105 fejezet

2.4K 71 15
                                    

-Tizenkettedikesek lettünk!-kiáltja el magát Zsolti.

-És még van nagyon sok teendőnk!-áll meg mellettünk Kinga.-Cortez! Téged is látni? Azt hittem vissza se jössz és Renátának lehet egy normális párkapcsolata.-vigyorog rá.

-Igen, éjjel hazaértem.-bólint kimérten.

-Az jó, mert ha nem jöttél volna akkor átadtam volna az ismerősömnek, hogy Renáta szabad és elhívhatja kávézni...-cukkolja, de talán Cortez túl komolyan vette, mert elrángat.

-Tényleg van valami srác?-rágózik idegesen.

-Nincs, csak szívat.-forgatom meg a szemeimet.

-Akkor jó.-mosolyodik el és közelebb hajol hozzám, de elnézek jobbra és meglátom, hogy mindenki minket néz, így egy kicsit eltolom és adok inkább neki egy puszit... Gyors léptekkel megyek be a suliba,  mert mindenki megbámul és összesúg a hátam mögött...

Ez pocsék érzés.... Nagyon rossz... Sosem éreztem ilyet, de szörnyű...

Végig ültem az ofő órákat és már kifele tartunk a suliból... Nehéz év vár ránk az biztos... És még ki is kell találni, hogy milyen egyetemre szeretnénk menni... Bár az álmomban meg volt, hogy hova és hogy Cortezzel, de mi van ha nem kapom meg ezt a lehetőséget?

Mindenesetre érzem, hogy ki kell élveznem a boldogságom összes percét...



Na hát ez nagyon gyenge lesz... Nem tudom mikor, de még jövök a mai napon még két részt szeretnék kirakni... A mai nap van sok beadandónak határideje szóval ja... De mindjárt tavaszi szünet! Kitartást mindenkinek! :)

Érzelmek és kötelékek [SZJG ff.] Befejezett Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu