18.rész

51 6 0
                                    

-Itt meg mi folyik?-hallottam meg Kook hangját.-Kim te miért sírsz?

-Ne gyere közelebb.-mondta Suga. Ránéztem Kook-ra majd vettem egy nagy levegőt.

-Elmegyek sétálni.-mondtam Yoongi-nak és már el is mentem. Felkaptam a cipőm és kiléptem az ajtón. Megkerestem azt a játszót ahova mindig kijártam itt Szöulban és leültem az egyik hintára továbbra is sírni. Egyszer csak megjelent egy kislány a családjával. Gondolom a szüleivel meg a bátyával. Próbáltam vissza fogni a sírásom de nem ment.

-Minden rendben?-hallottam meg egy hangot. Felnéztem és megláttam a kislányt.

-Igen picúr minden rendben van. Hintázni szeretnél? Mert akkor ide engedlek.-töröltem le a könnyeim.

-Nem akarok hintázni. Azt akarom,hogy jobban legyél. Ez így nem fair. Nagyon szép vagy. Nem illene sírnod. Gyere oda a családomhoz. Mi majd felvidítunk.-fogta meg a kezem és húzott maga után. Ellenkezni akartam de olyan aranyos volt,hogy nem ment.-Anya, Apa, Won, ő itt... öh..hogy is hívnak?

-Kimberly Smith vagyok. Örülök.-töröltem le még egy adag könnyet.

-Ő itt Kim. Szegény nagyon szomorú. Nem szeretném ha az lenne. Felvidítjuk?

-Nem szükséges picúr. Jól vagyok.-mosolyogtam rá.

-Könnyesek a szemeid és fel van puffadva az arcod. Nagyon sokat sírhattál.-mondta az anyuka.-Gyere ide közénk.

Leültem és beszélgetni kezdtünk. Nagyon jó fejek voltak. Seperc alatt felvidítottak. A sráccal még telefonszámot is cseréltünk. Ő mindössze 21 volt. Kiderült,hogy a kislányt SeoWon-nak hívják. Nagyon aranyos volt ő is. Amikor elkezdett sötétedni ők is meg én is elindultunk haza. Belépve a házba megpillantottam mindenki félelemmel teli tekintetét.

-Úristen Kim! Nagyon megijedhetünk! Normális vagy?-jött oda azonnal Suga és megölelt. Kicsit meglepett de vissza öleltem.

-Ígérem többet nem csinálok ilyet.-motyogtam a mellkasába.

-Hol voltál?-kérdezte Dom.-A játszón?

-Igen.-mondtam miután Suga elengedett.

-Kim beszélhetnénk?-kérdezte JungKook.

-Ha nem gond inkább mennék fürdeni utána meg aludni. Tartogasd a beszélgetést máskorra.-mondtam majd elindultam fel. Gyorsan lefürdöttem és utána alvás helyett megint rajzolni kezdtem:

 Gyorsan lefürdöttem és utána alvás helyett megint rajzolni kezdtem:

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Beletelt egy kis időbe de sikerült végre ezt is befejeznem. V csodás feje. Elmosolyodtam majd letettem a füzetet és nyugovóra tértem.

Csak egy álom... (BTS ff) /BEFEJEZETTWo Geschichten leben. Entdecke jetzt