12.rész

54 5 0
                                    

Amint kész volt a kaja ettünk és utána mindenki ment unatkozni vagy éppen azt csinálni amit akart. Én rajzolni mentem fel. Végül ezeket csináltam:

 Végül ezeket csináltam:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Már éppen csuktam volna be a füzetet mikor valaki megszólalt a hátam mögül

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Már éppen csuktam volna be a füzetet mikor valaki megszólalt a hátam mögül.

-Ne csukd meg. Csodálni akarom magam.-hallottam meg Kook hangját mire nevetve megfordultam.-Szia.

-Hali.

-Tudod..amit lent mondtál...

-Lényegtelen. Hagyd. Csak azért mondtam,hogy leszálljanak rólunk. Nagyon szeretlek Kook...de..te idol vagy. Én meg egy átlagos lány. Ha valahogy mégis szerelembe esnénk a kapcsolatunk ellenezve lenne.-mondtam halkan végig a szemébe nézve.-Sajnálom.

-Semmi gond. Megértem.-mondta. Valahogy.. fájdalmat és csalódottságot vettem észre a szemeiben. Tudom,hogy megbántottam...de ennek a kapcsolatnak nem lenne jó vége. Még egy ideig nézett majd kiment. Na.. még a barátságunkat is elbasztam...

*Jungkook szemszöge*

Kurva jó.. Friend Zone-t kaptam egy lánytól. Én! Az akibe több millióan szerelmesek... És én mégis itt siránkozom egy tök átlagos miatt.. Nem tudom mi fogott meg benne de valami az nagyon. Ahogy végig a szemembe mondta az egészet éreztem,hogy fáj a belsőmnek. Vissza mentem a Hope-pal közös szobámba és leültem az ágyra. Mivel kedves szobatársam általában lent van a többiekkel van időm gondolkodni. Én akarom ezt a lányt.. Akarom,hogy mellettem legyen.. Küzdeni fogok érte...csak még nem tudom mit kell tennem,hogy viszont szeressen...

*Kim szemszöge*

Éreztem,hogy fáj neki... Én elképesztően szeretem őt..de még nem tudom eldönteni,hogy csak barátként vagy többként...  Sajnálom Kook... Nem csak neked fájt ez az egész. Bennem is nagy fájdalom keletkezett. Őszintén már azt sem tudom,hogy közéjük tartozom e... Talán tényleg jobb lett volna ha én csak távoli szemlélő vagyok...és soha nem ismerem meg őket személyesen.. Úgy soha nem lettünk volna barátok...és soha nem keletkezett volna bennem ekkora fájdalom...csak azért mert egy fiú ennyit jelent nekem. Nem akartam semmit elrontani...de evvel...szerintem még is megtettem....

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now