134 fejezet

2.4K 77 21
                                    

-Nem csak íj kell hozzá, hogy a hunt legyőzd! Nem lesz tétlenség, se lazítás, itt a tiszt az úr! Ez a Ricsi kölykökből nőcit gyúr! Férfi kell az ágyba... Lalalala... Kívüüüül hűvös minyon légy, belül a prosztatád meg legyen! Kell a testedzés, a fegyelem és a fenekelés se árt!  Törpapa csak így gyúr Edinát!-lóbál a szemünk előtt egy ninjakut és úgy öltözött, mint a karate órákon az óvodások.

-Még mindig nagyon hamis vagy...-böki oda neki Kinga.

-Törppicúrom mi ez rajtad?-kérdezi értetlenül Virág.

-Törppicúrom?-szalad fel a szemöldököm.

-Igen.-helyesel Virág.-Hát oan naon cuki.

-Emo, ssss... Megmondtam, hogy itt csak Törpapi vagyok!-figyelmezteti.-Amúgy meg én Ricsi-San vagyok!-hajol meg előttem.-És lekamehamézom azt akit csak akarok!

-És miért nincs rajtad cipő? Meg zokni?-nézem a csupasz lábát.

-Mert vérbeli nindzsának kell tűnnöm! Ugye Macu? Ő csak tudja, hisz kínai...-magyarázza teljesen gesztikulálva.-Menjünk be!-javasolja és mi elindulunk befele.

-Pósa Richárd? Mi ez a hacuka rajtad?-szúrja ki egyből Máday.

-Ááá Máday néni! Én ma Ricsi-San vagyok! Nem Pósa Ricsi-San! Tessék csak rám nézni! Sokkal férfiasabban és...és Macusabban nézek ki és igaz, hogy az vesz el a férfiasságomból, de nézze csak a jó oldalát, bárkit el tudok küldeni egy párhuzamos univerzumba ahol unikornisokat röptetünk és nem egy "Máday sárkányt eregetünk"...

Erre Máday szája is tátva maradt...

Érzelmek és kötelékek [SZJG ff.] Befejezett Where stories live. Discover now