyi lány között Yun-nal nagyon jól kijönnek. Szinte már mindent megbeszéltek ebben a kis időben amíg ettünk. Természetesen Tae is velük beszélgetett. Jin Ji Hun-nal beszélte ki a főzés tudományát. Nagyok sokat nevettek. Hobs Ji-Yeon-nal volt el nagyon. Állandóan egymásra figyeltek. Ha valaki hozzájuk szólt le lett hordva,hogy hagyják békén őket. Már most lehetett érezni köztük azt a bizonyos energiát. Min Gi NamJoon-nal kommunikált és nevetgélt. Mindent kibeszéltek. Gyerekkoruktól kezdve egészen idáig. SongRa és Yoongi általában szkanderoztak közben meg azon nevettek,hogy barátnőm mennyire gyenge. Szegény. Pedig nagyobb a bicepsze,mint a fejem. Na mindegy. Közben meg random dolgokról beszélgettek. Jimin és ChaeYoung volt amikor beszélgettek de volt amikor csak bámulták egymás arcát. Dom igazából csak félig volt itthon. A másik részénél elment... Mosolyogva figyeltem mindenkit majd kaja után mentünk a nappaliba. Én leültem az egyes kanapéra,hogy mindenki az mellé tudjon ülni aki mellé akar és elő vettem a telefonom majd azt kezdtem el nyomkodni. Ez ment szinte egész nap. Ők beszélgettek én meg nyomkodtam a telefonom és vagy olvastam vagy pedig beszélgettem. De igazából nem bántam. Nagyon boldog vagyok,hogy ilyen jól kijönnek. Ha úgy vesszük olyanok lettünk,mint egy nagyobb család. Este fele a lányoknak sajnos menniük kellett de megbeszéltük,hogy holnap átjönnek és megint együtt leszünk velük. Elmentem fürdeni, fogat mosni majd aludni. Befeküdtem az ágyamba és ránéztem Suga-ra. Békésen aludt. Gondolom kifáradt. Nem sokkal később Yoon szuszogására könnyű volt elaludni.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now