110 fejezet

2.3K 76 16
                                    

Sokat gondolkodtam, hogy kezdjek e egy durva résszel, de most legyen egy kicsit romcsibb:)

-Kapok kaját?-csillannak fel a szemeim.

-Mivel azt mondják, hogy akkor vagy jó barát, ha a barátnőd boldog melletted, szóval ja... Szerintem az ételt jobban szereted, mint engem, pedig a kajáknak nincs is bicepszük és szexi mosolyuk és nem énekelnek neked.-duzzog és lekanyarodik az autósrendelés sávjába, majd kikéri a kajánkat vagyis inkább nekem...-Akartam is veled beszélni.-töri meg a csendet.

-Miért?-lepődök meg, majd inkább terelni akarom a témát.-Melyik egyetemre akarsz menni?-kérdezem hirtelen.

-Nem tudom, az se biztos, hogy akarok. Anyuékkal már összevesztem ezen, de legyintett és azt mondta, hogy majd ha náluk leszek a téli szünetben akkor megbeszéljük, nagyon Amerika felé akar terelni.-von vállat.

-És Párizson nem gondolkoztál?-tapogatózok óvatosan.

-Párizs egy undorítóan nyálas hely.-húzza el a száját.

-Pont neked való.-vágom rá kapásból.

-Nekem mindegy, hogy hol, de veled szeretnék lenni.-kulcsolja össze a kezeinket mosolyogva.-Olyan más vagy.-jegyzi meg halkan.-Velem van a baj?-suttogja nekem.

-Nem.-nyelek egyet.-Csak stresszesek a napok.-villantok egy álmosolyt és szerintem láthatta rajtam, hogy nem mondok igazat, de nem feszegette a határokat... Jobb is, mert olyan gombóc van emiatt a torkomban... Egyáltalán nem vagyok biztos a kapcsolatukban, de tényleg... És szörnyű, hogy mindenki előtt játszanom kell ezt a minden rendben van álarcot... Amikor semmi sincs rendben...-Ki írt?-kérdezem kimérten. Na ez a másik ok...

-Senki.-rakja el a telefonját.-Csak egy régi ismerős.-legyint.

-Régi ismerős...-ismételem meg a szavait és nem is tudtam, hogy Viki neki egy régi ismerős... Semmi sem olyan, mint az álmomban... Az egész egy elcseszett komédia.

Mert bezzeg arról nem szólnak a történetek, hogy ha megkapja a herceget a lány akkor mi lesz ezután? Esküvő! Hát persze... Utána pedig a válásipapírok... 

Olyan bizonytalan vagyok, mint soha... És Cortez....Cortez meg  rá nem tudok mit mondani... Vagy inkább nem akarok...



Érzelmek és kötelékek [SZJG ff.] Befejezett Where stories live. Discover now