8.rész

58 5 0
                                    

Egy ,,kis" GTA-zás után Namjoon-ék benyögték,hogy jön valami pali,hogy kóstoljuk meg a banánját.... Igen... Mindenki jól hallotta... Na igen. Most éppen rá várunk... Kint állunk. Egyszer csak megjelent egy nagy fehér autó és kiszállt belőle egy törpe ázsiai pali. Csak beszélt beszélt és beszélt de én a felére nem emlékszem.. Úgy a vége fele elővett egy zöld...ismétlem...ZÖLD banánt és mindenki enni kezdte de senkinek nem ízlett csak nekem.

-Tényleg ízlik?-kérdezte a pali mire bólintottam egyet.

-Igen. Szeretem az egzotikus ételeket.-ezen Dom felnevetett majd megfogta a telefonját és írni kezdett majd a végén oda mutatta felém... Ez volt bele írva: ,,Jungkook egzotikus ételét is megkóstolnád?😂😂😂". Azonnal vörös lett az arcom...ránéztem Kook-ra(aki vissza nézett) majd Dom-ra és ennyit nyögtem ki neki:-Menekülj.-erre a fiú megiramodott én pedig utána. Legalább 10 percig kergettem amikor vissza szaladt a többiekhez és megállt. Én kihasználtam az alkalmat és ráugrottam a hátára.

-Tudom,hogy szeretsz.-nevetett.

-Ez a te szerencséd.-fúrtam bele a paradicsom fejem a hátába.

-Mi történt?-kérdezte nevetve Jimin.

-Um...mutatott valamit...és meg akartam ölni...de mivel nagyon szeretem a bolond fejét...megbocsájtom neki.

-Mi volt ott? Láttam,hogy Kook-ra néztél.-mondta Suga mire hisztisen nyögtem egyet.

-Um...nem..nem fontos...-Dom letett majd megszólalt.

-Azt írtam neki,hogy Jungkook egzotikus ételét is megkóstolnád?-hadarta el nevetve mire én full vörös arccal leültem és szint úgy nevetve takargattam az arcom.

-Annyira utállak.-fuldokoltam.

-Az előbb még szerettél.-ült le mellém és bújt hozzám. Kinéztem a kezeim közül és láttam,hogy Kook vigyorog,mint a vadkörte. Ahj istenem.

-Mi lenne ha medencéznénk?-hozta fel Hobi. Mindenki beleegyezett így mentünk is öltözni. Én ezt vettem fel:

Megfogtam a kék törölközőm és magam köré tekertem majd úgy mentem le

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Megfogtam a kék törölközőm és magam köré tekertem majd úgy mentem le. Viccesen nézhettem ki de nem baj! Mindegyik fiún gatya volt. Francba... elfelejtettem,hogy én vagyok az egyetlen lány..na mindegy. Leérve néhányan már a nappaliban voltak majd mikor mindenki kész lett kimentünk.

-Naa! Hugi vedd le a törcsit!-próbálta leszedni Dommy.

-Jó jó jó! Csak hagyj.-kuncogtam. Leszedtem magamról és azonnal minden fiú szeme rám tapadt. Megint vörös lett az arcom.-Ne nézzetek már jézusom. Ez nagyon para!-mondtam mire mindenki más fele kezdett nézelődni. Vicces volt. Bementünk és úszkáltunk meg hülyéskedtünk, verekedtünk stb. Nagyon élveztem. Bár mondjuk azt hanyagolhattuk volna,hogy Tae meg Kook állandóan figyeltek és Dom pedig védelmezett tőlük. Miután teljesen meguntuk a vizet és már mindenki lefáradt mentünk be átöltözni. Én felkaptam ezt:

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTDonde viven las historias. Descúbrelo ahora