36.rész

46 4 0
                                    

Elmosolyodtam majd ismét ajkainak estem. Ez ment legalább 10 percen keresztül.. Elváltunk majd vettünk egy kicsi levegőt de utána újra megcsókolt. 

-Srácok gyertek már!-szólt hirtelen Nam mi pedig egymás kezét fogva és nevetve futottunk be.-Látom minden rendben van közetetek.

-Aham.-mosolyogtam.

-Mit csináltatok ti eddig?-kérdezte Tae mire elpirultam.

-Smároltunk.-nyögte ki lazán Kook. Tátva maradt a szám és felnevettem.-Mi van?-kuncogott ő is.-Csukd be a szád mielőtt belerakok valamit.-erre teljesen lefagytam de utána elkezdtem kicsit püfölni a vállát ő pedig nevetve fogott le és húzott mellkasához.

-Akkora egy seggfej vagy.-motyogtam a mellkasába kuncogva mire megint felnevetett.

-Édes vagy.-nyúlt állam alá majd csókolt meg.

-Figyu srácok. Nagyon cukik vagytok. De legyetek tisztelettel a szinglikre.-mondta Suga majd sírást inmitálva a mellette ülő Hoseok vállára dőlt. Mindenki elkezdett nevetni majd vissza ültünk és tovább játszottunk. Kook már mellettem helyeszkedett el. Egészen estig játszottunk és utána kitaláltuk,hogy a lányok is aludjanak itt. Külön-külön mindenki lefürdött. Kook átadta a szobáját négy lánynak. Pontosabban Yunhee-nek, Ji-Yeon-nak, JiHun-nak és ChaeYoung-nak. Ő pedig befeküdt mellém. Tae átpasszolta az ágyát Min Gi-nek és SongRa-nak és ő pedig befoglalta az ágyam másik felét. Suga is ide akart jönni de szegény már nem fért volna el. Már igazából nagyban aludtunk volna mikor Hobs, Dom, Nam, Jimin és Jin átjöttek majd befoglalták Suga két oldalát plusz a kanapét meg a földet. Nem értettem miért hát oké.

-Jóéjt-mondtam.

-Jóéjt.-mondták egyszerre majd aludtunk.

*Másnap*

Reggel hangos beszélgetésre keltem. Kinyitottam a szemem és Kook mellkasával találtam szembe magam de ő is beszélt csak közben szorított magához. Mintha valami porcelán baba lennék komolyan. Bár egy ilyen baba rég össze tört volna ilyen szorításban. Kicsit felnéztem így Kook is rám kapta a tekintetét.

-Mondtam,hogy halkabban kellett volna beszélnünk! Felkelt.-mondta szomorúan.-Sajnáljuk Kincsem. Nem akartunk felkelteni.

-Semmi baj. Egyszer úgy is fel kellett volna keljek. Hány óra van?

-Fél 9 lesz nem sokára.

-Akkor meg főleg.-bújtam hozzá. Kikeltem az ágyból majd a lányok keresésére indultam. Ők már lent voltak és ettek.-Sziasztok. Nézzétek..én csak bocsántatot akartam kérni. Megértem ha ezek után nem nagyon akartok velem jó kapcsolatot ápolni.-hajtottam le a fejem. Csak nevetni kezdtek.

-Olyan bolond vagy Kimmy.-mondta Yunhee.-Hogyne akarnánk veled jó kapcsolatot ápolni? Nagyon jó fej vagy és imádunk. Attól,hogy neked is vannak rossz napjaid még elképesztően szeretünk és ezen semmi nem fog változtatni.-erre kicsit bekönnyeztem majd oda mentem és egyesével mindegyiküket szorosan megöleltem.

-Köszönöm.-ezek után már a fiúk is lejöttek és enni kezdtünk. Kaja után felmentem öltözni.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now