148 fejezet

2.3K 71 21
                                    

-Á, fiam, de jó újra látni.-jönne közelebb az apa, de Cortez felrakja a kezét.

-Mit mondtatok Reninek?-kérdezi idegesen.

-Csak az igazat.-von vállat az anya...-Sokkal jobbat is megkaphatnál.-néz most Cortezre.

-De nekem ő a legjobb! El sem tudom képzelni, hogy Reni mennyit is nyújt nekem. Sokkal többet, mint megérdemlek. Szeretjük egymást és ebben nem tudtok megakadályozni.-szorítja meg a kezemet biztatásképpen.

-Akkor kérlek fogadd meg a szüleid tanácsát és válj el tőle, ismerünk egy nagyon jó ügyvédet és ha minden jól megy akkor nem kell a vagyonod felét sem odaadnod...-Cortez itt szakítja félbe.

-Először is... Milyen vagyonom?? És különben is miért feleznénk el? Tudjátok egy elfelezett kocsival járni elég nehéz lesz, de ha nagyon akarjátok akkor megpróbálom...-neveti ki őket.-És nem fogunk elválni! Szerintetek Reni csak ezért van velem? Reni szeret engem, és vigyáz rám, még az alsóimat is kimossa azt mondta!-gesztikulál nagyon és közben hadonászik.

-Fiam, hát nem mutattuk meg, hogy hogy kell használni a mosógépet?-szörnyülködik az anyja.

-Ha ezt nem tudjátok elfogadni akkor....-akad meg egy pillanatra és rám néz, mert elkezdtem szipogni, na jó szinte lassan bőgök...-Mi a baj? Mit hozzak? Jól vagy?-bombáz kérdésekkel.

Olyan aranyos, ugye? Ugye?? Ugyeeee????

-Köszönöm.-bújok hozzá és ő pedig a hajamat simogatja és nyugtató szavakat suttog a fülembe.

-Ó Frenszisz, a fiúnk felnőtt végre!-kiált fel meghatódva Cortez  anyukája.-Áldásom rátok!-ölel meg.

Öhm...

Mi van?

-Vigyázz az én kicsi fiamra és rendben leszünk...-kacsint rám.-Ha bármire szükségetek van Párizsban akkor szóljatok nyugodtan!-fogja meg a kezemet.

-Jól van anya...-néz rá furán.-Mi most felmegyünk és érett házasok létünkre Aranyhajat fogunk nézni...-próbálja udvariasan kitessékelni a házból őket...

-Persze, persze, hagyjuk a fiatalokat, gyere Frenszisz! De azért csinálhatnánk egy nagy esküvőt ahová meghívjuk  az összes ismerősünket és...

-Szia anya!-csapja rá az ajtót.-Huhh... Asszem anyu kezd megbarátkozni veled a maga módján, ezért azt tanácsolom, hogy meg se állj Alaszkáig!-karol át nevetve.-Apropó házasság... Szerintem le kéne venned azt a Hello Kittys gyűrűt, mert így nem tudod hordani ezt.-vesz elő a zsebéből egy visszafogott, de mégis gyönyörű gyűrűt. 





Érzelmek és kötelékek [SZJG ff.] Befejezett Where stories live. Discover now